Horoscop săptămânal 2-8 mai 2022. Zodiile care au șanse mari să câștige mai mulți bani în această săptămână. Cine sunt norocoșii zodiacului

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 02 feb 2023, 05:45

Horoscopul pentru săptămâna 2-8 mai 2022

Sursa: canva.com, unsplash

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 2-8 mai 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Fecioară se vor apropia mai mult de partenerul de cuplu.

Horoscopul pentru săptămâna 2-8 mai 2022 oferă câteva descrieri generale. În această săptămână, anumiți nativi ai zodiacului vor simți că s-au născut sub o stea norocoasă. Ei vor reuși să își rotunjească veniturile și să își rezolve foarte multe dintre problemele financiare cu care s-au confruntat încă de la începutul acestui an.

Află horoscopul săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 2-8 mai 2022- Zodia Berbec

În această săptămână, nativii din zodia Berbec vor încerca mai mult ca niciodată să se regăsească, să descopere ce li se potrivește cu adevărat atât din punct de vedere personal, cât și profesional. În sufletul lor se va duce o luptă continuă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Horoscop săptămânal 2-8 mai 2022- Zodia Taur

Nativii din zodia Taur vor mai întâmpina unele probleme de sănătate în săptămâna 2-8 mai 2022. Poate să apară un disconfort din cauza oboselii acumulate în ultima perioadă. De preferat ar fi ca acești nativi ai zodiacului să își organizeze programul astfel încât să își facă timp și pentru odihnă.

Horoscop săptămânal 2-8 mai 2022- Zodia Gemeni

Nativii din zodia Gemeni vor avea noroc la bani în săptămâna 2-8 mai 2022. Pot să apară niște proiecte noi și care să îi avantajeze pe acești nativi din punct de vedere financiar. Având în vedere că este o perioadă cu multe cheltuieli pentru Gemeni, acești bani vor pica la fix.

Horoscop săptămânal 2-8 mai 2022- Zodia Rac

Racii ar trebui să fie ceva mai atenți la persoanele din jurul lor.

În cercul de prieteni pot fi oameni care să aibă nevoie de sprijinul lor. Este o săptămână în care acești nativi ar trebuie să empatizeze mai mult cu toți cei dragi. 

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 2-8 mai 2022. Dragonii vor avea motive sărbătoare, în timp ce nativii Mistreț vor vărsa lacrimi amare. Cele mai noi previziuni astrale

Horoscopul săptămânii 2-8 mai 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 2-8 mai 2022- Zodia Leu

Leii se vor număra și ei printre norocoșii zodiacului. Aceștia pot primi vești bune în această săptămână și care vor viza sectorul financiar. Poate vor primi o mărire de salariu, un bonus sau o primă. Cert este că le vor intra mai mulți bani în cont. 

Horoscop săptămânal 2-8 mai 2022- Zodia Fecioară

Relațiile de cuplu ale Fecioarelor vor înflori în această săptămână. Acești nativi vor găsi modalitatea prin care să se apropie de persoana iubită. Vor reaprinde flacăra pasiunii, iar toate problemele care au existat până acum se vor rezolva de la sine. 

Horoscop săptămânal 2-8 mai 2022- Zodia Balanță

Nativii din zodia Balanță nu se vor simți în largul lor la locul de muncă. Unele tensiuni apărute între colegi îi pot face pe acești nativi să își piardă concentrarea. De preferat ar fi să nu se implice prea mult în discuții, mai ales când este vorba despre subiecte controversate.

Horoscop săptămânal 2-8 mai 2022- Zodia Scorpion

Scorpionii vor avea o săptămână bună din toate punctele de vedere. Cei născuți în această zodie vor fi energici și vor avea parte de reușite la job. Nu ar fi exlcus chiar să își rotunjească veniturile.

Horoscop săptămânal 2-8 mai 2022- Zodia Săgetător

Săgetătorii vor primi o sumă de bani destul de mare în această săptămână, aceștia fiind plătiți foarte bine pentru că au reușit să rezolve o problemă importantă. Din punct de vedere financiar, acești nativi ai zodiacului nu au motive de îngrijorare, ba chiar pot sări ei în ajutorul celor care întâmpină dificultăți.

Horoscop săptămânal 2-8 mai 2022- Zodia Capricorn

Capricornii vor fi destul de agitați în această săptămână. Acești nativi nu vor știi cum să rezolve anumite probleme și din această cauză vor avea tendința de a intra în panică. Persoanele născute în zodia Capricorn vor avea o săptămână destul de complicată.

Horoscop săptămânal 2-8 mai 2022- Zodia Vărsător

Vărsătorii vor avea tendința de a se implica în foarte multe proiecte, nu vor știi să spună „nu”, iar spre mijlocul săptămânii programul lor s-ar putea aglomera destul de mult. Dacă nu vor renunța la anumite activități, atunci ar putea întâmpina probleme majore.

Horoscop săptămânal 2-8 mai 2022- Zodia Pești

Nativii din zodia Pești vor avea de luat decizii importante în plan personal. O persoană care le-a greșit va încerca să le recâștige încrederea. Urmează zile dificile pentru cei născuți în această zodie.

Descopera şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citeste si: Horoscop chinezesc miercuri, 4 mai 2022. Nativii din zodia Bivol au nevoie de liniște. Mistreții trebuie să învețe din greșeli