Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2023: Nativii zodiilor se bucură de o poveste de dragoste de neuitat

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 25 dec 2023, 09:00

Dragostea plutește în aer în săptămâna dintre Crăciun și Revelion

Sursa: Kanal D

În perioada 25-31 decembrie 2023, nativii se vor bucura din plin de perioada magică a sărbătorilor de iarnă.

Magia sărbătorilor de iarnă se simte în aer, iar nativii zodiilor se vor bucura din plin de această perioadă, trăind din plin fiecare moment pe care îl împărtășiți alături de persoanele dragi. Pe parcursul acestei săptămâni, nativii zodiilor trebuie să fie pregătiți pentru diferite surprize din partea partenerilor, dar și de povești de dragoste care să le umple sufletele. Află horoscopul săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbecii se vor reconecta cu partenerul lor

Această săptămână vă aduce multă liniște în suflet, ceea ce este exact ce aveați nevoie, mai ales pe plan sentimental. Este un moment perfect pentru a vă reconecta cu partenerul vostru, ținând cont că nu ați avut parte de prea multe momente tandre în ultima perioadă. Vă veți bucura de o săptămână plină de întâlniri cu membrii ai familiei și prieteni, motiv pentru care trebuie să terminați ultimele cumpărături pentru Crăciun.

Taurii au nevoie de câteva zile de liniște

Deși persoanele născute sub semnul Taurului vor să își concentreze întreaga atenție pe profesia lor, corpul le cere câteva momente de liniște și o binemeritată pauză pentru a putea începe anul în forță. Aceasta este săptămâna în care vă veți întâlni cu toate persoanele iubite ce poate sunt la muncă în străinătate sau mutate în alt oraș, ceea că vă umple sufletul cu multă dragoste și bucurie, sentimente ce o să vă încarce bateriile chiar în momentele în care aveați nevoie cel mai mult de asta. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Gemenii vor ierta oamenii ce le-au greșit

Deși în perioada sărbătorilor trebuie să fim mai bun și mai iertători cu cei din jurul nostru, asta nu se aplică în toate situațiile, iar dacă oamenii dragi v-au greșit într-un mod de nedescris, pe care nu l-ați permite niciodată, atunci este cel mai bine să vă împăcați cu situația și să vă bucurați de ceea ce aveți în prezent.

Gemenii știu că majoritatea colegilor de la muncă au decis să opteze pentru o perioadă de concediu între Crăciun și Revelion, însă dacă nativii acestei zodii vor continua munca vor fi observați și apreciați de către superiori.

Racii vor avea fluturi în stomac

Racii s-au confruntat cu probleme în dragoste în ultima perioadă, însă soarele o să răsară și pe strada lor, chiar înainte de perioada sărbătorilor de iarnă.

Aveați nevoie de cineva cu care să împărtășiți toată iubire pe care o aveți de oferit, iar acest lucru se potrivește de minune cu noile sentimente pe care se pare că le aveți cu o persoană anume. Toate lucrurile merg bine și pe plan profesional, unde toată munca pe care ați depus-o va începe să dea cu adevărat roade, lucru ce vă ajută cu încrederea în sine.

Leilor le este recomandat să se concentreze pe relații

Ați avut un sfârșit de an foarte încărcat, iar timpul pe care obișnuiați să îl petreceți cu prietenii, partenerul și familia s-a transformat în timp petrecut la locul de muncă. Înainte de Revelion este recomandat să vă concentrați întreaga atenție pe relațiile pe care le-ați neglijat pe parcursul ultimei luni. Puneți-vă fericirea pe primul loc și faceți tot ce vă aduce bucurie în suflet, în timp ce sunteți înconjurați de toate persoanele la care țineți cel mai mult. 

Fecioarele trebuie să aibă încredere în ei

Perioada sărbătorilor de iarnă poate să fie una foarte frumoasă, dar și extrem de obositoare și stresantă, motiv pentru care Fecioarele trebuie să aibă foarte multă stăpânire de sine. Încercați să nu vă enervați și să vedeți lucrurile bune din fiecare experiență care credeți să vă aduce stres în plus în viața voastră. Încercați să vă faceți o listă cu tot ce vă doriți să îndepliniți pe parcursul anului 2024 și să nu uitați cât de mult vreți să vă puneți pe primul loc și să lucrați la încrederea voastră în sine.

Balanțele vor fi dezamăgite

Persoanele ce sunt născute sub semnul Balanței sunt perfecționiste, iar perioada dintre Crăciun și Revelion este una foarte stresantă pentru ei deoarece nimic nu pare să iasă așa cum își doresc. Toate persoanele din jurul lor și-au pus încrederea în ei pentru crearea unei atmosfere de sărbătoare de neuitat, iar nativii zodiei pare că nu îi poate mulțumi sub nicio formă. Primiți și câteva reproșuri care o să vă rănească, însă trebuie să discutați aceste probleme pentru a nu intra supărat în noul an.

Scorpionii vor primi o veste surprinzătoare

Scorpionii au trecut prim multe situații delicate și complicate alături de partenerul vostru, iar acesta știe exact ce să vă aducă de Crăciun și o să vă surprindă cu o vacanță la care ați visat tot anul. Este momentul să vă concentrați pe relația frumoasă pe care o aveți și să vă bucurați de fiecare momente pe care îl petreceți împreună, în special în perioada sărbătorilor de iarnă, atunci când vă înțelegeți perfect și iubirea plutește în aer.

Săgetătorii trebuie să trăiască viața într-o notă optimistă

Săgetătorii s-au confruntat de-a lungul anilor cu mai multe perioade dificile, ce le-a luat din optimism, astfel aceștia observă doar părțile negative din toate situațiile și oportunitățile ce le apar în cale. Trebuie să fiți realiști, însă acest lucru nu trebuie să vă distrugă fiecare ocazie specială. Este important să primiți fiecare veste așa cum vine, să vă bucurați de prezent și să puneți în balanță aspectele pozitive și cele negative, astfel încât să nu ratați tot ce vă oferă viața.

Citește și: Zodia care are noroc pe plan profesional în anul 2024. Horoscopul complet pentru toate zodiile

Capricornii trebuie să aplaneze conflictele

Nativii zodiei Capricorn nu au parte de săptămâna de vis pe care și-o imaginau, iar dacă nu vor reuși să rezolve toate conflictele la care asistă sau în cadrul cărora sunt implicați, atunci toată această perioadă a sărbătorilor de iarnă o să fie una nefericită pentru ei. Este recomandat să încercați să rezolvați aceste conflicte cu ajutorul umorului ce vă ajută foarte mult în aceste situații, iar dacă simțiți că vă aflați la capătul puterilor, atunci puteți cere sfat familiei.

Vărsătorii simt nevoia unei mari iubiri

Nativii zodiei Vărsător realizează că perioada sărbătorilor de iarnă îi face foarte nostalgici, ceea ce ăi face să se gândească la o fostă iubire la care au ținut foarte mult. Aceștia vor încerca să discute cu această persoană pentru a vedea dacă se mai poate salva din ceea ce a fost, însă nu trebuie să forțați această situație deoarece dragoste cu forța nu se poate.

Peștii vor atrage atenția asupra lor

Persoanele născute sub semnul Pești vor atrage foarte mult atenția oamenilor asupra lor, iar nativii ce nu au încă un partener pentru această perioadă frumoasă a anului se vor bucura de fiecare persoană nouă pe care o întâlnesc. Este momentul să fiți mândrii de modul în care arătați și să nu fie rușine să vă afișați personalitatea voatră strălucitoare.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?