Horoscop Toamna 2019. Zodiile carora li se schimba definitiv viata

Autor: L.S.
Actualizat: 13 iul 2022, 18:35

Toamna se pare că este despre dragoste. Unii nativi vor întîlni oameni noi, iar alții trebuie să renunțe la vechii parteneri de viață.

Așa arată horoscopul toamnei 2019 pentru fiecare zodie în parte

Horoscopul Toamna 2019 Berbec

Berbecul va avea parte de o toamnă liniștită. Va avea ceva probleme legate de buget, deoarece proviziile pentru iarnă sunt pe primul loc. La locul de muncă însă lucrurile se precipită. Apar proiecte noi, care îl vor solicita din ce în ce mai mult pe Berbec, dar are șansa să primească un spor la salariu.

Horoscopul Toamna 2019 Taur

Taurul va fi nostalgic după zilele de vară, când se întuneca târziu. Toamna, nativul parcă nu mai are timp să ducă la bun sfârșit toate proiectele de care s-a apucat. La unele se va vedea nevoit să renunțe. Familia nu va fi foarjte fericită, deoarece proiectele abandonate vor fi cele din gospodărie.

Horoscopul Toamna 2019 Gemeni

Gemenii vor avea arte de o toamnă cu suișuri și coborâșuri. Vor avea parte de perioade în care vor avea mai mult noroc, iar câștugurile vor fi unele destul de consistente, dar vor avea și perioade în care parcă nimic nu le merge. În carieră, nativul Geamăn va avansa, chiar dac este posibil să se întoarcă la unul dintre locurile de muncă de unde a plecat în urmă cu ceva timp, însă va veni pe o funcție mai mare și un câștig pe măsură.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscopul Toamna 2019 Rac

Problemele Racului se vor rezolva ca prin minune.

Totul le va merge din plin, în toamna anului 2019. Chiar și în dragoste, Racul va avea parte de clipe magice, în sânul familiei. Dacă este singur, nativul are șanse mari să-și întâlnească sufletul pereche.

Horoscopul Toamna 2019 Leu

Dacă există probleme în cuplu, toamna aceasta se vor rezolva de la sine.Partenerul de viață te va găsi din nou atrăgător, iar tu vei îndrăgosti din nou de el.

Trebuie să ai grijă cu investițiile, deoarece nu este o perioadă tocmai favorabilă, așadar nu risipi banii.

citeste continuarea pe fanatik.ro

Citeste si: Horoscop dragoste, bani, cariera, sanatate pentru luna Septembrie 2019

Citeste si: O femeie violata de Gheorghe Dinca a prins curaj si a spus TOT: "Se uita la un film de groaza la televizor, atunci cand imi facea mie alea"

Citeste si: Mini-vacanta de Sfanta Maria impune restrictii în trafic! Care sunt rutele afectate