Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 20-26 mai 2019. Cine este pregătit pentru GEMENI? Pe locuri, fiţi gata… START!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 iul 2022, 00:25

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 20-26 mai 2019 ; incepe saptamana ce ne introduce in fascinantul sezon al Gemenilor 2019!

Este aproape vara, energiile sunt ridicate, iar Soarele intra in zodia Gemeni unde se intalneste cu guralivul si mentalul Mercur care si el intra in Gemeni, apoi Marte planeta actiunii, confruntarii, energiei este in sextil cu Uranus cel revel. Ce aduce pentru zodia ta aceasta saptamana electrizanta?

Entuziasmul, vorbaria si flirtul – toate sunt active in ce ne aduc astrele acestei saptamani!

Citeste si: Horoscop dragoste săptămâna 20-26 mai 2019. Discuţiile salvează relaţiile. Weekend-ul cu Luna în Peşti creşte pasiunea


Dupa ce Luna plina in intensul si seducatorul Scorpion din weekendul ce a trecut ne-a solicitat si chiar epuizat emotional cu constientizarile aduse, este si firesc sa avem nevoie de putina odihna emotionala si mentala. Luni exact asta ne ofera. Luna este in optimistul Sagetator si gandul ne zboara spre iubire si relatii dar abordate cu un spirit deschis si aventuros. Ce iti rezerva astrele in ziua de Luni afli AICI in horoscopul zilnic dragoste.

Marti 21 mai este o zi de notat pentru ca Soarele intra in zodia Gemeni 2019 pentru o luna dar si Mercur schimba zodia si intra in Gemeni deci la el ACASA. In aceeasi zi, cele doua sunt in conjunctie! Ce aduce acest lucru? Momente de perfecta claritate precum si tone de intalniri, miscari, discutii, comunicare si vesti apetisante. Orice este, cu siguranta iti incita si fascineaza mintea, deci mentine-te deschis, flexibil si bine aerisit.

In sezonul Gemenilor, cu atata socializare orice se poate intampla! Suntem mult mai curiosi, sociabili, prietenosi. Mercur este coordonatorul Gemenilor deci aici se simte la maxim, iar noi gasim moduri sa comunicam mai bine iar calatoriile pe distante scurte sunt usoare si pline de beneficii.

Miercuri 22 mai are loc un sextil important: Marte proaspat instalat in Rac pana la inceput de iulie cu Uranus cel rebel aflat in Taur pana in 2026.

Marte inseamna energie, actiune iar Uranus vine cu orice fel de imprevizibilitate pentru directia viitorului, sigur NU la ce te-ai astepta. Pregateste-te sa bagi viteza! Totul se deruleaza incredibil de repede si vei fi surprins cat de multe poti obtine intr-un timp asa de scurt. Este o energie care elibereaza si umple de entuziasm, o sansa uriasa sa scapi cu viteza luminii de o problema. Asteapta-te la surprize! Lasa o fereastra deschisa in agenda ta sa te ocupi de neasteptat, dar de unul placut.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Joi si Vineri au suisurile si coborasurile lor, apoi Marte se va conecta cu Chiron, vindecatorul ranilor noastre profunde de identitate, aflat in Berbec pana in 2027 cum scrie AICI.

Este un timp excelent sa vorbesti sincer dar ai putea si atinge niste nervi facand astfel. Este un aspect cu doua taisuri. Ai insa si sansa sa abordezi in discutie orice, sa vindeci ceea ce inca are nevoie sa fie vindecat si sa mergi mai departe

Luna in Pesti completeaza tabloul de weekend, ajutandu-te sa mergi mai departe privind totul dintr-o perspectiva mult mai ampla, romantica si plina de imaginatie.

Cititi continuarea pe kfetele.ro