Horoscop săptămânal 18-24 decembrie 2023: Nativii acestei zodii au probleme cu încrederea

Author: Bianca Vidoi

Încrederea acestor nativi este ușor de pierdut și imposibil de recâștigat

Sursa: Kanal D

În perioada 18-24 decembrie 2023 se anunță o săptămână plină de situații din care nativii zodiilor vor învăța.

Săptămâna de dinaintea sărbătorilor de iarnă este una foarte importantă pentru nativii zodiilor, iar fiecare zodie va trece prin diferite stări în intervalul 18-24 decembrie 2023. Există două zodii ce vor avea parte de o săptămână la care puteau doar să viseze, în timp ce Racii și Săgetătorii au parte de multe probleme ce par să nu se mai sfârșească. Află care sunt recomandările pe care astrele le oferă nativilor pentru a se bucura de această perioadă frumoasă a anului.

Află horoscopul săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbecii au uitat ce își doresc cu adevărat

Nativii zodiei Berbec realizează în această săptămână că tot parcursul extenuant pe care l-au parcurs până în momentul de față nu îi face deloc fericiți. Aceștia au uitat de-a lungul anului cine sunt și care sunt cu adevărat obiectivele lor, motiv pentru care satisfacția dispare încet.

Astrele vă recomandă să începeți o aventură de reconectare la propria voastră persoană din trecut și să vă amintiți care erau lucrurile pe care vi le doriți, potrivit horoscopului săptămânal

Taurii au parte de o săptămână surprinzătoare

Nativii zodiei Taur nu au avut parte de niște zile bune, motiv pentru care starea lor de spirit este una destul de scăzută, însă această situație nefericită nu se va mai repeta.

Prietenii și familia au fost alături de voi în această perioadă dificilă și au putut să vă ghideze pașii vindecării de care aveați nevoie. Urmează o săptămână plină de surprize plăcute la locul de muncă, iar toate lucrurile vor fi în favoarea voastră așa că acceptați cu sufletul deschis fiecare oportunitate.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Gemenii se vor reconecta cu trecutul lor

Crăciunul se apropie, iar oamenii născuți sub semnul Gemenilor simt multă presiune pe suflet, din cauza conflictelor de care au avut parte în decursul acestui an. Este un moment foarte important pentru nativii acestei zodii deoarece este un moment decisiv, în care vor alege să repare relațiile cu oamenii din viața lor, fie să le ofere libertatea de care simțeau că au nevoie. Ați avut timp să reflectați asupra conexiunilor pe care le-ați avut în trecut și simțiți că sunt unele persoane ce nu au meritat comportamentul vostru, motiv pentru care veți vrea să contactați acești oameni pentru a repara

relația pe care ați avut-o.

Neatenția Racilor le va aduce probleme 

Racii au parte de o săptămână destul de agitată, iar acest lucru le produce mai multe problemele la locul de muncă deoarece nivelul de concentrare de care dau dovadă se deteriorează cu fiecare oră ce trece. Trebuie să vă puneți ordine în gânduri, altfel o să aveți mari probleme la locul de muncă din cauza neatenției voastre.

Astrele vă sugerează să adoptați anumite metode care să vă ajute să vă calmați în aceste momente dificile, dar și pe o perioadă mai lungă de timp.

Leii se vor întoarce la o fostă iubire

Nativii zodiei Leu au început să fie foarte visători în ultima perioadă, iar acest lucru îi afectează în acele situații în care logica și atenția sunt tot ce contează. Este momentul să vă concentrați la ceea ce se întâmplă în jurul vostru pentru a vă putea bucura de prezent și de fiecare moment ce nu se va repeta, astfel veți avea de câștigat pe toate planurile. Crăciunul se apropie, iar singurătatea vă acaparează sufletul, motiv pentru care credeți că este o idee bună să vă întoarceți la o persoană din trecutul vostru.

Fecioarele vor face o schimbare în viața lor

Viața Fecioarelor a fost plină de stres în ultimele săptămâni, iar acest lucru le-a răpit acestor nativi dorința de a se bucura de viață, însă este momentul în care trebuie să schimbați asta. Astrele vă sugerează să petreceți cât mai mult timp afară, alături de persoanele iubite, chiar după ce se termină programul la locul de muncă deoarece ați neglijat această nevoie a voastră și a început să vă afecteze fericirea și starea de spirit.

Balanțele își pun familie pe primul loc

Persoanele ce sunt născute sub semnul Balanței încă nu au înțeles exact care este însemnătatea Crăciunului, astfel există o luptă interioară între ei, pentru a petrece această sărbătoare alături de familie sau de prieteni. Deși această decizie poate să mai aștepte, această săptămână veți petrece momente magice alături de familie, în care vă veți bucura de activitățile voastre preferate pe care le făceați încă de mic copil, care poate o să vă ajute să decideți ce este Crăciunul pentru voi.

Scorpionii trebuie să învețe să comunice

Scorpionii tind să răspundă acid la comentariile făcute de familie și prieteni, iar acest lucru o să le afecteze comunicarea și relațiile, motiv pentru care trebuie să învețe cum să discute într-un mod sănătos. Nimeni nu își dorește o perioadă a sărbătorilor de iarnă umbrită de certuri și conflicte, astfel nativii acestei zodii trebuie să își rezolve toate problemele personale pentru a putea comunica cu alte persoane, astfel încât toată lumea să fie pe aceeași lungime de undă și să nu existe cuvinte făcute să rănească. 

Încrederea Săgetătorilor este la pământ

Săgetătorii au trecut printr-o perioadă ce le-a afectat complet starea de spirit și încrederea în ei, lucru se poate fi observat și în modul în care muncesc. Încrederea lor de sine este la un nivel foarte scăzut, însă nativii acestei zodii trebuie să reamintească cine sunt cu adevărat și ce minunății pot să facă dacă își propun așa ceva. Astrele vă recomandă să apelați la familie și prieteni dacă simțiți că nimeni altcineva nu vă poate ajuta în asemenea situații.

Citește și: Zodia care are noroc pe plan profesional în anul 2024. Horoscopul complet pentru toate zodiile

Astrele Capricornilor se vor așeza în favoarea lor

Nativii zodiei Capricorn au parte de o săptămână extraordinară. Aceștia vor avea parte de tot ce și-au dorit vreodată, iar aceștia nu trebuie să se chinuie deloc pentru a primi ceea ce își doresc. Aceștia se vor concentra pe fericirea lor și pe dezvoltarea lor personală în această săptămână, motiv pentru care fiecare zi îi va face să fie tot mai buni, aspect ce îi va impresiona pe toți cei din jurul vostru.

Vărsătorii simt nevoia de singurătate

Vărsătorii își doresc să stea singuri, departe de oamenii pe care îi iubesc deoarece nu se simt așa bine. Au avut parte de o perioadă stresantă, ce i-a făcut să se gândească la viața lor și la toate deciziile pe care le-au făcut, iar acest lucru nu i-a ajutat. Astrele vă recomandă să învățați să comunicați deoarece în acest ritm veți ajunge să vă îndepărtați de toți oamenii ce vă poartă grija.

Peștii vor să împartă iubirea lor

Persoanele născute sub semnul Pești își doresc să împartă fericirea și starea bună pentru a răspândi magia Crăciunului pe care îl iubesc atât de mult. Încercați în această săptămână să faceți cât mai multe activități care să implice această sărbătoare incredibilă pe care o iubiți, dar și sentimentele unice pe care fiecare zodie trebuie să le experimenteze. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?