Horoscop Urania: Previziuni astrale pentru perioada 20-26 aprilie 2019. Soarele va intra în zodia Taurului. Venus va intra în zodia Berbecului

Autor: Daniela Iliuta

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 20-26 aprilie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 20-26 aprilie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Berbec
Între 20 și 21 aprilie seara, continuă posibilele împrejurări confuze, tulburări ori răsturnări de situație în plan material/financiar care pot fi resimțite mai acut ca în alte dăți, pe fondul intrării Soarelui, pe 20 aprilie, în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 21 mai a.c.; ori, poate, va fi doar spaima că un eveniment neplăcut le-ar putea da planurile peste cap.

Pe 20 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 15 mai a.c. Va fi un tranzit destul de comod pentru că va introduce un plus de protecție, va genera o stare fizică și psihică bună, va insufla optimism, curaj, încredere.
Cititi continuarea pe kfetele.ro