Horoscop săptămânal 9-15 mai 2022. Sfatul săptămânii: mare grijă la cuvintele pe care le folosești. Nativii din zodia Taur au șanse mari să se îndrăgostească la prima vedere

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 09 feb 2023, 04:10

Horoscopul pentru săptămâna 9-15 mai 2022

Sursa: canva.com

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 9-15 mai 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Fecioară vor fi măcinați de griji și se vor confrunta cu stări mai puțin plăcute.

Horoscopul pentru săptămâna 9-15 mai 2022 oferă câteva descrieri generale. Este o săptămână în care nativii zodiacului care sunt singuri se pot îndrăgosti foarte ușor. Vor avea curajul necesar pentru a face primul pas, iar viața lor se poate schimba în bine.

Sfatul săptămânii 9-15 mai 2022: Cuvintele vor conta enorm în această săptămână și pentru ca totul să meargă ca pe roate, replicile tăioase nu au ce căuta în vocabularul tău.

Încearcă să adopți un ton mai dulce și să nu spui lucruri la nervi.

Află horoscopul săptămânii 9-15 mai 2022 pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2022- Zodia Berbec

La capitolul dragoste, nativii din zodia Berbec vor sta foarte bine în săptămâna 9-15 mai 2022.

Cei născuți în această zodie vor flirta mai mult decât de obicei, își vor scoate în evidență talentele de cuceritori și nu ar fi exclus chiar să înceapă noi povești de iubire. Dacă au deja pe cineva, relațiile Berbecilor se vor îmbunătăți vizibil în această săptămână.

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2022- Zodia Taur

Este o săptămână în care dragostea va pluti în aer pentru nativii din zodia Taur.

Mulți dintre cei care nu sunt implicați încă într-o relație de cuplu au șanse mari să își găsească jumătatea. Această perioadă le este favorabilă din punct de vedere sentimental acestor nativi. 

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2022- Zodia Gemeni

Gemenii vor avea o săptămână foarte bună la job. Pot primi vești bune legate de o promovare în cadrul firmei. Evident, beneficiile vor fi și din punct de vedere financiar, lucru care le va prinde foarte bine acestor nativi. 

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2022- Zodia Rac

De teamă să nu îi rănească pe cei din jurul lor, nativii din zodia Rac evită să spună adevărul în față. Acest lucru se poate întoarce împotriva lor în această săptămână, cei din jur putând să îi acuze că nu au fost sinceri. 

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 9-15 mai 2022: Eliberează-te de rănile trecutului și rescrie-ți destinul. Oportunități de dezvoltare personală și profesională vor avea Cocoșii, Tigrii și Mistreții

Horoscopul săptămânii 9-15 mai 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2022- Zodia Leu

Leii nu ar trebui să mai fugă de trecutul lor. Chiar dacă au fost lucruri care poate nu au funcționat, acești nativi ar trebui să învețe să le accepte și să meargă mai departe. Dacă nu vor face acest lucru în săptămâna 9-15 mai 2022, atunci pot avea parte de probleme serioase.

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2022- Zodia Fecioară

Fecioarele vor avea parte de un început de săptămână ceva mai dificil. Vor avea tendința de a se îngrijora chiar și din motive banale, lucru care nu le va face bine deloc. Acești nativi se vor confrunta cu stări proaste, nu vor avea încredere în ei. Pe final de săptămână este posibil ca problemele să mai dispară.

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2022- Zodia Balanță

În această săptămână, nativii din zodia Balanță trebuie să acorde mai multă atenție felului în care se exprimă. Acești nativi fie vor exagera cu vorbele frumoase și alinturile, fie vor fi foarte duri în exprimare. Trebuie să găsească o cale de mijloc pentru ca lucrurile să funcționeze din nou.

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2022- Zodia Scorpion

Dacă vor avea curajul să facă primul pas, atunci nativii din zodia Scorpion pot avea acea relație la care au visat multă vreme. Trebuie doar să vorbească deschis despre sentimentele lor și totul se va îndrepta în direcția potrivită.

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2022- Zodia Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de o săptămână plină atât din punct de vedere personal, cât și profesional. S-au adunat foarte multe lucruri de făcut, astfel că acești nativi vor fi nevoiți să facă eforturi pentru a se descurca. Acolo unde se poate, nu ar strica să mai paseze din sarcini si altor persoane.

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2022- Zodia Capricorn

Nativii din zodia Capricorn vor avea o săptămână bună, dar în care vor munci mai mult decât de obicei. Se vor complica lucrurile la job și vor fi nevoiți să iasă din zona de confort pentru a gestiona situația, lucru care nu le va pica tocmai bine.

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2022- Zodia Vărsător

Vărsătorii vor avea nevoie, mai mult ca niciodată, să comunice cu cei din jur, să vorbească despre tot ce îi apasă. Este un moment bun pentru a purta discuții despre trecut, pentru a vindeca unele traume, unele poate chiar din copilărie. În săptămâna 9-15 mai 2022, acești nativi ai zodiacului se vor regăsi.

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2022- Zodia Pești

Peștii nu ar trebui să se grăbească atunci când vine vorba despre decizii radicale, în special în sfera vieții personale. În săptămâna 9-15 mai 2022, acești nativi ai zodiacului pot fi duși de nas cu ușurință, motiv pentru care ar trebui să fie mai atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Descopera şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citeste si: Horoscop bani și carieră mai 2022. Sfatul lunii: Fii pozitiv! Zodiile care își umplu buzunarele în luna mai