Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022. Luna Plină în Gemeni aduce schimbări și provocări pentru nativii zodiacului

Author: Amalia Georgescu

Horoscopul pentru săptămâna 5-11 decembrie 2022

Sursa: PixaBay, canva.com

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 5-11 decembrie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Fecioară vor avea șansa de a se afirma pe plan profesional.

Horoscopul pentru săptămâna 5-11 decembrie 2022 oferă câteva descrieri generale. Este o săptămână în care nativii zodiacului pot întâmpina destul de multe dificultăți. Luna Plină în Gemeni, care se va forma pe data de 8 decembrie 2022, poate aduce schimbări radicale, tot felul de tensiuni, astfel că zodiile vor fi puse la încercare în această săptămână.

Află horoscopul săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022- Zodia Berbec

Berbecii pot întâmpina unele probleme în special la locul de muncă. În sectorul profesional pot să apară tot felul de tensiuni, mai ales dacă acești nativi nu vor fi capabili să își stăpânească ieșirile nervoase. Este foarte important să își păstreze calmul, indiferent de situație.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022- Zodia Taur

Pentru Tauri, săptămâna 5-11 decembrie 2022 poate aduce tot felul de schimbări în plan financiar. Acești nativi pot câștiga ceva mai mulți bani, pot renegocia anumite contracte, dar la fel de bine pot pierde bani dacă nu vor fi atenți la calcule. 

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022- Zodia Gemeni

În această săptămână, Luna Plină se petrece în zodia Gemeni, pe data de 8 decembrie.

Acești nativi pot lua tot felul de decizii radicale și care să le schimbe viața. Este un moment foarte bun pentru a face anumite alegeri, pentru a renunța la acele lucruri care nu le aduc niciun beneficiu acestor nativi.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022- Zodia Rac

Racii vor avea parte de momente plăcute și de armonie în cuplu în săptămâna 5-11 decembrie 2022. Problemele lor se vor rezolva ceva mai ușor, astfel că vor reuși să își consolideze relațiile.

În cazul în care sunt singuri, Racii pot întâlni persoane speciale în această săptămână.

Citește și: Horoscop chinezesc luni, 5 decembrie 2022: Zodiile care încep săptămâna într-o notă pozitivă. Un câștig financiar aduce ziua Dragonului de Apă

Horoscopul pentru săptămâna 5-11 decembrie 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022- Zodia Leu

Deși se anunță o săptămână cu aspecte bune pentru nativii din zodia Leu, unii dintre ei vor întâmpina dificultăți în relația cu persoanele apropiate. Pot să apară tot felul de conflicte puternice, certuri și neînțelegeri. Poate că este un moment potrivit pentru ca acești nativi să vorbească despre nemulțumirile lor.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022- Zodia Fecioară

Este o săptămână foarte bună pentru nativii din zodia Fecioară.

Luna Nouă în Gemeni se va petrece în sectorul carierei, astfel că acești nativi vor avea șansa de a se afirma la locul de muncă, de a dovedi că pot face o mulțime de lucruri importante. Este o săptămână cu aspecte bune și în plan amoros, astfel că unele relații se pot consolida, iar nativii care sunt singuri își pot întâlni sufletul pereche. 

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022- Zodia Balanță

Balanțele nu vor avea o stare de spirit prea bună în această săptămână, astfel că, în cazul lor, pot să apară tot felul de probleme de ordin emoțional. Acești nativi au nevoie de ajutorul celor din jur, iar dacă vor ezita să îl ceară, atunci problemele lor se pot agrava. Ar fi bine să discute ceva mai deschis despre tot ceea ce îi apasă.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022- Zodia Scorpion

Scorpionii ar trebui să își conserve foarte bine energia și să nu facă lucruri lipsite de sens. Este o săptămână în care vor conta enorm alegerile pe care nativii zodiacului le vor face, motiv pentru care ar trebui să fie foarte atenți la acest aspect și să nu se grăbească.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022- Zodia Săgetător

În această săptămână, nativii din zodia Săgetător vor fi la extreme. Fie vor fi mai romantici decât de obicei și vor reuși să își îmbunătățească relația de cuplu, fie vor căuta motiv de ceartă în fiecare moment. Este o săptămână agitată pentru acești nativi.

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022- Zodia Capricorn

Este o săptămână bună pentru nativii din zodia Capricorn. Cei născuți în această zodie vor avea parte de reușite la job, iar meritele le vor fi recunoscute. Este posibil ca acum să culeagă roadele muncii pe care au depus-o în ultimele luni, astfel că satisfacția lor va fi uriașă. 

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022- Zodia Vărsător

Nativii din zodia Vărsător vor reuși să își pună ordine în gânduri în această săptămână și să își găsească echilibrul. Este o perioadă în care își vor da seama ce contează cu adevărat pentru ei și în ce zonă ar trebui să se îndrepte pentru ca problemele lor să se rezolve. 

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022- Zodia Pești

În această săptămână, Peștii vor întâmpina unele dificultăți atunci când va veni vorba despre gestionarea banilor. Pot să apară tot felul de conflicte și tensiuni, mai ales atunci când cei din jur nu vor ține cont de părerile acestor nativi. 

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Horoscop zilnic luni, 5 decembrie 2022. Sfatul zilei: învață să ierți. Zodiile care vor trăi emoții puternice la început de săptămână

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?