Horoscop Taur 2023. Nativii vor reuși să scape de lucrurile care îi țineau ancorați în trecut. Previziuni dragoste, carieră și sănătate pentru anul viitor

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 23 aug 2023, 06:25

Taurii vor scăpa de problemele care i-au măcinat până acum, în 2023

Taurii vor scăpa de problemele care i-au măcinat până acum, în 2023.

Potrivit elle.ro, în 2023 taurii vor reuși șă se elibereze de trecut și să ia cele mai importante decizii.

Ce le rezervă astrele taurilor în 2023

Taurii sunt nerăbdători să pășească în 2023, dar din păcate în prima parte a anului nu vor fi atât de optimiști precum și-ar dori. Anul 2023 este un an car te va marca pe absolut toate planurile.

Va veni cu unele probleme si dezamăgiri pe plan amoros, dar va depinde în totalitate de tine de modul în care vei învăța să te pui primul loc și să faci ceea ce îți aduce cu adevărat fericirea.

În anul 2023 este foarte important să puneți corect în balanță și să evaluați aspectele legate de sănătate, în raport cu țelurile propuse și eforturile necesare pentru atingerea lor.

Horoscop Taur Dragoste 2023

Taurilor le place să ia lucrurile încet, pe rând și să nu facă prea multe valuri, când vine vorba despre relația lor amoroasă. Înainte de a-și pierde mințile și de a se îndrăgosti, acesta îi lasă loc liber partenerului și îi dă dreptul la intimitate, iar acest lucru vine în mod natural pentru ei, deoarece de fel, nu sunt nici insistenți și nici prea prezenți.

Citește și: Horoscop Berbec 2023. Ce provocări îl așteaptă pe nativul Berbec în luna ianuarie a anului viitor- Dragoste, bani și sănătate

Dar atunci când devin îndrăgostiți adoptă una dintre cele două categorii: 1) ori rămân și luptă pentru ceea ce vor 2) ori să-și pună efectiv coada pe spinare și fugă mâncând pământul. Aspectele planetare din acest an îi favorizează, iar demersurile lor romantice de cucerire vor fi recepționate și primite extrem de bine.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dacă relația pe care o ai este una frumoasă, atunci va trebui să te implici 100%.Trebuie să îți prețuiești partenerul, dar în același timp învață să îți pui niște limite peste care să nu treci. Nu sunt prevăzute noi relații la orizont, dar dacă ești singur, ideal ar fi să îți îndrepți atenția către persoanele din jurul tău.

O să rămâi surprins când vei descoperi că persoana potrivită pentru tine se află la doar câțiva pași de tine.

Dacă simți ca ai realizat o conexiune foarte puternică și aproape prea frumoasă pentru a fi reală, este foarte posibil să fie adevărată, așa că nu ai de ce să te temi.

Horoscop Taur Carieră și Bani 2023

Saturn care este prezent în Vărsător până pe 7 martie, dă naștere unei perioade de încheiere a socotelilor din carieră.

Taurii vor fi nevoiți să se axeze pe abilitățile de comunicare și să interacționeze cu cei din jurul său. Va trebui să înveți să lucrezi în echipă alături de colegii tăi, sau dacă ai propria afacere, pe cine să te bazezi atunci când te vei lovi de anumite probleme. În anul 2023, carierele favorizate sunt cele care au legătură cu domeniul financiar sau cu cel imobiliar și legat de domenii cum ar fi băncile, cabinetele de avocatură sau agențiile imobiliare. Foarte muți tauri visează în taină la o carieră artistică, deși foarte puțini dintre ei sunt înzestrați cu un talent care să le asigure și succesul. Va fi un an în care vor avea șansa să învețe mult din domeniul tehnologic și vor descoperi succesul atunci când se vor aștepta mai puțin. Din păcate Taurul se va confrunta cu probleme la nivel financiar, astfel că, vor fi nevoiți să fie mult mai atenți la cheltuieli. Aceste probleme se vor datora anumitor negocieri care nu au fost finalizate.

Citește și: Horoscopul anului 2023. Zodia peste care dă norocul în anul următor. Va avea succes pe toate planurile

Horoscop Taur Sănătate 2023

Anul acesta va trebui să interacționați mai mult cu cei din jur, chiar dacă nu vă place să faceți asta.

De aceea, tensiunile legate de toate tipurile de relații pe care le aveți, vor  avea un impact direct asupra vitalității și sănătății dumneavoastră. Din păcate vor apărea anumite probleme de sănătate la începutul anului, deoarece nu le-ai tratat așa cum trebuia în trecut, iar din acest motiv va trebui să acorzi mai multă atenție stilului de viață, dar și alimentației.

Începând cu luna mai, vă vor ajuta să vă priviți într-un mod pozitiv pentru următoarele șase luni. Aveți grijă, pentru că în luna iunie este posibil să vi se redeschidă apetitul pentru dulciuri.

Totuși, având în vedere că planeta dumneavoastră guvernantă va fi retrogradă abia la sfârșitul anului, este posibil să reușiți să rămâneți pe poziții și să înfruntați mai ușor suișurile și coborâșurile vieții de zi cu zi.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.