Horoscop săptămânal 29 august- 4 septembrie 2022. Zodiile care primesc vești bune la început de toamnă

Author: Amalia Georgescu

Horoscopul pentru săptămâna 29 august-4 septembrie 2022 

Sursa: pexels, canva.com

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 29 august- 4 septembrie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Fecioară vor face pași importanți către îndeplinirea unui vis.

Horoscopul pentru săptămâna 29 august- 4 septembrie 2022 oferă câteva descrieri generale. Este o săptămână ofertantă pentru toți nativii zodiacului. La început de toamnă, zodiile trebuie să se concentreze ceva mai mult pe activitățile profesionale. De aici pot să vină cele mai multe satisfacții în această săptămână.

Află horoscopul săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 29 august- 4 septembrie 2022- Zodia Berbec

Este o săptămână foarte bună pentru nativii din zodia Berbec. Cei născuți în această zodie vor reuși să obțină noi contracte sau proiecte, iar acest lucru le va aduce o mulțime de beneficii pe plan profesional. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Horoscop săptămânal 29 august- 4 septembrie 2022- Zodia Taur

Nativii din zodia Taur își vor găsi motivația la început de toamnă, astfel că săptămâna 29 august-4 septembrie 2022 se anunță una foarte productivă. Acești nativi vor munci cu simți de răspundere, iar rezultatele lor vor fi pe măsură.

Horoscop săptămânal 29 august- 4 septembrie 2022- Zodia Gemeni

Gemenii se vor îngrijora în această săptămână din cauza banilor.

Este posibil să apară noi cheltuieli, iar acești nativi nu vor știi cum să își împartă banii pentru a nu intra în datorii. Vor trece cu bine peste această săptămână dacă vor fi atenți la detalii. 

Horoscop săptămânal 29 august- 4 septembrie 2022- Zodia Rac

Nativii din zodia Rac pot fi ușor melancolici în această săptămână. Vor realiza că vara a ajuns la final și că poate nu au reușit să facă tot ceea ce și-au propus.

Este posibil ca acest lucru să le afecteze starea de spirit. 

Citeste si: Horoscop zilnic luni, 29 august 2022. Sfatul zilei: nu lua în seamă bârfele. Schimbări majore în plan financiar pentru Tauri

Horoscopul săptămânii 29 august- 4 septembrie 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 29 august- 4 septembrie 2022- Zodia Leu

Săptămâna 29 august-4 septembrie 2022 este una ofertantă pentru nativii din zodia Leu. Acești nativi pot avea șansa de a se dezvolta din punct de vedere profesional, însă este foarte important să nu piardă ocaziile care vor apărea în fața lor. 

Horoscop săptămânal 29 august- 4 septembrie 2022- Zodia Fecioară

Este o săptămână foarte bună pentru nativii din zodia Fecioară. Prin multă muncă, cei născuți în această zodie vor reuși să fie cu un pas mai aproape de un obiectiv important.

În această săptămână vor face pași în această direcție, iar satisfacția va fi uriașă.

Horoscop săptămânal 29 august- 4 septembrie 2022- Zodia Balanță

Nativii din zodia Balanță vor fi destul de greu de mulțumit în această săptămână. Acești nativi vor fi mai pretențioși decât de obicei și vor reacționa dur în momentul în care cei din jur nu se vor ridica la nivelul așteptărilor. Aceste reacții îi pot costa destul de scump. 

Horoscop săptămânal 29 august- 4 septembrie 2022- Zodia Scorpion

Pentru nativii din zodia Scorpion, săptămâna va începe cu vești foarte bune. În sfârșit se va întâmpla acel lucru la care au sperat multă vreme. Vor avea o energie pozitivă întreaga săptămână și se vor simți minunat.

Horoscop săptămânal 29 august- 4 septembrie 2022- Zodia Săgetător

Săgetătorii vor fi destul de agitați în această săptămână, iar totul va avea legătură cu jobul. Unele lucruri nu vor merge conform planului, astfel că acești nativi vor întâmpina unele dificultăți. În cele din urmă, totul va reveni la normal.

Horoscop săptămânal 29 august- 4 septembrie 2022- Zodia Capricorn

Pentru nativii din zodia Capricorn, săptămâna va începe cu mici provocări legate de sectorul profesional. Acești nativi pot fi puși în situația de a alege între două oferte, lucru destul de dificil. Este important să alegă ceea ce îi avantajează pe termen lung.

Horoscop săptămânal 29 august- 4 septembrie 2022- Zodia Vărsător

Vărsătorii vor primi vești dintre cele mai bune la început de săptămână. Se vor rezolva unele probleme care le-au dat mari bătăi de cap în ultima perioadă. Acești nativi vor reuși să se liniștească.

Horoscop săptămânal 29 august- 4 septembrie 2022- Zodia Pești

Peștii trebuie să se concentreze mai mult pe carieră în această săptămână, având în vedere că de aici vor veni și cele mai multe beneficii în săptămâna 29 august-4 septembrie 2022. Se anunță vești bune pentru acești nativi la început de toamnă.

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citeste si: Horoscop chinezesc luni, 29 august 2022. Nativii din zodia Cocoș vor avea tendința de a-și domina partenerul