Top 5 cele mai mincinoase zodii. Nu trebuie să ai încredere în spusele persoanelor născute sub aceste semne

Author: Catalina Giol

Cele mai mincinoase zodii ale horoscopului

Sursa: PixaBay

Cinci dintre semnele zodiacale ale horoscopului pot fi considerate cu ușurință cele mai mincinoase dintre toate. Acești nativi fac tot ce le stă în putință pentru a-și atinge scopul, indiferent dacă acest lucru înseamnă să omită sau distorsioneze adevărul. Iată care sunt zodiile în spusele cărora nu trebuie niciodată să ai încredere.

Este bine-cunoscut faptul că semnul zodiacal sub care s-a născut o persoană nu dictează în totalitate comportamentul, caracterul sau personalitatea acesteia. Cu toate acestea însă, zodia influențează aceste aspecte într-o anumită măsură, în funcție de mai mulți factori care țin de cultura personală și viziunea asupra lumii înconjurătoare aferentă unei peroane.

În urma unor cercetări elaborate ce țin de domeniul astrologiei, specialiștii avizați în acest sens au ajuns la concluzia că anumite zodii ale horoscopului au cele mai mari tendințe mincinoase, în comparație cu restul semnelor.

Nativii acestor cinci zodii reprezintă unele dintre cele mai „periculoase” semne zodiacale, mințind, manipulând și fermecând cu cuvinte false pe oricine le iese în cale, în cazul în care acest lucru îi va ajuta să își atingă scopul suprem. Iată care sunt cele 5 zodii în vorbele cărora nu trebuie să te încrezi:

Cele mai mincinoase zodii

  • Berbec

Nativii acestei zodii sunt unii dintre cei mai temperamentali și agresivi membrii ai întregului horoscop.

Încrederea în sine și dorința de superioritate fac berbecii să se simtă inconfortabil atunci când se află puși la zid. Pentru a scăpa de situația incertă în care se află, persoanele născute sub acest semn aleg de multe ori să mintă sau să omită adevărul atunci când sunt prinse cu mâța-n sac de către altcineva. Cel mai adesea, acest lucru se întâmplă în relațiile sentimentale, în cadrul cărora berbecii simt nevoia să-și domine partenerul în timpul unei discuții mai aprinse, ceea ce îi pune foarte rar în situația de a-și recunoaște vina.

Datorită faptului că sunt persoane foarte sociale, dinamice și le place să fie în centrul atenției mai mereu, berbecii aleg foarte des să spună minciuni mici și neînsemnate persoanelor din jurul lor, cu scopul de a părea mai interesanți, iar acest lucru se poate întâmpla oriunde, în cercul de prieteni, în familie sau chiar la locul de muncă. Persoanele născute sub acest semn trebuie totuși să fie atente deoarece dacă sunt prinse cu minciuna, oamenii din jurul lor vor încerca pe cât de mult posibil să evite conversațiile cu acestea.

  • Gemeni

Nativii acestei zodii sunt cunoscuți datorită modalității de integrare în grupuri de persoane diferite, cu diverse interese deloc asemănătoare. Acest lucru se datorează și faptului că sunt extrovertiți și sociabili, însă motivul principal pentru care gemenii se pot împărții în diferite tabere este acela conform căruia ei folosesc diferite minciuni pentru a se putea integra cu mai mare ușurință în discuții și polemici despre care în mod normal nu ar știi mare lucru.

Citeste si: Horoscop Gemeni, februarie 2022. Cei născuți în această zodie vor întâlni persoane cu adevărat speciale în luna februarie

Persoanele născute sub acest semn urăsc să fie responsabile și să își ducă la bun sfârșit îndatoririle, așa că mai degrabă preferă să se distreze și să se simtă bine într-un spațiu relaxat. Sunt foarte buni manipulatori și știu cum să își folosească vorbele astfel încât să întoarcă orice situație în favoarea lor.

Gemenii urăsc conflictele așa că încearcă să scape de momentele tensionate tocmai prin folosirea acestei arte a manipulării cu scopul de a ieși din tensiunea situației.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

  • Scorpion

Nativii acestei zodii sunt capabili să facă orice pentru a-și duce la bun sfârșit scopul inițial, indiferent dacă acest lucru înseamnă să „calce pe cadavre”. Dacă un scorpion își dorește un lucru, acesta va scoate la bătaie toate tehnicile de manipulare, minciună și aburire pe care le cunoaște tocmai pentru a-și putea atinge idealul pe care și l-a propus. Persoanele născute sub acest semn sunt foarte concentrate pe persoana și viitorul lor așa că sunt dispuși să abandoneze complet orice relație interumană care le-ar putea împiedica procesul de atingere al idealurilor.

Cu toate acestea, nativii acestei zodii sunt persoane extraordinar de sensibile care se simt rănite foarte ușor dacă aceleași tehnici de manipulare sau minciună le sunt adresate lor. În cazul unui conflict aprins, scorpionii sunt unele dintre cele mai răzbunătoare semne zodiacale care ar face orice numai să vadă cum persoana cu care s-au certat primește același tratament pe care l-au simțit ei, sau chiar unul mai rău, în funcție de gravitatea situației conflictuale.

Citeste si: Cele patru zodii care își vor schimba viața radical din februarie 2022! Peștii vor avea parte de o nouă carieră, iar Scorpionii vor rezolva probleme din trecut

  • Vărsător

Nativii acestei zodii guvernate de aer folosesc foarte des minciunile, indiferent dacă acestea sunt mici și neînsemnate sau mari și cu impact puternic, însă nu recunosc niciodată acest lucru. Din cauza faptului că vărsătorii mint foarte des folosind diverse „minciuni albe”, aceștia au ajuns la concluzia că aceste mici omiteri sau distorsionări ale adevărului nu sunt considerate de fapt minciuni, ci doar „îmbunătățiri ale realității”.

Persoanele născute sub semnul vărsătorului adoră să domine persoanele din jurul lor fără ca acestea să-și dea seama. Nativii acestei zodii preferă să „conducă din umbră” folosind diferite tehnici de manipulare și persuasiune pentru a-și atinge scopul, fără a începe un conflict cu persoana de la care încearcă să capete ceva. Vărsătorii pot privi direct în ochi o persoană și îi pot spune acesteia sute de minciuni cu zâmbetul pe buze, fără ca aceasta să-și dea seama vreun moment că a fost păcălită, înșelată sau mințită cu ceva.

  • Capricorn

Nativii acestei zodii, asemenea scorpionilor, ar face orice ca să-și atingă scopurile pe care și le-au propus. Cu toate acestea, spre deosebire de nativii elementului de apă care se folosesc de forță și conflict direct, capricornii sunt persoane mai „alunecoase”, care aleg să se strecoare prin diferite mici portițe ale situațiilor pentru a ajunge la idealurile lor. Chiar și așa, persoanele născute sub acest semn sunt în continuare capabile de „a călca pe cadavre” pentru a ieși dintr-o situație îndreptată împotriva lor, chiar dacă acest lucru înseamnă să arunce vina pe o altă persoană complet nevinovată.

Citeste si: Horoscop Capricorn, februarie 2022. Acești nativi ai zodiacului trebuie să fie foarte atenți la felul în care se exprimă. Pot intra în mari încurcături

Capricornilor le este foarte greu să înceapă relații noi cu diferite persoane, fie acestea bazate pe sentimente sau doar pe prietenie. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că încearcă să-și ascundă pe cât de mult posibil sentimentele și emoțiile reale, înlocuindu-le cu elemente inventate care să îi facă să pară mai interesanți pentru persoana cu care poartă un dialog. În cazurile în care acești nativi nu sunt atenți, prietenul sau interesul romantic cu care conversează se poate prinde de neadevărurile spuse, ceea ce scade complet încrederea în capricorn și distruge procesul de formare al unei relații.

Cea mai sinceră zodie

În urma studiilor și cercetărilor efectuate de specialiștii în domeniul astrologiei, aceștia au ajuns la concluzia conform căreia una dintre zodiile horoscopului este pe departe cea care evită minciunile pe cât de mult posibil, putând fii considerată cea mai sinceră zodie.

Taurul este un element zodiacal de pământ  care își bazează în mare parte existența pe realitate, echilibru și concretizarea informațiilor. Acest lucru face nativii acestei zodii să fie foarte direcți și implicit foarte sinceri în toate domeniile vieții lor. Persoanele născute sub acest semn apreciază conversațiile directe și deschise și nu suportă să poarte discuții cu persoane care omit adevăruri sau care încearcă să-i manipuleze. Cu toate acestea, caracterul direct al taurilor îi poate pune în dificultate în formarea unor noi relații uneori, deoarece ei nu acceptă un filtru al vorbirii și aleg să scoată pe gură toate ideile și părerile lor, care pot răni sentimentele persoanelor cu care poartă o conversație.

Sursă: playtech.ro    libertatea.ro

 

Taguri: