Horoscop săptămânal 24-30 ianuarie 2022: Zodiile care vor avea o săptămână bună! Balanțele au ghinion!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 21 oct 2022, 03:15

Ghinion pentru Balanțe săptămâna aceasta

Sursa: pexels.com

Descoperă horoscopul săptămânii 24-30 ianuarie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Balanță vor avea ghinion săptămâna aceasta.

Horoscopul  săptămânii 24-30 ianuarie 2022 oferă câteva descrieri generale. Va fi o zi bună pentru cei mai mulți nativi, dar și una deloc bună pentru anumiți nativi ai  zodiacului. Nativii din zodia Săgetător vor avea probleme astăzi și nu într-un singur aspect al vieții.

Află horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 24-30 ianuarie 2022- Zodia Berbec

Berbecii vor avea, per total, o săptămână bună, în care vor realiza destule lucruri, atât la serviciu, cât și pe plan personal. În privința relației de cuplu lucrurile sunt bune pentru ei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Horoscop săptămânal 24-30 ianuarie 2022- Zodia Taur

Va fi o săptămână a opozițiilor pentru Tauri, care vor trece dintr-o extremă în cealaltă.

Ba li se va părea totul grozav, ba vor vedea toate lucrurile în negru. Această stare a lor se va transpune și relațiilor interpersonale pe care le au. Și relația cu partenerul de viață va fi una dificilă.

Horoscop săptămânal 24-30 ianuarie 2022- Zodia Gemeni

Gemenii se vor canaliza pe carieră săptămâna aceasta. Vor munci intens și vor avea și rezultate. Cu siguranță sunt luați în considerare pentru o promovare.

Horoscop săptămânal 24-30 ianuarie 2022- Zodia Rac

Racii au o săptămână bună pe toate planurile. Munca lor va fi foarte apreciată. Totodată, vor dedica timp și întâlnirilor cu prietenii apropiați.

Horoscopul săptămânii 24-30 ianuarie 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Citeste si: Horoscop Scorpion, februarie 2022. Luna deciziilor radicale pentru acești nativi ai zodiacului

Horoscop săptămânal 24-30 ianuarie 2022- Zodia Leu

Vei munci intens, ca și până acum, demonstrând de ce ești o parte importantă a organizației pentru care lucrezi. Toată lumea te apreciază și îți știe valoarea.

Horoscop săptămânal 24-30 ianuarie 2022- Zodia Fecioară

Ai o mulțime de gânduri, dar nu reușești să te canalizezi pe ceva și să prioritizezi activitățile în care ești implicat.

Horoscop săptămânal 24-30 ianuarie 2022- Zodia Balanță

Astrele nu sunt prea blânde cu tine săptămâna aceasta. Riști să ai parte de un accident, așa că mare atenție! Vei avea ghinion în mai multe activități pe care le întreprinzi.

Horoscop săptămânal 24-30 ianuarie 2022- Zodia Scorpion

Scorpionii vor avea, în general, o săptămână bună, în care vor avea destule realizări, atât la serviciu, cât și în ceea ce privește hobby-urile lor.

Horoscop săptămânal 24-30 ianuarie 2022- Zodia Săgetător

Săgetătorii vor fi foarte implicați astăzi atât la serviciu, cât și în ceea ce privește grupul de prieteni din care fac parte. Vor veni cu idei atât la job, cât și în grupul de prieteni.

Horoscop săptămânal 24-30 ianuarie 2022- Zodia Capricorn

Va fi o săptămână bună pentru Capricorni. Vor aborda tot ce au de făcut cu optimism și entuziasm.

Horoscop săptămânal 24-30 ianuarie 2022- Zodia Vărsător

Vărsătorii vor fi în dispoziția lor obișnuită. Se vor concentra mai puțin pe a face lucruri, cât a-i încuraja pe alții să facă.

Horoscop săptămânal 24-30 ianuarie 2022- Zodia Pești

Peștii sunt în formă săptămâna aceasta și vor bifa multe dintre activitățile pe care și le planifică. Va fi o săptămână bună pentru ei.

Citeste si: Horoscop Săgetător, februarie 2022. Viața acestor nativi este într-o continuă schimbare