Horoscop TAROT saptamana in curs. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Autor: L.S.
Actualizat: 07 sep 2020, 18:45

Iata care este mesajul saptamanii 6-12 mai 2019 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot

Horoscop TAROT. BERBEC

6 de cupe

Aceasta carte inseamna nostalgie. Te uiti inapoi la ceea ce a fost. Poate e ceva ce are legatura cu copilaria ta. Dar, important este sa nu dai prea multa atentie la ceea ce a fost si sa te concentrezi pe amintirile placute. Mai mult, repeta-ti “zilele mai bune de-acum vor urma”, ca un fel de autoprofetie.

Citeste si: Horoscop Minerva Mai 2019: dragoste, bani, sanatate, cariera. Zodiile care vor avea o perioada plina de necazuri

Horoscop TAROT. TAUR

Puterea

Aceasta carte iti transmite ca mintea este ceea ce conteaza si trebuie sa-ti pastrezi concentarea pe ceea ce vrei si nu pe ceea ce nu vrei in viata. Mesajul este ca ai abilitatea de a-ti folosi gandurile in favoarea ta sau a celorlalti.

Si nu doar abilitatea, ci si responsabilitatea. Infrange-ti temerile, controleaza-ti impulsurile, nu-ti pierde rabdarea. Este important sa meditezi, sa petreci timp singur, chiar si daca esti angajat intr-o relatie si ai 12 copii. Nu-ti da voie sa-ti irosesti energia in frica si griji. Scoate-le din capul tau, pastreaza-ti mintea limpede.

Citeste si: HOROSCOP 6-12 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele rezolvă lucruri administrative, Vărsătorii încep săptămâna cu chef de distracție

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop TAROT. GEMENI

Regina de cupe

Aceasta carte este una dintre cele mai indragite din pachetul de carti de tarot. Ea indica dragostea, compasiunea, grija pentru noi insine si pentru cei din jurul nostru. Poate fi vorba despre o femeie din viata ta, cu parul deschis la culoare. Cand iti apare aceasta carte poti intelege ca o femeie cu aceste caracteristici se numara printre sustinatorii tai si iti ofera ajutorul.

Daca nu exista o astfel de femeie in viata ta, atunci cartea iti aduce mesajul ca trebuie sa te tratezi cu dragoste si compasiune, sa-ti arati respectul pe care il meriti.

Citeste si: Horoscop Oana Hanganu pentru luna mai 2019. Află cine primește bani, cine are noroc în dragoste

Horoscop TAROT. RAC

Cavalerul de spade

Aceasta carte este diferita de cele din seria ei deoarece aduce o energie pozitiva. Cavalerul deseori intruchipeaza ceva sau pe cineva dezirabil care va intra in viata ta. Cavalerul de spade indica energia fizica, emotionala sau spirituala care va fi la cote maxime.

Daca astepti vesti, cel mai probabil le vei primi in curand. Aceasta carte indica multa activitate, calatorii, zbateri pentru a reusi sa faci ceva.

Nu vei astepta ca ceva sa ti se intample, ci vei contribui la infaptuirea intamplarii. Mergi si fa ce-ti doreste inima!

Horoscop TAROT. LEU

Steaua

Aceasta carte are menirea sa te inspire. Te vei simti mai increzator in viitor, mai increzator ca nevoile tale emotionale si financiare vor fi indeplinite. Mesajul cartii este spiritual, de bun augur. Trebuie sa gandesti pozitiv. Ce ai vrea sa se schimbe in viata ta? Fa o lista, apoi actioneaza. Poti sa implinesti orice iti doresti. Gandeste la scara mare!

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

citeste continuarea pe sfatulparintilor.ro

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.