Horoscop Urania 28 iulie - 3 august: Uranus va face o cuadratura cu Marte, context astral care contine o doza speciala de risc

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 iul 2018, 12:19

Previziuni Urania pentru perioada 28 iulie - 3 august 2018. Săptămână fără evenimente astrologice deosebite.

Berbec
 
Între 28 şi 30 iulie noaptea, situaţii mai puţin obişnuite în care nativul se poate afla din cauza unui prieten; ipostaze de viaţă care uimesc, privitoare la relaţia lor cu unii cunoscuţi, care vor stârni în nativ reacţii categorice, uneori brutale. Lipsă de toleranţă faţă de derapajele unor apropiaţi. Între 30 iulie, după ora 2:28, şi 1 august, la prânz, univers interior străbătut de dorinţa împăcării nativului cu sine şi poate chiar cu restul lumii; nevoia de a uita suferinţele trecutului şi de a se vindeca sufleteşte.

Psihic încărcat de amintiri şi reevaluări tardive ale evenimentelor care i-au marcat existenţa. Între 1 august, după ora 13:55, şi seara zilei de 3 august, Luna se va afla în sectorul lor natal şi le va insufla multă energie, ambiţie şi voinţă; Berbecii vor fi mai determinaţi, ca în alte dăţi, să dea curs treburilor plictisitoare sau obositoare, asumânduşi neplăcerile unor activităţi care nu le dau satisfacţii, dar care trebuie, odată şi odată, rezolvate.
De la sfârşitul zilei de 3 august, după ora 22:51, se vor reactiva tendinţele menite să le stabilizeze condiţia financiară ori să le permită o mai bună gospodărire a banilor; efort îndreptat spre cumpătare, răbdare şi pragmatism. La sfârşitul perioadei analizate, Uranus va face o cuadratură la grad perfect cu Marte, context astral care conţine o doză specială de risc ca nativul să acţioneze în defavoarea intereselor personale, să se lase convins de un prieten ori să intre în parteneriate dubioase, pe care le va regreta imediat ce le-a dat curs.
Dar există şi riscul ca necazul să vină, direct ori indirect, de la prietenii care, mai ales dacă va fi vorba de bani, vor crea situaţii conflictuale. Relaţiile sentimentale vor fi marcate de orgoliu, de vanitate şi de intoleranţă, Berbecii dorind să-şi impună punctul de vedere cu orice preţ.
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.