HOROSCOP URANIA in saptamana 20-26 octombrie. Gemenii sufera o operatie, Berbecii au surprize neplacute cu banii

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 20 oct 2018, 14:43

Previziuni Urania pentru perioada 20 - 26 octombrie. Soarele va intra in zodia Scorpionului. Luna Plina in Taur.

Berbec
 
Intre 20 si 22 octombrie dimineata, nativii se pot lasa in voia gandurilor, a viselor sau a visurilor, a proiectiilor in timp, in trecut (amintiri) sau in viitor (reverii, planuri, dorinte). Intre 22 octombrie, dupa ora 9.00, si dupa-amiaza zilei de 24 octombrie, stare fizica si psihica destul de buna, Berbecii fiind in stare sa faca eforturi fizice; ei vor fi determinati, ambitiosi, curajosi, veseli si dispusi sa se ia la tranta' cu piedicile care apar in modul de viata curent.


 
Taur
 
Intre 20 si 22 octombrie dimineata, momente placute petrecute alaturi de prieteni, regasirea pe aceleasi lungimi de unda cu persoane din cercul lor de apropiati; sfat bun sau macar solidaritate si buna intelegere cu cei de curand cunoscuti, daca ii unesc scopuri comune si activitati unde este nevoie de cooperare. Intre 22 octombrie, dupa ora 9:00, si dupa- amiaza zilei de 24 octombrie, posibile framantari interioare ori stare de nervozitate provocate de neconcordantele vietii de fiecare zi.
In ziua de 23 octombrie, Soarele va intra in zodia Scorpionului si va da, timp de o luna, casei a VII-a a relatiilor parteneriale, un profil special: tendinte ascunse sau imorale ale unor asociati, secrete intre soti, tentative de pacalire.

Gemeni
 
 Intre 20 si 22 octombrie dimineata, secvente de viata publica placute (laude, onor, apreciere, aplauze). Intre 22 octombrie, dupa ora 9:00, si dupa-amiaza zilei de 24 octombrie, posibile controverse sau confruntari de opinii care ii vor pune pe nativi in situatia de a-si contrazice prietenii ori de a se certa cu
ei. Intrevederi cu persoane de care nativii sunt legati prin scopuri, interese si programe comune de viata. Momente de enervare sau de nemultumire provocate de felul acelora de a vorbi, de a gandi, de a riposta sau de a actiona.

Citeste mai mult pe Kfetele.ro.