Horoscop săptămânal 13 - 19 februarie 2023: Zodiile care vor cunoaște fericirea adevărată chiar de Ziua Îndrăgostiților

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 10 nov 2023, 02:25

Venus se întâlnește cu Neptun din Pești, iar acest lucru înseamnă că mai multe zodii vor trece prin fiorii dragostei la prima vedere.

Sursa: https://pixabay.com/

Citește horoscopul săptămânal pentru perioada 13-19 februarie 2023 și vezi ce îți rezervă astrele.

Venus se întâlnește cu Neptun din Pești, iar acest lucru înseamnă că mai multe zodii vor trece prin fiorii dragostei la prima vedere.

Horoscop săptămânal 13- 19 februarie 2023

Potrivit astrologilor, urmează o săptămână norocoasă din punct de vedere al iubirii pentru mai multe semne zodiacale, mai ales că urmează Ziua Îndrăgostiților. De asemenea, unele zodii ar putea fi afectate de locul de muncă, iar unele vor deveni un adevărat exemplu pentru ceilalți.

Citește și: Horoscop zilnic duminică, 12 februarie 2023. Berbecii vor avea un program foarte încărcat

Horoscop săptămânal 13- 19 februarie 2023 – Berbec

Pentru Berbeci, cariera intră pe planul secund, mai ales că familia va avea nevoie de ei. Cariera va fi bine aspectată, lucru pe care îl veți observa în câștigurile financiare.

În această săptămână aveți toate șansele să vă îndrăgostiți.

Posibil să vă reîntâlniți cu un prieten vechi și să constatați că vă leagă mai multe lucruri decât credeați până în acest moment. Este un bun moment pentru redecorarea casei.

Încercați să vă ascultați inima mai mult!

Aveți grijă la ce mâncați în această perioadă pentru că riscați să rămâneți fără energie.

Horoscop săptămânal 13- 19 februarie 2023 – Taur

Taurii se concentrează pe propria lor vindecare. Se vor dedica părții spirituale și vor încerca să devină mai creativi. În această săptămână lucrurile vor decurge mai bine decât vă așteptați. Veți încerca să atrageți privirile unei persoane postând mai multe poze pe rețelele de socializare, dar acest lucru nu va fi observat. Este dificil de spus ce ar putea să îl atragă pe cel/cea la care visați. Aveți răbdare că, în curând, acea persoană o să facă primul pas spre voi.

Atenție la problemele medicale și la sfaturile pe care le puteți primi să nu ajungeți să suportați consecințele mai târziu.

Horoscop săptămânal 13- 19 februarie 2023 – Gemeni

Gemenii vor trece prin mai multe schimbări majore la locul de muncă. Cariera va fi pe primul loc în această săptămână. Ar fi bine să mai renunțați la rutina zilnică, să ieșiți mai des din casă și să încercați să vă relaxați mai mult.

O zi petrecută în doi la un film sau într-un parc o să va încarce cu energie pozitivă.

Veți primi vești bune de la superiori sau chiar o să primiți o recompensă. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, aceasta este săptămâna voastră. Nu renunțați la planurile voastre și urmați-vă visul.

Nu veți avea probleme serioase de sănătate, dar este posibil să vă confruntați cu unele migrene.

Horoscop săptămânal 13- 19 februarie 2023 – Rac

Deși nu vă caracterizează, în această săptămână veți acționa conform prejudecăților. Cariera este prioritară atât în această săptămână, cât și în restul anului.

Veți avea parte de mai multă energie pozitivă, iar simțul vostru estetic va fi extrem de puternic.

Este posibil să primiți o ofertă de la o firmă concurentă unde veți avea ocazia să vă dezvoltați profesional. Spre finalul săptămânii veți cunoaște oameni noi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din punct de vedere sentimental, ar trebui să vă îndreptați mai mult atenția către persoana iubită, chiar dacă programul vostru este diferit și nu reușiți să vă intersectați, pentru că riscați să îi creați anumite neplăceri persoanei dragi. Poate ar fi momentul să petreceți un timp doar voi doi și să îi ignorați pe ceilalți.

Nu vor apărea probleme de sănătate, dar ar fi bine să vă îmbogățiți alimentația cu mai multe vitamine și eventual să faceți mai multă mișcare. Nu uitați să vă hidratați!

Horoscop săptămânal 13- 19 februarie 2023 – Leu

Veți avea o săptămână extrem de încărcată, mai ales din punct de vedere energetic. Din păcate, oricât de mult veți încerca să le evitați, vor exista persoane care vor avea o influență negativă asupra voastră. Vor exista frământări și agitație.

Focusați-vă pe lucrurile frumoase care vă atrag precum florile, hainele sau copiii unor prieteni de familie care vă vor încărca cu energie pozitivă.

Spre finalul săptămânii veți reuși să vă relaxați, pentru că vă veți îndepliniți unul dintre cele mai frumoase vise.

În ceea ce privește sănătatea s-ar putea să apară niște complicații mai vechi. Trebuie să fiți atent și să vă gândiți dacă anumite lucruri merită implicația voastră sau nu.

Horoscop săptămânal 13- 19 februarie 2023 – Fecioară

Încercați să ieși din spatele cortinei și să priviți lumea dincolo de masca pe care o purtați. Poate că job-ul este pe primul loc în general, dar ar fi ideal ca în această săptămână să vă focusați mai mult pe familie și pe cei dragi vouă. Rezolvați-vă problemele din trecut cu calm și fără să vă agitați prea tare.

Beți mai multă apă și păstrați-vă hidratați. Dacă vă aflați într-o relație ar fi bine să ieșiți la o întâlnire romantică, iar dacă sunteți singur puteți să vă conectați cu cineva drag vouă.

Aveți grijă la stările emoționale și nu le lăsați să vă afecteze, pentru că riscați să cădeți într-o altă extremă, una diferită decât cea în care vă aflați deja.

Horoscop săptămânal 13- 19 februarie 2023 – Balanță

Ar fi bine să încercați să vă transformați visele în realitate și să nu mai visați cu ochii deschiși. Oferiți-vă mai mult timp pentru relaxare și astfel vă puteți gândi cu ce să începeți pentru a demara ceea ce v-ați propus. Meditația este o modalitate bună de a reduce stresul.

De asemenea, Balanțele vor deveni un adevărat exemplu pentru cei din jur, deoarece nu se dau bătute și vor reuși să ducă la bun sfârșit tot ce și-au propus.

Citește și: Horoscop zilnic sâmbătă, 11 februarie 2023. Nativii se vor trezi cu o stare foarte bună, ce îi va ajuta să realizeze tot ce își propun

Horoscop săptămânal 13- 19 februarie 2023 – Scorpion

Aveți anumite așteptări, în această săptămână, care nu se vor adeveri, iar cei dragi se vor mira de modul în care alegeți să vă rezolvați problemele, mai ales că nu vă stă în caracter să faceți anumite greșeli. Există o persoană care ar face orice pentru voi, dar nu veți observa acest lucru decât atunci când vă va șopti ceva la ureche și veți avea parte de furnicături. Nu o mai ignorați pentru că s-ar putea ca această persoană să fie sufletul vostru pereche.

Scorpionii trebuie să fie mult mai atenți la sănătatea lor în această perioadă. Verificați informațiile care vin spre dumneavoastră că riscați să faceți o greșală. Ar fi bine să adoptați o dietă mai sănătoasă și să faceți mai mult sport.

Horoscop săptămânal 13- 19 februarie 2023 – Săgetător

Când aveți parte de anumite evenimente importante vă blocați și nu mai știți cum să reacționați. Apar oportunități noi de carieră, fără să depuneți prea mult efort. Aveți grijă la drum să nu rămâneți blocați pe undeva. Alegeți să petreceți mai mult timp cu cei dragi, în special cu verii sau frații voștri.

Astrele vă recomandă să vă controlați emoțiile, pentru că vă poate afecta sănătatea.

Horoscop săptămânal 13- 19 februarie 2023 – Capricorn

Încercați să fiți rezervați atunci când vine vorba de încrederea acordată anumitor persoane. Veți învăța să vă puneți mai mult în valoare. Poate ar trebui să vă uitați la anumite tutoriale.

Deși munciți din greu, o să vă focusați mult pe productivitate și vă doriți să vă atingeți toate țelurile. Este nevoie să analizați cu atenție un contract, dar mai bine încercați să vă relaxați înainte. Mergeți în oraș cu prietenii sau luați lecții de dans.

Din cauza energiei scăzute, Capricornii vor fi predispuși la boli sezoniere.

Horoscop săptămânal 13- 19 februarie 2023 – Vărsător

Resimțiți tot mai mult neajunsurile pe plan financiar și profesional, dar nu este momentul oportun să luați o decizie în această privință. Este timpul să vă preocupați mai mult de partea spirituală și totul o să vină de la sine, atunci când vă așteptați mai puțin. Evitați cheltuielile în exces și încercați să vă relaxați alături de persoana iubită.

Dacă sunteți nevoit să cheltuiți bani pentru un curs sau dacă vreți să vă achiziționați ceva personal, ar fi bine să fiți atenți să nu depășiți bugetul alocat pentru asta. Vărsătorii vor face un pas important în ceea ce privește relația de cuplu și vor încerca să fie mai atenți la nevoile persoanei dragi.

În ceea ce privește sănătatea, Vărsătorii nu vor avea de suferit din acest punct de vedere.

Horoscop săptămânal 13- 19 februarie 2023 – Pești

În această săptămână, cei născuți în zodia Pești vor căuta succesul. Veți face progrese în carieră.

Dacă aveți o săptămână încărcată puteți să vă relaxați stând în casă și citind o carte. Aveți nevoie de liniște pentru a vă pune în ordine gândurile. În a doua parte a săptămânii veți reuși să luați o decizie importantă în ceea ce privește o sumă de bani.

Potrivit astrologilor, Peștii vor avea o săptămână perfectă din punct de vedere al sănătății.  

Sursă: elle.ro