Horoscop săptămânal 17 – 23 iunie 2019. Racii își îndeplinesc visele și dorințele

Autor: L.S.
Actualizat: 04 sep 2020, 23:15

Horoscop săptămânal 17 – 23 iunie 2019. Ce se intampla cu fiecare zodie in noua saptamana.

Horoscop săptămânal BERBEC: ziua de luni aduce odată cu faza de Lună Plină, din casa a XI-a, noi obiective în viața nativilor Berbec, aceștia vor simți că a venit momentul

să nu se mai plângă de soarta lor, că în sfârșit este cazul să acționeze, plus că sunteți susținuți de guvernatorul vostru, Marte, ce este implicat într-un aspect violent, care poate aduce schimbări în destin. Lecția pe care trebuie să o conștientizați vine din partea rudelor, aici o să aveți parte de mici dispute, la care nici nu vă așteptați, ele pot fi generate de faptul că acestea

se implică în viața voastră, doresc să vă forțeze mâna pentru a lua unele decizii care în principiu vă ajută, dar care în fond le asigură acestora o stare de confort. Situațiile pot fi diferite, ele pot varia de la impunerea familiei în alegerea unei facultăți, cariere, job, loc de construit o casă etc., până la șantaj emoțional legat de ajutorarea unui alt frate ce este în străinătate sau opunerea față de ideea voastră de a pleca.
Astrologul ZODIACOOL vă informează că se mai poate identifica cazul în care doriți să începeți o activitate pe cont propriu, să achiziționați ceva, iar partenerul/ copiii/ persoane dragi nu se vor oferi să vă susțină financiar/ legal pentru a reuși să duceți la bun sfârșit planul.

Partea bună în toate aceste situații este că o să vedeți cu adevărat pentru cine ați făcut eforturi în ultimii 9-12 ani, să încercați să vă descurcați singuri, să aveți mai multă încredere în deciziile voastre și, nu în ultimul rând, să deveniți independenți.

Dacă aveți de susținut examene, interviuri, între 17-20 Iunie, tranzitul Lunii prin casa carierei vă avantajează, mai mult decât atât, primiți confirmări că sunteți buni în domeniul în care profesați, plus că veți avea șansa să negociați un venit în plus pe lângă ceea ce câștigați zi de zi. Pe 21 Iunie, Soarele intră în sectorul rezervat investițiilor, moștenirilor karmice/ de familie, unde va sta în următoarele 4 săptămâni, ajutându-vă să mutați, să renovați, să achiziționați o locuință, să vindeți dacă este cazul sau, în ultimă instanță, să plecați în altă țară.
Cert este că tranzitele actuale doresc reformă în viața voastră, în special pe capitolul stabilitate în cuplu, confort etc.

Se mai poate înregistra situația în care o persoană dragă inimii voastre suferă de probleme medicale, aceasta va avea nevoie de ajutorul vostru, iar voi veți fi nevoiți să vă faceți timp pentru a merge cu aceasta la spital, la tratament etc. Tot pe 21 Iunie, Neptun retrogradează pe casa psihicului/ a bolilor cronice, readucând în viața Berbecilor problemele de sănătate din trecut, însă de data aceasta mai accentuate.

Berbecii vor simți că lipsește ceva din viața lor, nu își găsesc rostul, încrederea în forțele proprii, poate de aceea se vor îndrepta către practici spirituale, terapii complementare, rugăciune, meditație etc. De fapt, aveți nevoie de mai mult timp petrecut doar cu propria persoană. Pe plan sentimental, partenerul poate deveni gelos/ iritat de faptul că îl lăsați pe ultimul plan în defavoarea familiei din care proveniți, vă va reproșa faptul că ați uitat de ceea ce v-a solicitat, astrologul ZODIACOOL recomandă să aveți mai multe activități la comun în weekend.

Horoscop săptămânal TAUR: faza de Lună Plină ce se constituie în data de 17 Iunie 2019, pe casa banilor veniți de la alții, aduce nativor Taur un plus de încredere în

forțele proprii, plus că simt în sfârșit că problemele lor financiare din ultimele luni încep să se rezolve, evident, aici vorbim de eforturi, limitări, timp petrecut peste program la serviciu, care acum încep să ofere satisfacții. Dacă aveți ceva de vândut, începând cu ziua de luni există șanse să aveți cerere, plus că o să obțineți banii pe care îi doriți. Acest surplus financiar nu este văzut cu ochi buni de prieteni/ rude, invidia celor din jur în această perioadă vă umbrește, iar dacă vă știți că ați încălcat legea, astrologul ZODIACOOL recomandă să nu vă lăudați prea mult, deoarece totul se va întoarce împotriva voastră din cauza modului de a comunica. Cei care nu se mai simt implicați într-o relație pot ajunge la concluzia că este mai bine pentru ei să se despartă, să se ajungă la divorț, acest sector astral vorbește și de probleme sentimentale. Astrologul ZODIACOOL recomandă Taurilor să se mai gândească dacă cochetează cu aceste idei, după August 2019 există predispoziția de a se ajunge la înțelegere mai bună în cuplu.

Casa a VIII-a vorbește de infidelitate, fie că sunteți deja implicați în astfel de situații, fie că acum dați curs unor provocări, vă avertizăm că în Iulie Mercur va retrograda și va favoriza ieșirea la suprafață a acestor secrete.

Pe 21 Iunie, Soarele intră în Rac pentru 4 săptămâni, din această poziție vă va oferi o mai bună comunicare, noroc în ceea ce privește deplasările/ discuțiile/ examenele. Mai mult decât atât, vor apărea în viața voastră noi perspective asupra modului în care vă desfășurați activitatea profesională, vă veți schimba strategia, astfel încât să petreceți mai mult timp alături de familie. Relația cu frații/ prietenii este extrem de tensionată, veți auzi tot felul de zvonuri despre felul în care ați abordat în ultimele luni o situație, ceea ce o să vă deranjeze, se poate ajunge la un conflict direct între 17-21 Iunie, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să tratați totul cu diplomație, întrucât peste aceste momente veți trece, dar nu le veți uita prea ușor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tot pe 21 Iunie Neptun retrogradează pentru voi în casa asocierilor, a legăturii cu divitatea, de aceea în următoarele luni, prin aspectele pe care le va forma alături de Jupiter, vă va schimba părerea asupa credințelor interioare, prieteniilor, trădărilor, poate și pentru că voi veți face unele lucruri pe care ați considerat mereu că le veți evita. Pe plan sentimental, intervalul 17-23 Iunie 2019 aduce vești bune din partea partenerului, acesta poate primi o avansare, poate achiziționa o vacanță, se mobilizează pentru a vă surprinde. În weekend, o să acordați mai multă atenție relaxării, posibil să luați decizia de a rămâne acasă, de a rezolva din treburile casnice. Cert este că veți reflecta la toate peripețiile ce vor avea loc între 17-21 Iunie.

Citeste si: Valentina Pelinel: Am plecat din ţară pentru că muream de foame. Vreau sa lamuresc chestia asta cu BAC-ul

Citeste si: Puterea Dragostei- Ce a spus Raluca despre jignirile aduse de Ricardo: "Nu e ca si cum mai pot face ceva"

Citeste si: ANM, prognoză meteo: Urmează trei zile de coșmar. Avertismentul specialistilor

citeste continuarea pe zodiacool.ro

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.