Horoscop Solstitiu de vara 2020. Zodiile care vor resimti cele mai mari provocari spre schimbare

Author: L.S.
Actualizat: 18 iun 2020, 07:36

Horoscopul solstitiului de vara 2020 anunta schimbari radicale pentru mai multe zodii. Sambata, 21 iunie, Soarele intra in zodia Rac.

Horoscop Solstitiu de vara 2020. BERBEC

Soarele intra in semnul de familie Rac iar tu ai putea fi acum persoana care sa ofere o baza de confort celor dragi. Atentia ta va fi focusata pe caminul tau si pe cei dragi tie. Da-ti permisiunea sa fii singur si sa te bucuri de casa ta, facand lucruri in ea si pentru ea. Este o perioada excelenta sa te odihnesti, relaxezi si sa faci anumite imbunatatiri la locuinta.

Cuvantul cheie iti este: COPILARIE

Fiind copilul zodiacului, primul semn, te vei simti mai confortabil sa actionezi din esenta ta copilaresca. Asta are si avantaje si dezavantaje. Pe durata acestui sezon Rac, gandeste-te mereu … ce ar face copilul DIN TINE, cel de la varsta de 6 ani, ca sa fie fericit. Apoi ofera-i acele actiuni si dorinte negresit.

Horoscop Solstitiu de vara 2020. TAUR

Soarele in Rac este unul din cei mai puternici lubrifianti sociali pe care ii poti primi. Distreaza-te, iesi cu oamenii! este un timp excelent pentru comunicarea de orice tip pentru tine. Abilitatile tale de scris si vorbit sunt puternice si este foarte bine sa promovezi si sa impartasesti ceva despre care esti pasionat. Daca vrei sa inveti un limbaj nou sau sa iti extinzi abilitatile, acum este momentul sa te duci la cursuri specializate.

Cuvantul cheie iti este: E DIN CE IN CE MAI BINE

Nu esti niciodata singur in problemele cu care te confrunti. Nu mai suferi de unul singur. Suna un prieten, mergi la un grup de suport, gaseste pe cineva profesionist care te intelege total. Lumea este plina de instrumente care te pot ajuta. Nu ai de ce sa te zbati singur in nimic.

Citeste si: Horoscop Dragoste vara 2020. Iubirea isi face loc in viata mai multor nativi

Citeste si: Horoscop complet iunie 2020. Influența astrelor: lună de aur pentru 3 zodii

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Horoscop Solstitiu de vara 2020. GEMENI

Pe masura ce spui la revedere Soarelui ce iese din zodia ta pana la anul, ai o stare naturala reflectiva.

Este un timp excelent sa iti reevaluezi talentele si sa descoperi moduri in care sa le folosesti ca sa castigi mai multi bani. O idee noua de afacere iti poate veni si care va avea potential de real succes. Asigura-te ca iti directionezi actiunile spre atingerea obiectivelor financiare.
Cuvantul cheie iti este: ELIBERARE

Chiar este momentul pentru o curatare emotionala de final de primavara pentru tine.

Ai tot adunat si tinut in tine amintiri, emotii, haine si viziuni in ultimele luni. Scapa de toate elementele care nu te propulseaza inainte spre tot ce e mai bine in viata. Da sau vinde haine vechi, mediteaza si curata-ti mintea, creeaza vise noi.

Horoscop Solstitiu de vara 2020. RAC

Ziua ta de nastere ar trebui sa fie acompaniata de ceva mai multa galagie! Soarele in semnul tau te face foarte popular acum. Este vremea aniversarii tale si trebuie sa o simti drept una de entuziasm, mai mare incredere si noi inceputuri. Sanatatea si nivelul tau de energie vor fi ridicate si te vei simti mult mai pozitiv despre directiile din viata. Este un timp bun sa te imbraci diferit sau sa iti aranjezi altfel parul.

Cuvantul cheie iti este: IARTA

In mod normal, cand ne gandim la iertare, ne gandim la oamenii despre care simtim ca au gresit fata de noi sau noi fata de ei, dar in acest sezon al aniversarii tale, trebuie sa te focusezi sa te ierti tu pe tine. Iarta-te ca gandesti mic si mai putin decat meriti, ca permiti energiilor joase sa iti patrunda in casa si fiinta, si iarta-te ca nu esti perfect asa cum crezi tu ca ar trebui sa fii.

Horoscop Solstitiu de vara 2020. LEU

Pe durata Soarelui in Rac, esti binecuvantat cu atingerea delicata divina, un fel de mana de fier invelita in manusa de matase, si esti in mod special bun cu oamenii negativi, exagerati de critici sau dificili.

Este un timp excelent sa fii in contact cu pasiunea ta. Iti traiesti visul implinit? Daca nu, ce ti-ar placea sa faci? Este moment sa explorezi diferite optiuni, sa te duci la un curs sau seminar, sa cercetezi noi posibilitati. Vei fi placut surprins de ce vei intalni.

citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeste si: Horoscop saptamana 15- 21 iunie 2020. Schimbari pe plan profesional pentru mai multe zodii

Citeste si: Horocop vara 2020. Se anunta schimbari majore pentru mai multe zodii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.