Horoscop săptămânal 28 noiembrie-4 decembrie 2022. Este o săptămână tensionată, cu multe conflicte și neînțelegeri

Author: Amalia Georgescu

Horoscopul pentru săptămâna 28 noiembrie-4 decembrie 2022 

Sursa: unsplash, canva.com

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 28 noiembrie-4 decembrie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Balanță pot intra în conflict cu persoanele din familie.

Horoscopul pentru săptămâna 28 noiembrie-4 decembrie 2022 oferă câteva descrieri generale. În această săptămână, nativii zodiacului vor intra cu ușurință în tot felul de conflicte, având în vedere contextul actual. Pot să apară neînțelegeri, să iasă la iveală aspecte mai vechi și care să dea naștere unor dispute. 

Află horoscopul săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie- 4 decembrie 2022- Zodia Berbec

Este o săptămână foarte agitată pentru nativii din zodia Berbec. Acești nativi vor fi irascibili și nu vor fi deloc puține momentele în care vor intra în conflict cu cei din jur. Trebuie să fie foarte atenți la replicile pe care le folosesc.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Horoscop săptămânal 28 noiembrie- 4 decembrie 2022- Zodia Taur

Taurii ar putea avea parte de tensiuni în familie din cauza banilor. Este posibil ca unele calcule pe care le-au făcut să fie greșite, iar acum să fie nevoiți să suporte consecințele. Nu va fi o săptămână ușoară pentru persoanele născute în această zodie.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie- 4 decembrie 2022- Zodia Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, săptămâna 28 noiembrie-4 decembrie 2022 va fi una presărată cu discuții aprinse și tensiuni, în special în plan personal. Acești nativi vor fi nemulțumiți de felul în care au acționat anumite persoane dragi și nu vor ezita să arate acest lucru. Se pot distruge relații care durează de ani buni.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie- 4 decembrie 2022- Zodia Rac

Racii vor avea multe pe cap în această săptămână, astfel că se vor organiza destul de greu. Chiar dacă urmează mai multe zile libere, cei născuți în această zodie vor avea de rezolvat o mulțime de probleme, fapt care nu le va permite să se odihnească prea mult. 

Citește și: Horoscop luni, 28 noiembrie 2022. Sfatul zilei: nu face dezvăluiri din viața personală. Nativii care află adevăruri dureroase

Horoscopul pentru săptămâna 28 noiembrie- 4 decembrie 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 28 noiembrie- 4 decembrie 2022- Zodia Leu

Cei din jur nu le vor înțelege anumite acțiuni, ba chiar vor avea tendința de a-i judeca pe cei născuți în zodia Leu. Orgolioși din fire, aceștia nu se vor lăsa mai prejos, iar toate aceste lucruri vor agita spiritele.

Pot să apară foarte multe discuții în contradictoriu. 

Horoscop săptămânal 28 noiembrie- 4 decembrie 2022- Zodia Fecioară

Fecioarele vor avea ceva mai mult de muncă în această săptămână. Pentru că urmează mai multe zile libere, acești nativi vor fi nevoiți să muncească în avans, fapt care le va aglomera foarte mult programul. Se pot simți epuizați, iar puterea lor de concentrare va scădea. 

Horoscop săptămânal 28 noiembrie- 4 decembrie 2022- Zodia Balanță

Balanțele vor intra foarte ușor în conflict cu persoanele din familie. Neînțelegerile vor porni, în special, de la tot felul de păreri și diferențe de opinie. Acești nativi se vor încăpățâna să demonstreze că adevărul este de partea lor, moment în care vor fi aspru criticați.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie- 4 decembrie 2022- Zodia Scorpion

Nu este o săptămână bună pentru investiții, astfel că Scorpionii ar trebui să fie foarte atenți la deciziile pe care le iau în plan financiar. Pot să apară foarte ușor probleme, mai ales dacă nu vor fi ceva mai atenți la detalii.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie- 4 decembrie 2022- Zodia Săgetător

Nativii din zodia Săgetător trebuie să dea dovadă de ceva mai mult calm și să nu aibă pretenții exagerate de la cei din jur. Unele discuții pot să apară din cauza faptului că acești nativi le vor cere persoanelor dragi imposibilul.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie- 4 decembrie 2022- Zodia Capricorn

Capricornii ar trebui să profite de zilele libere de la finalul acestei săptămâni pentru a se odihni mai mult. S-a acumulat foarte multă oboseală și din acest motiv nu mai au puterea de a face anumite lucruri. Ar trebui să își amâne acele planuri care implică deplasări lungi.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie- 4 decembrie 2022- Zodia Vărsător

În relația de cuplu pot să apară tot felul de tensiuni. Pot ieși la iveală unele probleme din trecut, care nu au fost rezolvate la timp. Acești nativi vor avea de dat explicații, lucru care nu va fi tocmai comod pentru ei.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie- 4 decembrie 2022- Zodia Pești

Peștii pot fi păcăliți foarte ușor în această săptămână. O persoană apropiată le poate da de înțeles că îi va ajuta să își rezolve unele probleme, dar în realitate, acest lucru nu se va întâmpla. Nu este un moment bun pentru ca Peștii să se bazeze pe cei din jur. 

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Horoscop chinezesc luni, 28 noiembrie 2022: Zodiile care au șansa să trăiască o mare iubire. Dragostea le bate la ușă în ziua Cocoșului