HOROSCOP URANIA pentru perioada 15-21 septembrie 2018. Berbecii vor avea parte de surprize neplacute, Gemenii se implica sufleteste

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 15 sep 2018, 12:49

HOROSCOP. Previziuni Urania pentru perioada 15-21 septembrie 2018. Accent pe zodia Varsatorului.

HOROSCOP. Berbec

Intre 15 si 17 septembrie la prânz, perioada de entuziasm cu privire la un proiect de viata, mai ales in ipostaza studiilor sau a activitatilor care permit progresul prin cunoastere, din care, uneori, strainatatea este o conditie sau, macar, o aspiratie.

Nativii tineri, la inceput de drum, isi vor face planuri de viata ambitioase, uneori, lipsite de realism sau de-a dreptul fanteziste.

Intre 17 septembrie, dupa ora 14:08′, si inceputul zilei de 20 septembrie, cariera va ridica din nou probleme care ii vor obliga, mai ales pe cei maturi sau in vârsta, sa devina prudenti si circumspecti in fata situatiilor drastice, in fata atacurilor si a luptei pentru putere declansate de rivalii care le râvnesc locul, functia, statutul, drept pentru care sunt subminati, ceea ce face, astfel, si mai dificila, riposta nativilor.

Tenacitate, rabdare si rezistenta la stres dar cu un consum destul de mare de energie. Intre 20 septembrie, dupa ora 02:52′, si 21 septembrie, etapa subreda in privinta relatiilor cu prietenii. Se contureaza surprize neplacute; Berbecii se vor afla in imprejurari bizare din cauza initiativei neinspirate a unui cunoscut. Nu sunt excluse dialogurile deplasate, certurile si schimburile de cuvinte aspre nascute dintr-un fel gresit de a intelege afirmatiile sau formularile nativilor pe care le vor rastalmaci din rea credinta sau, pur si simplu, din cauza unei limite in gândire.

Intreaga saptamâna, se contureaza posibilitatea unor dialoguri (explicatii, cereri, negocieri) cu privire la regimul muncii si salarizarii; chestiuni organizatorice. In planul sanatatii, consult medical, dialog pe o tema de sanatate. Casa a VII-a a beneficiilor materiale este invaluita in impresii false; abordare ambigua, vag incorecta sau vicioasa ca disponibilitate fata de artificiile care le-ar permite sa intre mai repede in posesia unor bunuri sau sume de bani.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.