Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022. Începe o săptămână magică pentru zodii. Nativii care vor simți din nou fiorii iubirii

Author: Amalia Georgescu

Horoscopul pentru săptămâna 19-25 decembrie 2022

Sursa: unsplash, canva.com

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 19-25 decembrie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Pești se vor bucura de tot sprijinul unor persoane dragi.

Horoscopul pentru săptămâna 19-25 decembrie 2022, oferă câteva descrieri generale. Zodiile vor fi foarte agitate în această săptămână, având în vedere că pregătirile pentru sărbători au intrat în linie dreaptă. Este o săptămână magică, cu aspecte foarte bune pentru majoritatea nativilor zodiacului.

Află horoscopul săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022- Zodia Berbec

Berbecii vor fi mai apropiați de cei din familie în această săptămână și vor încerca să astupe anumite goluri din trecut. Cu puțin efort vor reuși să facă acest lucru, astfel că va fi o săptămână care le va aduce liniște sufletească.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022- Zodia Taur

Unele planuri pe care și le vor face Taurii pot să fie date peste cap de anumite persoane. Chiar dacă aveau așteptări mari pentru următoarea perioadă, acești nativi vor fi nevoiți să se resemneze. De Crăciun, Taurii pot primi vizite surpriză.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022- Zodia Gemeni

Este o săptămână în care Gemenii vor face eforturi pentru a pune totul la punct, astfel încât să aibă parte de sărbători magice în acest an.

Au planuri mari și, cu puțin noroc, vor reuși să realizeze tot ce și-au propus. Acești nativi iubesc sărbătorile de iarnă, astfel că starea lor de spirit va fi una bună.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022- Zodia Rac

Chiar dacă au mai rămas multe de rezolvat, iar timpul este foarte scurt, Racii nu ar trebui să își forțeze limitele. Dacă vor face acest lucru, nativii acestei zodii pot avea parte de surprize neplăcute, chiar în prag de sărbători.

Ar fi bine să țină cont de asta.

Citește și: Horoscop chinezesc luni, 19 decembrie 2022: Zodiile măcinate de gelozie! Relațiile sunt puse la grea încercare în ziua Calului de Foc

Horoscopul pentru săptămâna 19-25 decembrie 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022- Zodia Leu

Începe o săptămână în care Leii vor încerca să fie mai atenți cu cei din jur, mai buni și mai iertători.

Această atitudine a lor va fi foarte apreciată, astfel că poate duce la rezolvarea unor probleme mai vechi. Leii vor avea parte de sărbători magice.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022- Zodia Fecioară

În săptămâna 19-25 decembrie 2022, nativii din zodia Fecioară vor fi implicați în tot ceea ce ține de casă și de familie. Vor ca totul să fie perfect de sărbători, astfel că nu vor lăsa să le scape niciun detaliu.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022- Zodia Balanță

Dacă sunt în căutarea unei relații serioase, Balanțele pot avea noroc în această săptămână. În viața lor poate să apară o persoană care să îi facă pe acești nativi să simtă din nou fiorii iubirii. Vor avea parte de sărbători frumoase. Cei care au pe cineva ar trebui să fie ceva mai romantici.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022- Zodia Scorpion

Este o săptămână în care Scorpionii vor fi foarte agitați și din această cauză nu se vor putea concentra așa cum ar trebui la ceea ce vor avea de făcut. Pot amâna unele proiecte până în pragul sărbătorilor, lucru care nu va fi deloc în avantajul lor.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022- Zodia Săgetător

Săgetătorii vor fi ceva mai sensibili în această săptămână, magia sărbătorilor reușind să îi cuprindă și pe ei. Se vor apropia mai mult de cei dragi, astfel că vor pune accentul pe familie, în timp ce cariera va pica pe planul 2.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022- Zodia Capricorn

Este o săptămână în care cei din jur pot avea așteptări mari de la nativii din zodia Capricorn. Astfel, aceștia vor fi motivați să dea tot ce au mai bun, dar vor simți și o presiune pe umerii lor. Pe final de săptămână, Capricornii se vor relaxa și se vor putea bucura de sărbători.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022- Zodia Vărsător

Începe o săptămână cu aspecte bune pentru nativii din zodia Vărsător. Aceștia pot primi un sprijin financiar care le va fi de mare ajutor în această perioadă. Astfel, Vărsătorii vor întâmpina mult mai relaxați sărbătorile de iarnă.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022- Zodia Pești

Peștii se vor bucura de sprijinul celor din familie, dar și al persoanelor dragi din viața lor, astfel că această săptămână va fi una neașteptat de bună pentru ei. Trebuie doar să fie ceva mai comunicativi, iar toate se vor rezolva de la sine.

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Horoscop luni, 19 decembrie 2022. Sfatul zilei: nu te ocupa de mai multe lucruri în același timp. Acești nativi au șanse mari să se îndrăgostească astăzi

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.