Horoscop Urania 17 - 23 martie 2018. Echinoctiul de primavara aduce succes

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 mar 2018, 11:19

Previziuni Urania pentru perioada 17 – 23 martie 2018.

Luna Nouă în Peşti, Soarele va intra în zodia Berbecului, Echinocţiul de primăvară vor influenţa zodiile. Citeşte previziunile pentru fiecare.

Berbec
 
Pe 17 martie, nativii vor simţi nevoia să se odihnească, să se extragă din tumultul vieţii de fiecare zi şi să se izoleze de factorii de stres cotidieni. În această zi, la ora 15:11‘, va avea loc Luna Nouă în Peşti, ceea ce îi va aduce în situaţia de a evalua sau reevalua o ipostază afectiv.

Unii vor dori să afle dacă ceea ce simt ei pentru o persoană sau ataşamentul faţă de o idee, un proiect, o situaţie în evoluţie este legitimă, are vreun rost sau dacă, la capătul acestui drum, există premisa vreunui câştig material, moral, social. Moment al unor posibile concesii sau slăbiciuni sufleteşti de scurtă durată. Între 17 martie, după ora 20:57‘, şi începutul zilei de 19 martie, sectorul vieţii personale se încarcă cu influenţe astrale.
Zodia Berbecului va fi tranzitată de patru planete care vor imprima o dinamică specială casei I a acestor nativi.
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.