Horoscop Sf. Andrei: Balanțele au o zi excelentă, Gemenii nu se simt deloc bine! Ce aduce 30 noiembrie pentru fiecare zodie

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 26 aug 2022, 04:10

Balanțele vor avea o zi foarte bună astăzi

Sursa: pexels.com

Descoperă horoscopul zilei de marți, 30 noiembrie 2021. Află ce îți rezervă astrele de Sf Andrei! Nativii zodiei Balanță vor avea o zi excelentă.

Horoscopul  zilei de marți, 30 noiembrie 2021 vine cu vești bune pentru cele mai multe dintre zodii. E o zi de sărbătoare, iar majoritatea nativilor  zodiacului  se vor odihni și se vor relaxa. 

Nativii din Balanță vor avea o zi excelentă în compania celor dragi. Află horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop zilnic marți, 30 noiembrie 2021- Zodia Berbec

Te vei odihni în această zi de sărbătoare. Te vei relaxa, după munca intensă pe care ai depus-o în ultima perioadă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Horoscop zilnic marți, 30 noiembrie 2021- Zodia Taur

Taurii pleacă împreună cu familia în afara orașului, la niște rude. Va fi o excursie foarte binevenită, unde cu toții vă veți simți nemaipomenit.

Vă veți întoarce cu bateriile încărcate pentru a o lua de la capăt, cu muncă intensă la serviciu.

Horoscop zilnic marți, 30 noiembrie 2021- Zodia Gemeni

Gemenii nu se vor simți prea bine astăzi. Starea proastă nu îi va lăsa să facă prea multe lucruri astăzi, chiar dacă se vor strădui.

Horoscop zilnic marți, 30 noiembrie 2021- Zodia Rac

Racii vor avea o dispoziție bună astăzi și vor sărbători cum se cuvine Sfântul Andrei. E de așteptat o masă în familie cu apropiații și rudele.

Horoscopul zilei de marți, 30 noiembrie 2021, oferă sfaturi pentru toate zodiile

Citeste si: Horoscop zilnic duminică, 28 noiembrie 2021. Fecioarele iau o decizie importantă! Racii se îndrăgostesc

Horoscop zilnic marți, 30 noiembrie 2021- Zodia Leu

Leii se vor întâlni cu rudele astăzi și vor face show. Vor fi într-o formă de zile mari și se vor menține în centrul atenției. Vor fi fermecători astăzi și toată lumea va vrea să fie aproape de ei.

Horoscop zilnic marți, 30 noiembrie 2021- Zodia Fecioară

Fecioarele vor organiza o masă în familie și vor fi foarte preocupate ca toate lucrurile să fie în regulă.

Vor fi atât de obosite încât nu vor putea să se bucure prea mult de această zi specială.

Horoscop zilnic marți, 30 noiembrie 2021- Zodia Balanță

O zi foarte bună pentru Balanțe! Le va ieși totul exact așa cum își imaginează astăzi și vor avea o dispoziție foarte bună datorită acestui lucru. 

Horoscop zilnic marți, 30 noiembrie 2021- Zodia Scorpion

Vei pleca într-o escapadă romantică alături de persoana iubită. Vă veți simți extraordinar amândoi și vă veți bucura că nu ați ales să petreceți un Sf. Andrei clasic, cu familia, la masă.

Horoscop zilnic marți, 30 noiembrie 2021- Zodia Săgetător

Săgetătorii nu au o stare prea bună astăzi. Vor fi preocupați cu fel și fel de probleme mai mult sau mai puțin închipuite. Nu prea se vor bucura de această zi de sărbătoare din cauză că se vor angrena în fel și fel de activități.

Horoscop zilnic marți, 30 noiembrie 2021- Zodia Capricorn

Capricornii se vor axa astăzi pe relația lor cu persoana iubită. Nu vor răspunde pozitiv la nicio chemare fie la o masă în familie, fie la o întâlnire cu prietenii.

Horoscop zilnic marți, 30 noiembrie 2021- Zodia Vărsător

Vărsătorii vor fi binedispuși astăzi. Vor organiza o masă cu familia și rudele și vor fi în centrul atenției. Toți se vor simți bine, dar cel mai bine se vor simți Vărsătorii fiindcă vor fi cel mai mult băgați în seamă.

Horoscop zilnic marți, 30 noiembrie 2021- Zodia Pești

Ziua nu corespunde deloc cu ce vă gândiți voi astăzi. Aveți anumite planuri în cap, dar nu le rostiți, iar persoana iubită nu înțelege ce vreți de la ea. Nu va fi un Sf Andrei prea reușit pentru voi azi.

Citeste si: Horoscop Balanță, decembrie 2021. Provocări pe toate planurile pentru nativii din zodia Balanță