HOROSCOP URANIA 16-22 martie. Soarele intra in zodia Berbecului. Cum te afecteaza in functie de zodie

Autor: Raluca Vitu

Soarele intra in zodia Berbecului. Cum se traduce asta pentru fiecare zodie in parte puteti vedea mai jos.

Berbec

Intre 16 si inceputul zilei de 17 martie, chestiunile de ordin casnic, familial sau privitoare la cariera si statut public vor capata nuanta acuta de urgenta. Chiar si fleacurilor cotidiene li se va da importanta. Intre 17 martie, dupa ora 2.57, si noaptea de 19 martie, dorinta de a trai din plin bucuriile vietii. Momente de orgoliu si vanitate personala ori de cate ori va fi vorba de afirmarea calitatilor personale in plan artistic, interpretativ sau sportiv (daca sunt profesionisti).

Parintii ar putea fi obligati sa adopte o atitudine autoritara.

Intre 19 martie, dupa ora 3.42, si noaptea de 21 martie, concentrare pe chestiunile de sanatate: abordarea terapiilor "blande", adoptarea unui regim de viata cat mai sanatos. Obligatii de serviciu care presupun concentrare pe activitatea curenta la locul de munca, program incarcat si nevoia de a se inarma cu rabdare, atentie si ingaduinta fata de rutina. La sfarsitul zilei de 20 martie, mai precis la ora 23.59,

Soarele va intra in zodia Berbecului, ceea ce, pentru acesti nativi, reprezinta un real eveniment astrologic. Soarele le va da nativilor, pentru aproximativ o luna de acum incolo, energie, putere, rezistenta fizica si reactii pozitive la toate tipurile de solicitari.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu exceptia celor care sufera de boli costisitoare energetic, Berbecii ar trebui sa fie optimisti si in buna forma fizica si psihica. Intre 21 martie, dupa ora 3.28, si 22 martie, relatiile parteneriale vor fi neconcludente, facandu-i pe nativi sa oscileze intre mai multe solutii si punandu-i in dificultatea de a nu putea lua o hotarare. Aceasta stare poate fi resimtita mai solicitant de unele personae, din cauza efectului pe care il va avea asupra lor Luna Plina in Balanta, care va avea loc in zorii zilei de 21 martie.

Posibil mesaj de la Kiron, care vizeaza o chestiune importanta de stil de viata ori de destin.

Citeste mai mult pe Kfetele.ro.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.