Horoscop Urania saptamana 15-21 iunie 2019. Luna Plina in Sagetator

Autor: L.S.
Actualizat: 05 sep 2020, 00:20

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 15-21 iunie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie

Horoscop Urania saptamana 15-21 Iunie 2019 Berbec

In prima parte a zilei de 15 iunie, discrete îngrijorări pe teme materiale. între 15 iunie, după ora 12:03’, şi după-amiaza zilei de 17 iunie, preocupări legate de formarea profesională care îi privesc şi pe cei maturi, care au un statut, dar care trebuie să-şi completeze universul de cunoaştere ca să evolueze şi să ţină pasul cu schimbările şi înnoirile în planul comunicării, al tehnologiei.

Tranzitul indică un moment de conştientizare a acestei nevoi la nivelul mentalităţii şi afirmării de sine. Contradicţii între ceea ce au de învăţat şi realitatea cu care se confruntă; disponibilitate pentru deplasări şi călătorii.în dimineaţa zilei de 17 iunie, va avea loc

Luna Plină în Săgetător, în sectorul evoluţiei prin cunoaştere, care poate să se asocieze cu un eveniment oficia! (concurs, interviu). Dialogurile sunt (destul de) bine susţinute doar că, în acest răstimp, există tendinţa de exagerare, de afirmare orgolioasă ori de neînţelegere subtilă a momentului şi asta nu va fi de partea lor.

Risc de erori în comunicare nativilor cu oamenii şi instituţiile din afara graniţelor ţări ori de neconcordanţe pe fondul unor călătorii, excursii, deplasări ce presupun schimbarea mai multor mijloace de transport. între 17 iunie, după ora 19:14’, şi zorii zilei de 20 iunie, rigiditate în abordările socio-profesionale, mai ales dacă, ia mijloc, este vorba de funcţia sau de statutul public al nativului. între 20 iunie, după ora 05:01’, şi 21 iunie, surprize de la prieteni, informaţii ori veşti în legătură cu aceştia.
în după-amiaza zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului şi va tranzita, până pe 23 iulie a. c., sectorul casei, al locuinţei şi a! întregului cortegiu de fapte şi semnificaţii ce decurg din educaţia, moştenirea, asimilarea tradiţiei şi raportarea la trecutul familiei prin care se (re) defineşte. Frâne în calea unor decizii domestice ori patrimoniale.

Horoscop Urania saptamana 15-21 Iunie 2019 Taur

In prima parte a zilei de 15 iunie. comunicare viciată de (re)sentiment faţă de partenerul de viaţă, un colaborator una sau mai multe persoane cu care nativul se află în conflict Intre 15 iunie, după ora 12:03’, şi după-amiaza zilei de 17 iunie, cei care sunt implicaţi în proceduri notariale sau judiciare legate de moşteniri şi partaje pot trece printr-o perioadă confuză, contradictorie fiind, deopotrivă, expuşi dezinformărilor intenţionate, manipulării, înşelătoriilor frumos ambalate şi, prin asta, pentru moment,

credibile. în dimineaţa zilei de 17 iunie, va avea loc Luna Plină în Săgetător, care va accentua diferenţa între corect, adevărat, normal, moral şi speculaţie sau derapaje ori abuz. Tendinţa generală, a persoanelor concentrate pe ideea de câştig cu orice preţ, de a survola nişte norme şi principii morale, juridice, economice, pe ideea că “banii nu au miros”. între 17 iunie, după ora 19:14’, şi zorii zilei de 20 iunie, sectorul comunicare se arata a ti crispat si blocat de neînţelegeri, din cauza lipsei informaţiilor cheie, a corespondenţei mentale sau spirituale.

Intre 20 iunie, după ora 05:01’, si 21 iunie, situaţii cu valoare şi semnificaţie modestă care pot tulbura echilibrul sau deciziile nativilor. Nu sacrificaţi nişte principii sau proiecte majore de viaţă pentru o oportunitate modestă, de moment şi fără viitor. E nevoie de mult calm şi obiectivitate pentru a asimila corect informaţiile care vin dinspre ei. Nu e cazul ca Taurii să devină placa de rezonanţă a bârfelor, zvonurilor şi comentariilor lipsite de temei, oricât de seducătoare ar fi. în după-amiaza zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita până în dimineaţa zilei de 23 iulie a. c. şi va pune într-o lumină specială ideea sau nevoia susţinerii unui examen; nota generală va fi cea a autoevaluării cu un accent special critic (se subevaluează, se descurajează).

Horoscop Urania saptamana 15-21 Iunie 2019 Gemeni

In prima parte a zilei de 15 iunie, posibile amărăciuni, enervări sau situaţi) deranjante la locul de muncă. între 15 iunie, după ora 12:03’, şi după-amiaza zilei de 17 iunie, relaţii parteneriale complicate de beneficii care se îndreaptă spre o opoziţie la grad perfect care va avea loc săptămâna viitoare. Risc de a da o interpretare eronată faptelor sau cuvintelor din neatenţia la detalii şi din superficialitate. Tendinţa de a

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

recurge la speculaţii şi soluţii facile pentru a rezolva o dispute, dar şi posibilitate de a afla, în timp util, informaţii importante despre subiectul în discuţie, care îi obligă să se adapteze din mers şi să schimbe tactica, argumentele, discursul sau comportamentul în funcţie de natura acelor revelaţii. Situaţie “alunecoasă” la nivelul relaţiilor interumane conjugale, asociative sau contractuale. în dimineaţa zilei de 17 iunie, va avea loc Luna Plină în Săgetător, în acest sector care impune nevoia de a recurge la argumentele legii, ale justiţiei sau ale moralei într-un fapt de viaţă şi care încheie etapa deschisă în iunie 2018, punând punct unei evoluţii cu bune şi rele, cu succese sau eşecuri, şi deschizând un nou circuit existenţial până în iunie 2020. între 17 iunie, după ora 19:14’ şi zorii zilei de 20 iunie, dificultăţi financiare sau materiale plecând de astă dată de la incapacitatea de a pune în aplicare o intenţie (blocaj, interdicţii, amânări, circumstanţe complicate etc.). între 20 iunie, după ora 05:01’, şi 21 iunie, idei bune, destul de îndrăzneţe, dar insuficient consolidate prin precizie, adecvare la realitate şi oportunitate. E nevoie de o analiză atentă şi lucidă a premiselor. în după-amiaza zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita până în dimineaţa zilei de 23 iulie a. c., influenţând sectorul banilor câştigaţi din muncă proprie

Horoscop Urania saptamana 15-21 Iunie 2019 Rac

In prima parte a zilei de 15 iunie, marea încărcătură afectiva vă care i-a pus la încercare în ultimele două zile începe să se risipească spre marea şi binevenita lor eliberare de presiunea emoţiilor şi amintirilor. între 15 iunie, după ora 12:03’, şi după- amiaza zilei de 17 iunie, dialoguri pe teme medicale privitoare la aspectul legal, juridic sau instituţional care trebuie puse la punct în vederea unor proceduri (internare,

analize, investigaţii, operaţii, terapii, tratamente, obţinerea unei medicaţii speciale). Dificultăţile momentului, sporite de Luna Plină în Săgetător din 17 iunie, vor veni de la variantele asupra cărora nativul nu se poate decide: opinii superficiale, informaţii perimate, inexacte, dialog ambiguu între pacient şi medic sau cu un reprezentant al instituţiilor de resort. între 17 iunie, după ora 19:14’, şi zorii zilei de 20 iunie, blocaje personale sau parteneriale, radicalizarea divergenţelor parteneriale. Această predispoziţie se va intensifica şi se va consolida începând cu 21 iunie, odată cu intrarea Soarelui în zodia Racului, pe care o va traversa până pe 23 iulie, ceea ce reprezintă o intervenţie astrală majoră, redutabilă prin impactul pe care îl va avea asupra persoanei şi personalităţii acestor nativi, care vor avea – este drept! – un plus de energie şi vitalitate, dar care vor simţi, totodată, şi contradicţiile celor douăsprezece opoziţii active pentru mai mult timp. între 20 iunie, după ora 05:01’, şi 21 iunie, surprize sau informaţii care pun pe gânduri, dar care nu trebuie să fie luate în serios. Atenţie ia ceea ce se 4 aprinde” ca flacără a speranţei, a dorinţei sau a unui ideal în sufletul şi în mintea persoanelor născute în această zodie şi care, pentru două săptămâni de acum încolo, le vor indica gesturile necesare pentru a le pune în practică aceste iniţiative necesare destinului lor.

Citeste si: România, lovită de radiații periculoase si temperaturi greu de suportat

Citeste si: Ce face Radu Mazare in inchisoare. Mama fostului edil a povestit tot

Citeste si: Mama lui Radu Mazare a spus ce meniu de nunta va avea fiul ei la Rahova

citeste continuarea pe horoscop-urania.com

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.