Horoscop special: Viata zodiilor in timpul sezonului GEMENI 2019

Autor: L.S.
Actualizat: 07 sep 2020, 00:25

Sezonul Taurului 2019 s-a incheiat si a predat stafeta zodiei Gemeni in care Soarele intra azi pana pe 21 iunie.

Sezonul Gemenilor marcheaza finalul primaverii si startul verii in emisfera nordica. Primul semn mutabil al zodiacului, Gemenii ne ajuta sa ne adaptam intre fazele diferite ale vietii. Gemenii traiesc intr-o lume a ideilor. Este versatil, flexibil, adora si este foarte bun la cuvinte, limbaj, miscare si calatorie, negocieri si orice forma de comunicare verbala sau nonverbala. Soarele in Gemeni ne face si pe noi sa fim mult mai isteti, agili, sociabili si chiar galagiosi!

Mesajul Universului in sezonul Soare in Gemeni 2019 este: “Esti pe cale spre ceva foarte bun si poti continua sa cresti de aici incolo. Gaseste-ti parteneriatele potrivite."

Alegerea este a ta in ce directie doresti sa mergi mai departe. Tu ce pod vrei sa iti construiesti pe durata acestei luni?

12 sugestii ca sa iti fie bine in zodia Gemenilor

Mai intai de toate ce sa NU faci: nu face prea multe in acelasi timp; nu te pozitiona, oferi sau vinde ieftin; nu fii imprastiat; nu iti mai rationaliza sentimentele; nu iti baga nasul unde nu iti fierbe oala.

Si ce e benefic sa faci:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

1. Comunica pe scurt. Cand Soarele este in Gemeni, comunicarea trebuie sa fie mai scurta si mai dulce. Trimite un mesaj sau o vedere, chiar daca nu esti in vacanta. Scrie un mail, un mesaj si raspunde rapid dar cald. Cand raspunzi la corespondenta, nu scrie foarte mult. Este bine si pentru tine dar si pentru celalalt.

2. Ramai la curent cu ce se intampla. Urmareste zilnic siteurile, ziarele, blogurile ce te intereseaza.

Gemenii sunt cel mai mercurial semn dintre toate semnele, capabil sa mearga cu o viteza uluitoare prin informatii. Renunta la sursele de informare care nu te mai fascineaza. Mentine legatura cu sursele ce iti hranesc mintea curioasa.

3. Actioneaza impotriva tiparului. Este obositor sa traiesti in stereotipuri iar vremea Gemenilor este un bun pretext sa te rupi de roluri si etichete. Noi aspecte ale personalitatii tale ies la inaintare si ii pot face pe altii sa ia loc si sa ia notite.

Daca te simti cumva inchis sau limitat in vreun fel sau de catre cineva, ia-ti libertatea sa schimbi asta. Exista multa libertate sub Gemeni, poti fi multidimensional si niciodata la fel in aceeasi zi.

Citeste si: Horoscop dragoste saptamana 20-26 mai 2019. Ce salveaza relatiile?

Citeste si: HOROSCOP RUNE pentru săptămâna 20-26 mai, cu Mihai Voropchievici. Peștii sunt puși pe harță, Leii au parte de schimbări benefice