Horoscop săptămânal 27 iunie- 3 iulie 2022. Luna Nouă în Rac le schimbă viața nativilor zodiacului. Taurii vor avea de înfruntat adevăruri incomode

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 iun 2022, 12:10

Horoscopul pentru săptămâna 27 iunie-3 iulie 2022

Sursa: pixabay, canva.com

Descoperă horoscopul săptămânii 27 iunie- 3 iulie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Berbec trebuie să acorde mai multă atenție banilor și modului în care sunt cheltuiți aceștia.

Horoscopul săptămânii 27 iunie- 3 iulie 2022 oferă câteva descrieri generale. Această săptămână are în centrul ei un eveniment astrologic foarte important, mai exact Luna Nouă care se va produce în zodia Rac. Este o săptămână a schimbărilor, a deciziilor importante, astfel că nativii zodiacului trebuie să fie foarte atenți la tot ceea fac, mai ales dacă este vorba despre acțiuni care le pot influența viitorul.

Află horoscopul săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 27 iunie-3 iulie 2022- Zodia Berbec

În săptămâna 27 iunie-3 iulie 2022, nativii din zodia Berbec trebuie să fie mai atenți la bani, la calculele pe care le fac și la modul în care îi împart. Este posibil ca acești nativi să constate că problemele financiare cu care se confruntă au apărut, în mare parte, din cauza felului în care și-au administrat bugetul, așa că ar fi bine să facă unele schimbări.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Horoscop săptămânal 27 iunie- 3 iulie 2022- Zodia Taur

Luna Nouă în Rac poate scoate la iveală unele adevăruri incomode, iar Taurii vor fi nevoiți să le înfrunte. Este o săptămână destul de agitată pentru acei nativi care nu sunt foarte comunicativi, având în vedere că ei vor întâmpina dificultăți în gestionarea acestor situații delicate.

Dacă vor discuta cu persoanele importante din viața lor, Taurii își pot găsi liniștea.

Horoscop săptămânal 27 iunie-3 iulie 2022- Zodia Gemeni

Este o săptămână în care pot să apară destul de frecvent momente tensionate, mici certuri, iar toate acestea vor ajunge să îi dezechilibreze din punct de vedere emoțional pe Gemeni. Cei născuți în această zodie vor face eforturi mari pentru a-și păstra calmul și pentru nu reacționa la nervi.

Horoscop săptămânal 27 iunie-3 iulie 2022- Zodia Rac

În zodia Rac se va produce Luna Nouă, lucru care îi va determina pe acești nativi ai zodiacului să fie mai sensibili decât de obicei și mai vulnerabili. Acest lucru înseamnă, automat, că Racii vor fi și ceva mai ușor de rănit. Vor simți totul la intensitate maximă, vor pune la suflet orice vorbă, iar starea lor de spirit se poate schimba de la un moment la altul.

Citeste si: Horoscop zilnic marți, 28 iunie 2022. Sfatul zilei: nu îți pierde speranța. Nemulțumiri legate de bani pentru Lei

Horoscopul săptămânii 27 iunie-3 iulie 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 27 iunie-3 iulie 2022- Zodia Leu

În viața Leilor se pot produce schimbări importante, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Acești nativi vor fi nevoiți să se adapteze rapid pentru a face față noilor situații de viață. Cu cât vor face mai repede acest lucru, cu atât va fi mai bine pentru ei.

Horoscop săptămânal 27 iunie-3 iulie 2022- Zodia Fecioară

Este o săptămână destul de agitată pentru nativii din zodia Fecioară și în care pot să apară foarte multe dezamăgiri, atât în viața lor personală, cât și la job. Unele lucruri nu vor ieși așa cum au planificat, chiar dacă și-au dat interesul, lucru care nu le va pica bine, având în vedere că acești nativi sunt foarte ambițioși. 

Horoscop săptămânal 27 iunie-3 iulie 2022- Zodia Balanță

Greșelile din trecut îi urmăresc pe cei născuți în zodia Balanță și oricât de mult vor încerca să le ascundă sau să le mascheze, acestea vor ieși la iveală. Unele replici pe care le vor primi s-ar putea să reprezinte o adevărată lovitură pentru acești nativi, astfel că săptămâna 27 iunie-3 iulie 2022 nu va fi deloc una ușoară pentru ei.

Horoscop săptămânal 27 iunie- 3 iulie 2022- Zodia Scorpion

Scorpionii vor putea să își rezolve unele problemele de ordin financiar, astfel că viața lor se va schimba în bine în perioada imediat următoare. În această săptămână, cei născuți în zodia Scorpion vor avea de luat o serie de decizii importante și este recomandat să nu se grăbească.

Horoscop săptămânal 27 iunie- 3 iulie 2022- Zodia Săgetător

Săgetătorii vor știi cum să se exprime în această săptămână pentru a întoarce unele situații în favoarea lor, astfel că pot obține rezultate foarte bune, mai ales la job. Chiar dacă va fi o săptămână obositoare, la finalul ei vor avea satisfacția că și-au atins obiectivele.

Horoscop săptămânal 27 iunie- 3 iulie 2022- Zodia Capricorn

Capricornii vor fi suspicioși în această săptămână și nu se vor simți deloc în largul lor. Vor avea tendința de a-i judeca pe cei din jur pentru acțiunile lor și de a-i critica. Este o săptămână tensionată și în care pot să apară certuri puternice.

Horoscop săptămânal 27 iunie- 3 iulie 2022- Zodia Vărsător

Este o săptămână cu și despre iubire pentru Vărsători. Dacă vor apărea schimbări, acestea vor viza în special sectorul sentimental. Nativii din zodia Vărsător vor simți totul la intensitate maximă.

Horoscop săptămânal 27 iunie- 3 iulie 2022- Zodia Pești

Peștii nu vor găsi o cale de dialog cu persoanele mai în vârstă, motiv pentru care în această săptămână relațiile cu rudele pot să fie destul de delicate. Dacă pot amâna unele întâlniri, Peștii ar trebui să o facă pentru a nu da naștere unor conflicte. 

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 26 iunie- 3 iulie 2022: Zodiile pe care necazurile le vor ocoli