Horoscop Urania. Previziuni astrale pentru perioada 11-17 mai 2019. Săptămână intensă cu o viguroasă susținere astrală pentru trup și suflet

Autor: A.B.
Actualizat: 07 sep 2020, 11:40

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 11-17 mai 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop Urania| Previziuni astrale zodia Berbec pentru perioada 11-17 mai 2019

Între 11 și 12 mai după-amiaza, bună dispoziție și entuziasm, energie canalizată pe activități care fac plăcere, destind sau le permit nativilor să se afirme în domenii de viață și activitate care compensează activitatea lor curentă, profesională.

Dorință de afirmare în plan creativ, artistic, sportiv, ludic. Afectivitate intensă.

Citeste si: Horoscop IUNIE 2019. Zodiile care suferă în luna MAI sunt recompensate în IUNIE! Viaţa lor se va schimba radical în această vară

Citeste si: Nina a fost ucisă, tranșată și apoi gătită de un medic, după ce a făcut sex cu el! Medicul şi-a ieşit din minți atunci când a aflat asta despre ea

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Între 12 mai, după ora 19.22, și seara zilei de 14 mai, obligații de serviciu care necesită atenție, răbdare, muncă asiduă. Discrete stări organice: oboseală, plictiseală, tulburări hepatice sau digestive. Între 14 mai, după ora 21.51, și începutul zilei de 17 mai, trecătoare chestiuni parteneriale, care pun problema unei împăcări, a atenuării disputelor, a temperării reacțiilor în cazul unor provocări. Pe 15 mai, Venus va intra în zodia Taurului și până pe 9 iunie va crea situații favorabile celor născuți în Berbec să câștige bani sau să găsească soluții financiare avantajoase și, mai ales, stabile.

Nota generală a acestor avantaje materiale pare să fie legată, în principal, de salarizare, de plata unei activități derulate în varii ipostaze de către nativi (angajare, colaborări, preocupări alternative la regimul stabil de muncă, ocazii, oferte).

Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului și până pe 2 iulie a. c. va tranzita sectorul casei, al familiei, al patrimoniului, introducând o notă dinamică, dar, totodată, va sublinia și nevoia ca Berbecii să reziste în fața unor necazuri sau presiuni și să se-ngrijească de conservarea bunurilor și a relațiilor de familie.

Din 17 mai, după ora 0.26, solicitare intensă a axei celor două case ale banilor și bunurilor materiale, context care va evidenția nevoia unei strategii de obținere a lor. Cei maturi sau care se îndreaptă spre sfârșitul carierei vor începe să se confrunte cu situații speciale, în planul menținerii puterii și al stabilității în derularea unor funcții și atribuții publice.