Horoscop Urania. Previziuni astrale pentru perioada 1-7 iunie 2019. Zile negre pentru Tauri, sentimente intense pentru Raci

Autor: R.V.
Actualizat: 06 sep 2020, 05:35

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 25-31 mai 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. 

 

Horoscop Urania| Previziuni astrale zodia Berbec pentru perioada 1-7 iunie 2019

 

Între 1 și 2 iunie după-amiaza, efort de stabilizare materială sau de securizare a unor venituri (cele existente, de ex. economii, sau cele salariale ori câștigurile viitoare). Între 2 iunie, după ora 14:48′, și 4 iunie seara, evenimente care se vor derula pe fondul Lunii Noi, în Gemeni, din 3 iunie, care le va da posibilitatea să intre în posesia unor informații de excepție, să asimileze cunoștințe necesare, să se prezinte bine la un examen de verificare a

pregătirii lor școlare sau profesionale, să facă drumuri sau deplasări de scurtă durată, în țară și străinătate, care să le fie utile prin lecția de viață sau prin deschiderea pe care le-ar putea-o oferi. Posibile divergențe cu autoritățile care răspund de regimul pașapoartelor sau al vămii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste mai mult pe Kfetele.ro.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.