Horoscop vineri, 11 decembrie. Certuri în cuplu pentru acești nativi

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 10 dec 2020, 16:00
Horoscopul zilei de vineri, 11 decembrie
Sursa: pexels

Este vineri, iar majoritatea zodiilor se vor simți pline de energie astăzi, având în vedere că weekendul bate la ușă. Iată previziunile astrale ale zilei de vineri, 11 decembrie, pentru cele 12 zodii.

Anumite zodii vor avea tendința de a ignora sfaturile venite din partea celor din jur, fără să știe că făcând acest lucru își vor complica viața. O zodie întâmpină dificultăți în relația de cuplu. 

Ce rezervă horoscopul zilei de 11 decembrie pentru fiecare zodie?

Pentru nativii care au avut o săptămână dificilă, ziua de vineri poate veni cu vești bune și rezolvări.

Alți nativi ar putea avea senzația că sunt neînțeleși, în special de partenerii de viață.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Berbec

O persoană din cercul de prieteni flirtează cu tine astăzi, iar comportamentul ei ți se va părea ușor deplasat, având în vedere că este implicată într-o relație de cuplu. Ar fi bine să îi atragi atenția că nu este chiar cea mai potrivită atitudine.

Taur

Lucrurile au mers pe dos pentru tine aproape toată săptămâna, însă astăzi problemele cu care te confrunți își găsesc rezolvarea. Trebuie doar să ai răbdare. 

Gemeni

Astăzi îți vei petrece aproape toată ziua rezolvând problemele altora, lucru care te va enerva foarte tare. Cu toate acestea, tu ți-ai asumat această responsabilitate, astfel că trebuie să duci lucrurile la capăt. 

Citeste si: Horoscop ianuarie 2021. Schimbari radicale pentru toate zodiile la inceput de an!

Rac

Primești mai multe sfaturi astăzi, dar pentru că nu corespund cu viziunea ta despre anumite lucruri, nu ar fi exclus să le tratezi ca pe niște reproșuri. Încearcă să privești în ansamblu și să vezi dacă nu cumva informațiile venite din partea celor din jur îți pot fi de folos.

Leu

Nu ai o zi prea bună și există șanse mari să dai naștere unui conflict cu persoana iubită. În ultima perioadă, certurile au fost la ordinea zilei, astfel că ar fi bine să analizați situația și să vedeți care este cauza. În cazul căsniciilor care nu mai funcționează chiar se poate ajunge la divorț.

Fecioara

Chiar dacă reacțiile persoanei iubite te-au deranjat, încearcă să nu îi reproșezi acest lucru.

Pune-te în locul ei și vezi dacă ai fi putut face lucrurile altfel. Te va ajuta foarte mult să faci asta.

Balanta

Dacă ai solicitat un împrumut bancar, astăzi poate fi ziua ta norocoasă. Poți primi vești bune care au legătură cu sectorul financiar, astfel că vei începe weekendul cu o stare de spirit foarte bună.

Scorpion

Cineva vrea să îți pună bețe în roate și deși ai sesizat acest lucru de mai multă vreme, abia astăzi îți vei da seama de ce face acest lucru.

Atitudinea acestei persoane te va dezamăgi profund.

Sagetator

Îți lipsește ambiția pentru a duce un proiect la final, însă astăzi ar fi bine să te aduni și să termini ceea ce ai început. Făcând acest lucru vei scăpa de stres și te vei putea bucura la maximum de zilele libere.

Capricorn

Astăzi îți vei da seama că unele lucruri nu se pot rezolva peste noapte și că anumite răni sufletești au nevoie de timp pentru a se vindeca. Întâlnirea cu o anumită persoană din trecut te va ajuta să îți găsești liniștea.

Varsator

Ai tendința de a face din orice lucru mărunt o tragedie, iar prin comportamentul tău îi poți stresa și pe cei din jur. Încearcă să te aduni.

Pesti

Descoperi că o persoană dragă și-a făcut planuri fără tine, iar atitudinea ei te va dezamăgi. Te așteptai la orice, dar la asta nu.

Citeste si: Ce studii are, de fapt, Mihai Voropchievici și cum a ajuns unul dintre cei mai influenți astrologi români

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?