Horoscop saptamanal 29 februarie – 6 martie 2016

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:59

Începutul de primăvară aduce o mulţime de evenimente neprevăzute pentru majoritatea zodiilor. Află mai multe din horoscop săptămânal 29 februarie – 6 martie 2016.

Horoscop săptămânal 29 februarie – 6 martie BERBEC

Spre sfârşitul săptămânii te năpădesc amintirile şi vei deveni uşor nostalgic, aşa că nu te lăsa pradă emoţiilor prea mult timp, altfel rişti să cazi într-o depresie, şi nu vrei asta. Nu îţi propune să faci ceva important până la mijlocul săptămânii. Dai dovadă de ambiţie şi productivitate abia de joi, aşa că atunci este momentul propice pentru a te apuca de treabă.

La începutul săptămânii s-ar putea să ai câteva discuţii aprinse cu cei dragi, dar trebuie să le treci cu vederea, pentru că nu este nimic grav sau supărător.

Horoscop săptămânal 29 februarie – 6 martie TAUR

Nu te simţi în apele tale spre sfârşitul săptămânii, aşa că este cazul să faci ceva şi pentru tine. Vizionează un film, fă o plimbare, găteşte ceva dulce sau orice altceva te-ar putea binedispune.

La începutul săptămânii vei fi solicitat din punct de vedere financiar, dar şi la birou, de către superiori. Fii econom, pentru că se anunţă cheltuieli în weekend. Banii ar putea fi o piedică şi în viaţa amoroasă, pentru că vei avea discuţii aprinse cu partenerul în privinţa ultimelor cheltuieli. Poate ar fi bine să ţineţi evidenţa finanţelor pentru a evita situaţiile neplăcute.

Horoscop săptămânal 29 februarie – 6 martie GEMENI

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astrele

nu îţi rezervă nimic special, însă în weekend s-ar putea să fie necesară o vizită la medic. Nu te trata după ureche şi ai grijă de tine. Superiorii tăi nu sunt atât de receptivi pe cât ţi-ai dori, aşa că evită subiectele care ar putea genera discuţii aprinse. O să ai probleme financiare spre sfârşitul săptămânii, aşa că ai grijă cu cheltuielile inutile. Strânge cureaua. Pe plan sentimental, vei avea de suferit, deoarece te vei lovi de nesiguranţa partenerului, ceea ce nu îţi convine deloc.
Îţi trebuie răbdare pentru a repara lucrurile, asta în cazul în care nu vrei să pui capăt relaţiei.

Horoscop săptămânal 29 februarie – 6 martie RAC

Se anunţă mici probleme de sănătate, care se vor rezolva rapid, dacă îţi iei inima în dinţi şi te duci la medic! Nu mai amâna inevitabilul. Începutul săptămânii se anunţă anevoios la muncă, unde va fi nevoie de tine, aşa că înarmează-te cu seriozitate şi răbdare.
Trebuie să reduci din cheltuielile pe distracţie, măcar în acest weekend. Cariera va instiga discuţii în viaţa de cuplu, aşa că o discuţie serioasă cu partenerul nu poate strica. Atenţie mare la... afla mai multe pe kfetele.ro!