Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022. Zodiile care pot intra în încurcătură în această săptămână

Author: Amalia Georgescu

Horoscopul pentru săptămâna 17-23 octombrie 2022

Sursa: PixaBay

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 17-23 octombrie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Rac ar putea fi luați prin surprindere de anumite evenimente neprevăzute.

Horoscopul pentru săptămâna 17-23 octombrie 2022 oferă câteva descrieri generale. În această săptămână, nativii zodiacului vor avea parte de momente frumoase, dar și de unele încercări. Unele dintre ele pot fi considerate niște lecții ce merită învățate pentru a putea fi aplicate pe viitor. 

Află horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022- Zodia Berbec

Se anunță o săptămână încărcată la job pentru nativii din zodia Berbec. Pe lângă sarcinile pe care le vor primi, acești nativi vor avea tendința de a-și complica singuri viața și asta pentru că vor face tot felul de alegeri mai puțin inspirate. Este o săptămână care le va da ceva bătăi de cap.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022- Zodia Taur

Este o săptămână în care nativii din zodia Taur vor evolua foarte mult din punct de vedere sentimental. Acești nativi vor reuși să își controleze mult mai bine emoțiile, fapt care le va permite să ia decizii mult mai ușor. Vor învăța foarte multe lucruri noi în această săptămână.

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022- Zodia Gemeni

Pentru Gemeni, săptămâna 17-23 octombrie 2022 este o săptămână a veștilor bune. Acești nativi vor primi o confirmare, astfel că lucrurile se vor așeza exact așa cum au sperat. Deși vor mai fi câțiva pași de urmat până să își vadă visul realizat, acești nativi vor fi pe drumul cel bun.

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022- Zodia Rac

Se pot întâmpla tot felul de lucruri în această săptămână, iar nativii din zodia Rac pot fi luați prin surprindere.

Acești nativi vor avea momente în care nu vor știi cum să reacționeze și cum ar trebui să procedeze pentru a ține totul sub control. Vor fi destul de confuzi în această săptămână.

Citeste si: Luna Nouă în Scorpion și Eclipsa de Soare 2022: Tot ce ai ascuns iese la suprafață! Când are loc și cum vor fi influențate zodiile de acest fenomen

Horoscopul pentru săptămâna 17-23 octombrie 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022- Zodia Leu

Săptămâna va începe într-o notă pozitivă pentru nativii din zodia Leu, însă undeva spre mijlocul intervalului, acești nativi pot întâmpina unele dificultăți. Vor fi nevoiți să facă un efort considerabil pentru a depăși această perioadă.

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022- Zodia Fecioară

Fecioarele trebuie să fie ceva mai răbdătoare în săptămâna 17-23 octombrie 2022. Deși acestor nativi le place să facă lucrurile pe repede înainte și să nu bată pasul pe loc, unele activități necesită timp, lucru pe care ei trebuie să îl învețe.

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022- Zodia Balanță

Balanțele vor avea parte de o săptămână destul de tensionată, astfel că pot să apară unele probleme atât la job, cât și în viața lor personală. Este important ca acești nativi să învețe din greșeli și să încerce să nu le repete.

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022- Zodia Scorpion

Scorpionii au parte de o săptămână foarte bună în plan amoros. Acești nativi se vor bucura de toată atenția partenerului de viață, vor fi răsfățați și se vor simți foarte bine. Vor avea doar motive să zâmbească în această săptămână.

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022- Zodia Săgetător

Săgetătorii trebuie să fie realiști și să nu înceapă mai multe proiecte în același timp. Dacă vor face acest lucru, nativii acestei zodii riscă să aibă destul de mult de pierdut și să nu se poată concentra la tot ceea ce vor avea de făcut. Ar trebui să ia lucrurile pas cu pas și să nu își asume prea multe responsabilități.

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022- Zodia Capricorn

Capricornii au parte de o săptămână destul de agitată, cu foarte multe probleme de rezolvat. Vor reuși să ducă totul la capăt doar dacă vor da dovadă de implicare și nu se vor grăbi. 

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022- Zodia Vărsător

Pentru Vărsători, săptămâna 17-23 octombrie 2022 se anunță una liniștită, fără evenimente deosebite. Ar fi bine să profite de acest răgaz pentru a se odihni mai mult.

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022- Zodia Pești

Peștii se pot îndepărta de cei din jurul lor și asta din cauza unor idei la care refuză să renunțe. Acești nativi se pot trezi singuri, așa că ar fi bine să fie mai atenți la ceea ce fac și spun. 

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citeste si: Eclipsă de soare pe 25 octombrie 2022! Specialiștii recomandă să nu ne uităm direct spre cer în intervalul prezenței fenomenului

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?