Horoscop săptămânal perioada 1-7 mai 2023. Berbecul își aduce aminte de o persoană din trecut, iar pentru Tauri începe perioada deciziilor

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 01 feb 2024, 02:10

Citește horoscopul săptămânal pentru perioada 1-7 mai 2023și vezi ce îți rezervă astrele.

Sursa: freepik.com

Citește horoscopul săptămânal pentru perioada 1-7 mai 2023și vezi ce îți rezervă astrele.

Iată horoscopul pentru perioada 1-7 mai 2023.

Horoscop săptămânal pentru perioada 1-7 mai 2023 pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023-  Berbec

Berbecul își aduce aminte de o persoană din trecut și își dorește o reconectare cu aceasta. Își dorește un grad mai mare de intimitate emoțională, iar încrederea în sine este principalul său aliat.

Trebuie să lupte pentru propriul său vis, iar mai târziu va culege roadele mult visate.

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023 -  Taur

Începe perioada deciziilor pentru Tauri. Vor comunica mai ușor și vor fi mult mai deschiși. Vor atrage cu ușurință persoanele de sex opus, iar acest lucru le oferă mai multă încredere în ei. În această perioadă veți spune lucrurilor pe nume, iar tot ceea ce veți spune va avea un impact pozitiv sau negativ pe viitor.

Este timpul să studiați mai mult și să vă ocupați de voi.

Citește și: Horoscop chinezesc luni, 1 Mai 2023: Zodiile cu noroc la bani. Oportunități financiare și șanse de câștig la început de lună

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023 -  Gemeni

Gemenii se axează mult pe muncă în această săptămână. Ideal ar fi să găsească un echilibru între muncă și odihnă.

Poți întâmpina unele rezistente la muncă din partea unor persoane cu intenții ascunse. Dacă locul de muncă nu îți mai aduce nici o satisfacție este cazul să începi să cauți ceva mai bun, care te va ajuta să te propulsezi acolo unde îți dorești să ajungi.

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023 -  Rac

Racul va primi câteva sfaturi care îl vor ajuta să iasă din perioada de covalescență pe care o trec în această perioadă.

Este timpul ca această zodie să se focuseze mai mult pe propriile nevoi și să își asculte instinctul.  Poate că a venit momentul să vă uitați și în propria casă, acolo unde familia voastră are nevoie de voi mai mult ca oricând.

Energia, carisma și popularitatea voastră vor fi în creștere.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023 -  Leu

În timp ce vor trebui să discerne cu atenție care prietenii sau interese merită atenția și implicarea lor, unele ambiții socio-profesionale vor fi în vizorul Leilor. Munca va fi pe primul loc în această săptămână.

Se vor simți copleșiți de cantitatea de documente, mesaje, e-maluri pe care le vor primi. Vor să simplifice lucrurile deși se simt obosiți. Popularitatea

lor este în creștere.

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023 -  Fecioară

În această săptămână Fecioarele își doresc să iasă din zona lor de confort și vor încerca să iasă mai des din casă. Vor dori să se întâlnească cu prietenii și vor căuta motive să se relaxeze mai mult. Ultima perioadă a fost destul de agitată pentru ei, iar acest lucru le-a adus unele stări de anxietate. În acest moment își doresc să se elibereze de energiile negative și să se focuseze mai mult pe prezent și pe persoanele dragi.

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023 -  Balanță

În această săptămână, Balanțele își doresc să se relaxeze, să meargă la sală și să adopte o dietă cât mai sănătoasă. Doar vine vara și trebuie să fie în formă maximă.

De asemenea, acești nativi sunt mult mai ingenioși li deschiși către provocări. Vor putea să proceseze mai multe informații, iar la locul de muncă vor reuși să își atingă cu ușurință toate obiectivele.

Citește și: Horoscop chinezesc 1 -7 mai 2023: Nu te îndoi de abilitățile tale! Prima săptămână din luna Șarpelui răsplătește eforturile

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023 -  Scorpion

Scorpionul va fi nevoit să ia anumite decizii în ceea ce privește viața sentimentală și vor avea o discuție serioasă cu partenerul de cuplu. Relația lor nu a fost așa cum și-au dorit așa că ori vor pune punct la tot, ori vor face un pas înainte și vor încerca să repare ce se mai poate repara.

Tot în această săptămână, Scorpionul va fi atras de un obiect de artă în care ar vrea să investească o sumă mare de bani.

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023 -  Săgetător

Este posibil să fiți chemat de urgență la birou să rezolvați câteva treburi care nu mai pot fi amânate.

Deveniți ușor irascibil din cauza traficului infernal și aveți tendința să vă vărsați nervii pe prima persoană care vă iese în cale. Ar fi cazul să vă calmați și să încarcați să vă focusați pe lucrurile care contează mai mult în această perioadă. O persoană își dorește să revină în viața voastră. Poate că nu ar strica să îi acordați atenție mai multă.

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023 -  Capricorn

Totul începe cu această săptămână! Un nou job, o nouă relație, pentru că norocul și dragostea pot merge mână în mână zilele acestea. Este posibil să primiți o invitație la o cină romantică sau la o plimbare în parc. Trăiți momentul și încercați să nu vă mai implicați emoțional, dar parcă totuși, meritați și voi mai mult.

Viața este plină de suprize...plăcute pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023 -  Vărsător

Vărsătorul își dorește să fie mai mult lângă casă, lângă persoana iubită sau lângă prieteni. Este posibil să treceți prin anumite tensiuni emoționale și aveți nevoie ca o persoană dragă să vă fie alături. Nu vă faceți griji pentru că totul este trecător, iar cineva acolo Sus vă iubește. Planurile pentru voi sunt deja făcute, iar în perioada următoare veți primi vești bune care vă vor aduce speranță și optimism.

Fiți mai precauți cu banii și încercați să mai faceți unele economii.

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023 -  Pești

Peștii vor avea o săptămână plină de surprize. O persoană vă admiră în secret, dar nu are curajul să vă spună asta.

Tot ce ține de comunicare, călătorii, studii sau promovarea unor idei este amplificat însă va trebui să rămâneți flexibili și deschiși pentru a da un sens mai profund unor filozofii sau convingeri după care vă ghidați.

Sunteți mai romantici și mai pasionali decât ați fost până în prezent, iar partenerul de viață are doar de câștigat din asta.