Horoscop săptămânal 31 iulie-6 august 2023. Berbecii sunt admirați pentru onestitatea lor, iar Racii vor face o schimbare în viața lor

Author: Cristina Mocanu

În perioada 31 iulie-6 august 2023 se anunță o săptămână ideală pentru cei care vor să își dezvolte partea spirituală.

Sursa: pixabay.com

În perioada 31 iulie-6 august 2023 se anunță o săptămână ideală pentru cei care vor să își dezvolte partea spirituală.

Află horoscopul săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Ce ne rezervă astrele pentru această săptămână?

Horoscop săptămânal 31 iulie-6 august 2023 – Berbec

Berbecii vor fi admirați pentru onestitatea lor. Este o perioadă în care puteți ieși în evidență, să ieșiți din zona de confort și să socializați mai mult. Veți putea obține cu ușurință sprijinul celor din jur.

Sunteți plini de energie și veți dori să realizați cât mai multe lucruri.

Horoscop săptămânal 31 iulie-6 august 2023 – Taur

Aveți tendința de a vă retrage și de a fugi de tot ceea ce înseamnă social. Ideal ar fi să vă schimbați rutina zilnică de acasă. Stați prost cu răbdarea și nu reușiți să duceți la bun sfârșit lucruri care necesită timp și atenție.

Vă doriți să lucrați la îmbunătățirea relațiilor cu cei din jurul vostru sau doar cu o anumită persoană.

Horoscop săptămânal 31 iulie-6 august 2023 – Gemeni

Vă doriți ca în această săptămână să fiți luați mai în serios și să fiți apreciați pentru efortul pe care îl depuneți. Reușiți să comunicați ușor și să vă faceți înțeles.

Vă doriți să fiți liberi, încrezători și să vă exprimați toate emoțiile fără rețineri.

Pentru acest lucru este important să vă depășiți unele temeri, să vă alegeți cu atenție informațiile sau sfaturile potrivite și să cultivați o disciplină mentală benefică.

Citește și: Horoscop chinezesc 31 iulie- 6 august 2023: Cele mai norocoase zodii. Luna Plină le oferă șansa să-și transforme visurile în realitate

Horoscop săptămânal 31 iulie-6 august 2023 – Rac

Ar fi bine ca în această săptămână să vă păstrați o abordare financiară realistă și oricât de mult ați vrea să vă satisfaceți unele dorințe sau să vă finanțați unele visuri,

asigurați-vă că alegerea este potrivită și benefică.

Este momentul să faceți ceva care să vă ajute să vă desprindeți de rutina voastră zilnică. Veți face schimbări majore în toate domeniile din viața voastră și și veți încerca să scăpați de obiceiurile proaste.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Horoscop săptămânal 31 iulie-6 august 2023 – Leu

Veți avea un farmec aparte care va atrage ca un magnet persoane importante în viața voastră. Veți avea parte de o imagine clară în ceea ce vă privește.

Veți reuși să rezolvați anumite probleme mai vechi.

Veți acorda mai mult timp problemele spirituale și religioase sau veți încerca să vă desprindeți mai mult de problemele personale. În weekend este posibil să plecați într-o excursie.

Horoscop săptămânal 31 iulie-6 august 2023 – Fecioară

Vă doriți mai multă afecțiune din partea partenerului și sunteți mult mai romantici. Simțiți totul cu o pasiune și o profunzime incredibilă. Totuși, aveți grijă la crizele de gelozie, pentru că se vor intensifica în această perioadă. Sunteți ușor dezinteresați și superficiali la locul de muncă și vă preocupați doar de problemele personale.

Evitați discuțiile în contradictoriu.

Horoscop săptămânal 31 iulie-6 august 2023 – Balanță

Vreți să aveți parte de liniște și armonie în viața voastră. Veți reuși să găsiți un echilibru între viața personală și locul de muncă. Sunteți ușor mai sensibili în această perioadă și vă găsiți refugiul în mâncare de calitate.

Trebuie să fiți clari în acțiunile voastre și mai ales în intenții. Ar fi bine să vă dedicați mai mult timp relaxării.

Citește și: Horoscop zilnic marți, 1 august 2023. Fecioarele vor întâmpina un stres mental în viața lor

Horoscop săptămânal 31 iulie-6 august 2023 – Scorpion

Scorpionul va fi nevoit să ia anumite decizii în ceea ce privește viața sentimentală și vor avea o discuție serioasă cu partenerul de cuplu. Relația lor nu a fost așa cum și-au dorit așa că ori vor pune punct la tot, ori vor face un pas înainte și vor încerca să repare ce se mai poate repara.

Tot în această săptămână, Scorpionul va fi atras de un obicei de artă în care ar vrea să investească o sumă mare de bani.

Comunicarea cu femeile din jurul vostru ar putea fi o sursă de împlinire și confort.

Horoscop săptămânal 31 iulie-6 august 2023 – Săgetător

Deveniți ușor irascibil din cauza traficului infernal și aveți tendința să vă vărsați nervii pe prima persoană care vă iese în cale. Ar fi cazul să vă calmați și să încarcați să vă focusați pe lucrurile care contează mai mult în această perioadă. O persoană își dorește să revină în viața voastră. Poate că nu ar strica să îi acordați atenție mai multă.

Veți experimenta tot felul de emoții și este posibil să nu reușiți să percepeți realitate de ceea ce înseamnă fantezii.

Horoscop săptămânal 31 iulie-6 august 2023 – Capricorn

Vă veți concentra toată energia asupra locului de muncă. Vă simțiți mai liniștiți și veți avea mintea mai limpede. Este posibil să primiți o invitație la o cină romantică sau la o plimbare în parc. Trăiți momentul și încercați să nu vă mai implicați emoțional, dar parcă totuși, meritați și voi mai mult.

Veți primi sfaturi de la persoane care se află în măsură să vă consilieze.

Horoscop săptămânal 31 iulie-6 august 2023 – Vărsător

Sentimentele voastre nu sunt în strânsă legătură cu realitate, iar instinctele vă pot înșela. Este un moment oportun pentru a vă debloca de energiile negative.Trebuie să vă impuneți să fiți fericiți și să nu vă mai puneți singuri bețe în roți.

Planurile pentru voi sunt deja făcute, iar în perioada următoare veți primi vești bune care vă vor aduce speranță și optimism.

Este timpul să vă odihniți mai mult.

Horoscop săptămânal 31 iulie-6 august 2023 – Pești

Peștii vor avea o săptămână plină de surprize. O persoană vă admiră în secret, dar nu are curajul să vă spună asta.

Tot ce ține de comunicare, călătorii, studii sau promovarea unor idei este amplificat însă va trebui să rămâneți flexibili și deschiși pentru a da un sens mai profund unor filozofii sau convingeri după care vă ghidați

Ar fi bine ca în această perioadă să vă relaxați mai mult.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?