Horoscop săptămânal, 8-14 noiembrie 2021. Săgetătorii sunt pregătiți să investească. Peștii se lasă conduși de intuiție

Author: Alexandra Curtache
Actualizat: 07 nov 2021, 19:48

Horoscop săptămânal, 8-14 noiembrie 2021

Sursa: PixaBay

Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru această săptămână! Luna noiembrie le aduce faimă nativilor din zodia Vărsător!

Săptămâna aceasta multe dintre zodii se luptă cu marile întrebări ale vieții și caută un plan de lucru pentru a-și îndeplini dorințele. Unii nativi ai zodiacului vor avea parte de noi începuturi, în special din punct de vedere financiar, deoarece suntem sub tutela lui Uranus- planetă a perspicacității geniale și a schimbărilor neașteptate.

De asemenea, începând cu data de 8 noiembrie și până pe 14 noiembrie, cele mai determinate zodii vor avea o atitudine inspirată parcă din versurile Arianei Grande „ I want it I got it”, în special nativii zodiei scorpion vor realiza tot

ce își planifică. 

Află horoscopul săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Citeste si: Iată cele trei zodii care vor avea noroc în weekendul 6- 7 noiembrie! Astrele le surâd și le aduc noroc

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Horoscop săptămânal, 8-14 noiembrie 2021- Berbec (21 martie- 20 aprilie)

Pe plan financiar se ține o luptă grea înăuntrul berbecilor. O parte din tine își dorește recunoaștere în carieră, iar cealalta își dorește câștiguri mari. Nu alerga după doi iepuri în același timp că nu vei prinde niciunul! Pe de altă parte, în plan emoțional, dragostea pare că îți bate la ușă, fiind o săptămână bună pentru întâlniri romantice.

Nu uita insă, nici de prieteni. Te așteaptă o confruntare cu unul dintre ei, dar este doar o neînțelegere, așa că nu lua foc!

Horoscop săptămânal, 8-14 noiembrie 2021- Taur (21 aprilie- 20 mai)

Vei lua o decizie importantă de viitor în cuplu, însă aveți păreri diferite despre aceasta. Taurul își dorește siguranța, iar cealaltă persoană din viața lui vrea să aibă parte de aventură.

Compromisul este calea de mijloc pentru a evita o discuție inconfortabilă, iar un apartament nou pare ideea perfectă. Nu îți face griji de bani pentru noua schimbare. Se anunță o oportunitate în carieră, poate un proiect bine plătit!

Horoscop săptămânal, 8-14 noiembrie 2021- Gemeni (21 mai- 21 iunie)

Toată săptămâna vei avea de împachetat și îți vei face bagajele pentru că te așteaptă aventura vieții tale! Gemenii simt nevoia de o schimbare radicală în viața lor, iar în această săptămână se ivește și ocazia perfectă.

Oare vei avea parte de o vacanță îndelungată sau un schimb de experiență profesională în străinătate? Fii pregătit de orice!

Horoscop săptămânal, 8-14 noiembrie 2021- Rac (22 iunie- 22 iulie)

Financiar este o perioadă foarte bună pentru nativul zodiei Rac. Vei primi o sumă de bani suplimentară pe care o vei folosi pentru a te răsfăța. Această săptămână te vei simți foarte bine în pielea ta pentru că meriți asta! Pe plan sentimental, dragostea poate fi mai complicată deoarece relația ta are nevoie de o schimbare.

Comunicarea este cheia pentru a rezolva orice problemă.

Horoscop săptămânal, 8-14 noiembrie 2021- Leu (23 iulie- 22 august)

Leii sunt mai îndrăgostiți ca niciodată în această perioadă. Deși nativul acestei zodii este de multe ori încăpățânat și preferă să aibă mereu ultimul cuvant, dragostea îl mai îmblânzește puțin fiind dispus să facă anumite compromisuri pentru partener. Totodată, mai există cineva care te dorește, însă nu are sanse. Rămâi loial relației în care ești. 

Horoscop săptămânal, 8-14 noiembrie 2021- Fecioară (23 august- 22 septembrie)

Fecioarele fac o schimbare sănătoasă în viața lor. Te-ai decis în sfârșit să îți faci un plan alimentar corect și să te apuci de un sport. Nu ar fi o idee rea să alergi puțin sau poate să faci niște aerobic! De asemenea, există posibilitatea unui nou loc de muncă. Este ideal să accepți schimbarea și la locul de muncă deoarece poate veni cu surprize plăcute.

Horoscop săptămânal, 8-14 noiembrie 2021- Balanță (23 septembrie- 22 octombrie)

Dragostea este la un alt nivel pentru balanțe. Partenerul de viață vrea să transforme relația într-una serioasă și se aud clopoței de nuntă. Gândește-te bine la viitorul pe care il vrei înainte de a lua decizii importante. Toate aceste planuri și reflectări îți vor aduce un final fericit. 

Horoscop săptămânal, 8-14 noiembrie 2021- Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

Scorpionii sunt mulțumiți cu stilul lor de viață, însă au de gând să facă schimbări în apartament. Își doresc să renoveze, să schimbe mobila și să își reinventeze aspectul locuinței lor. Din păcate, nu sunt capabili să decidă singuri și trebuie să aștepte aprobarea planului și din partea altcuiva.

Citeste si: Te-ai născut în luna noiembrie? Află ce zodie ești în funcție de data nașterii

Horoscop săptămânal, 8-14 noiembrie 2021- Săgetător (22 noiembrie- 20 decembrie)

Nativul din zodia săgetător este foarte convingător în această săptămână. Negociază în stânga și în dreapta, investește bani în acțiuni sau încheie un contract important. Să fie un job nou, o proprietate sau o mașină? Ai grijă la avalanșa de oportunități care ți se deschid pentru că sunt multe variante și o singură decizie corectă. Pe plan sentimental săgetatorii vor avea parte de o împăcare neașteptată cu o persoană importantă.

Horoscop săptămânal, 8-14 noiembrie 2021- Capricorn (21 decembrie- 19 ianuarie)

Capricornul este cea mai energică și activă zodie din această săptămână. Ai atât de multe planuri și idei încât ar fi recomandat să le scrii într-o agendă pentru a le duce la bun sfârsit pe toate. De asemenea, se anunță o vizită de lungă durată în viața ta din partea unei rude sau a unui prieten. Alt timp de petrecut și alături de persoana pe care o găzduiești. Trebuie să te organizezi bine ca să eviți epuizarea.

Horoscop săptămânal, 8-14 noiembrie 2021- Vărsător (20 ianuarie- 18 februarie)

Astrele sunt de partea ta și ți-au pregătit o surpriză. Vărsătorii pot urca pe culmile faimei în această săptămână și își pot transforma viața într-un film. Tu decizi dacă vrei să faci acest pas sau preferi să rămâi în anonimat. Alege cu înțelepciune ce ți se potrivește mai bine!

Horoscop săptămânal, 8-14 noiembrie 2021- Pești (19 februarie- 20 martie)

Peștii se lasă ghidați de intuiție toată luna noiembrie, nu doar în această săptămână. Universul iți trimite mai multe semnale în legătură cu o persoană din viața ta. Ai o alegere de făcut. O cale este sigură și confortabilă, iar cealaltă îți aduce o nouă aventură. Pe plan financiar aveți încredere în planurile voastre și veți fi răsplătiți!