Horoscop săptămânal: 11-17 octombrie 2021. O zodie ajunge în pragul despărțirii în această săptămână

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 03 aug 2022, 19:45

Vezi ce le rezervă astrele zodiilor în săptămâna 11-17 octombrie 2021 

Sursa: canva.com

Descoperă horoscopul săptămânal pentru perioada 11-17 octombrie 2021. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Fecioară vor avea de rezolvat probleme administrative.

Horoscopul săptămânal pentru perioada 11-17 octombrie 2021 oferă câteva descrieri generale. Începe o săptămână în care anumiți nativi ai zodiacului vor fi nevoiți să facă față unor provocări majore. Oricât ar încerca să amâne lucrurile, de această dată nu va mai fi posibil. 

Află horoscopul săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal, 11-17 octombrie 2021- Zodia Berbec

La început de săptămână ai putea întâmpina mici probleme de sănătate și ar fi bine să te ocupi ceva mai mult de acest aspect. Poate că lipsa odihnei este cauza problemelor și ar trebui să îți organizezi programul astfel încât să te relaxezi mai mult. Amână orice activitate care nu reprezintă o urgență.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop săptămânal, 11-17 octombrie 2021- Zodia Taur

În această săptămână ar trebui să îți concentrezi toată atenția către sectorul profesional. Sunt șanse mari să apară niște oportunități pe care ar fi bine să nu le ratezi. Dacă ai posibilitatea de a face o schimbare în carieră, nu rata ocazia. 

Horoscop săptămânal, 11-17 octombrie 2021- Zodia Gemeni

Nu te grăbi să judeci o persoană doar bazându-te pe informațiile pe care le cunoști din partea altor persoane.

Poți pleca la drum cu o idee preconcepută și riști să faci greșeli majore. Încearcă să analizezi tu situația și doar așa vei putea lua cele mai bune decizii. 

Horoscop săptămânal, 11-17 octombrie- Zodia Rac

Este o săptămână în care trebuie să iei decizii în mod asumat, fără să îi lași pe cei din jur să te influențeze. Părerile lor te pot induce în eroare și te pot determina să faci greșeli majore. 

Citeste si: Horoscop lunar noiembrie 2021 sănătate. 3 zodii vor avea parte de surprize neplăcute în noiembrie

Horoscopul săptămânal pentru perioada 11-17 octombrie 2021 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal, 11-17 octombrie 2021- Zodia Leu

Dacă în ultima perioadă au tot existat probleme în relația de cuplu, nu ar fi exclus ca în această săptămână si iei decizia de a pune punct relației.

Despărțirea ar putea reprezenta ultima soluție, mai ales dacă nu mai sunteți pe aceeași lungime de undă. Contextul astral actual îi îndeamnă pe toți nativii zodiacului să renunțe la relațiile toxice, așa că ar fi bine să ții cont de acest lucru.

Horoscop săptămânal, 11-17 octombrie 2021- Zodia Fecioară

Va fi o săptămână plină pentru tine, având în vedere că vei avea de făcut foarte multe drumuri pentru a rezolva o serie de probleme de ordin administrativ.

Va fi nevoie să îți împarți programul astfel încât să te ocupi și de treburile de la job, dar să ajungi în timp util să rezolvi aceste probleme. Vei fi mereu pe fugă, lucru care te va agita foarte tare. 

Horoscop săptămânal, 11-17 octombrie 2021- Zodia Balanță

În această săptămână nu ar fi exclus să dai naștere unor conflicte puternice cu o persoană mai în vârstă din familie. Ideile acestei persoane nu vor fi aceleași cu ale tale și pentru că va insista să îți demonstreze că are dreptate, lucrurile vor scăpa de sub control. Nu uita de respect, indiferent de situație.

Horoscop săptămânal, 11-17 octombrie 2021- Zodia Scorpion

În această săptămână, astrele te vor proteja și îți vor oferi ocazia de a te dezvolta pe plan profesional. Tratează totul cu responsabilitate și nu te teme să încerci lucruri noi. Începe o săptămână în care îți poți găsi adevăratul drum în viață.

Horoscop săptămânal, 11-17 octombrie 2021- Zodia Săgetător

Începe o săptămână a provocărilor majore pentru tine. Pot să apară o serie de situații neprevăzute care te vor pune în dificultate. Aceste probleme de ultim moment te vor scoate din zona de confort și te vor determina să îți schimbi radical modul de a gândi. Nu îți va fi deloc ușor. 

Horoscop săptămânal, 11-17 octombrie 2021- Zodia Capricorn

Dacă ai de spus lucruri în această săptămână, asigură-te că folosești un ton adecvat. Nu încerca să le impui celor din jur punctul tău de vedere, dar nici nu te ascunde după deget dacă situația nu e tocmai roz. Spune lucrurilor pe nume și cei din jur te vor aprecia pentru acest lucru.

Horoscop săptămânal, 11-17 octombrie 2021- Zodia Vărsător

În săptămâna 11-17 octombrie 2021 pot să existe mai multe momente în care să fie nevoie să faci alegeri importante. Nu te grăbi, indiferent dacă cei din jur vor face presiuni asupra ta. În joc este viitorul tău și ar trebui să ții cont de acest aspect. 

Horoscop săptămânal, 11-17 octombrie 2021- Zodia Pești

Cei din jur vor încerca să îți taie aripile în această săptămână, dar nu vor reuși să facă acest lucru dacă tu nu le vei permite să facă asta. Mergi mai departe, cu capul sus și vei avea șanse mari de reușită.

Descopera şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citeste si: Horoscop lunar noiembrie 2021 carieră și bani. Zodiile care vor avea de câștigat în luna noiembrie 2021