Horoscop săptămânal 19 - 26 februarie 2023: Zodiile care încheie iarna cu un salariu mai mare

Author: Bianca Vidoi

Zodiile care încheie iarna cu un salariu mai mare

Sursa: freepik

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 19-26 februarie 2023. Află ce îți rezervă astrele!

Află  horoscopul  săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Citește și: Horoscop chinezesc 20-26 februarie 2023: Cele mai fericite zodii. Luna Nouă transformă visurile în realitate

Horoscop săptămânal 19-26 februarie 2023- Zodia Berbec

Săptămâna asta nu îi va ajuta pe Berbeci să strângă bani, cu toate că aceștia reușesc să câștige sume destul de mari de bani, aceștia nu se pricep să economisească.

Vei fi foarte atent la cheltuielile tale, însă această perioadă va trece repede.

Horoscop săptămânal 19-26 februarie 2023- Zodia Taur

Te poți gândi să îți investești banii în anumite afaceri, însă trebuie să fii foarte atent deoarece nu toate variatele pe care le ai te pot face să scoți un profit. Deși vrei să iei această decizie singur, sfaturile familiei și ale prietenilor vor fi foarte valoroase.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Horoscop săptămânal 19-26 februarie 2023- Zodia Gemeni

În săptămâna 23-29 ianuarie 2023, cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de o schimbare ce le va aduce un venit substanțial. Chiar dacă această schimbare face referință la locul de muncă sau un nou proiect, această săptămână vă va aduce un salariu mai bun în luna martie.

Citește și: Horoscop chinezesc luni, 20 februarie 2023: Zodiile care reușesc să-și atingă obiectivele. Încep săptămâna cu un mare câștig

Horoscop săptămânal 19-26 februarie 2023- Zodia Rac

Săptămâna aceasta din februarie este una extrem de norocoasă pentru voi, mai ales din punct de vedere financiar. Șefii tăi vor realiza cât de mult muncești așa că au decis să primești un bonus, iar cu această apreciere din parte lor veți putea să vă axați pe câteva proiecte mai importante.

Horoscopul pentru săptămâna 19-26 februarie 2023 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 19-26 februarie 2023- Zodia Leu

Această săptămână este una ideală pentru a lua anumite decizii cu privire la domeniul vostru de activitate. Chiar dacă sunt șanse foarte mari ca salariul vostru să se mărească, asta nu înseamnă că nu ați pus ochii pe un alt loc de muncă ce vă poate aduce un venit mai mare.

Horoscop săptămânal 19-26 februarie 2023- Zodia Fecioară

Nu este cea mai bună săptămână pentru Fecioare, viața profesională va avea de suferit în această perioadă. Puteți să rămâneți fără loc de muncă, însă acest lucru nu vă stresează deoarece aveți alte oferte pe care doriți să le discutați.

Citește și: Lună Nouă februarie 2023: Cele mai norocoase zodii. Ele își recapătă poziția pe care o merită

Horoscop săptămânal 19-26 februarie 2023- Zodia Balanță

În această săptămână, nativii din zodia Balanță nu sunt așa mulțumiți de locul lor de muncă și de veniturile pe care le primesc în fiecare lună. Cu toate că vă căutați deja un alt job sau o altă activitate care să vă ofere o sumă de bani în plus, va trebui să le arătați șefilor că sunteți valoros.

Horoscop săptămânal 19-26 februarie 2023- Zodia Scorpion

Scorpionii vor vrea ca în această lună să avanseze la locul de muncă, iar acest lucru se va întâmpla cu ajutorul câtorva eforturi din partea voastră. Rămâi determinat și arată cât de mult înseamnă munca ta pentru locul de muncă pe care îl ai, iar luna viitoare cere o mărire de salariu.

Horoscop săptămânal 19-26 februarie 2023- Zodia Săgetător

Nativii din zodia Săgetător vor avea parte de o promovare sau o mărirea a salariului, iar dacă aceștia sunt șomeri, se vor bucura de un nou loc de muncă. Ambele variante le vor aduce o sumă de bani substanțială, pe care o merită.

Citește și: Horoscop marți, 21 februarie 2023. Această zi va fi imprevizibilă pentru Tauri, iar Scorpionii au chef să facă cumpărături.

Horoscop săptămânal 19-26 februarie 2023- Zodia Capricorn

Capricornii se vor concentra mai mult pe pasiunile lor deoarece acestea se îmbină de minune cu locul de muncă pe care îl au, aceasta fiind o variantă bună pentru a aduce noi idei și proiecte. Va fi necesar să depuneți mai mult efort, însă acest lucru se va merita deoarece profitul afacerilor va crește în această săptămână.

Horoscop săptămânal 19-26 februarie 2023- Zodia Vărsător

Vărsătorii vor câștiga mai mulți bani decât până acum, iar determinarea îi va ajuta să ducă la bun sfârșit toate proiectele pe care le-a început. Însă nu toată lumea se va bucura de succesul vostru așa că va trebui să fiți atenți în persoanele din jurul vostru.

Horoscop săptămânal 19-26 februarie 2023- Zodia Pești

Peștii vor avea un venit destul de mare în această perioadă, iar noi proiecte le vor bate la ușă. Cu acești bani câștigați veți fi nevoiți să luați o decizie, veți investi sau îi veți folosi într-un vis mai vechi?

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Horoscop luni, 20 februarie 2023. Fecioarele își doresc intimitate, iar Capricornii s-ar putea să se îndrăgostească

Sursa: adevarul.ro

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?