Horoscop vineri, 16 octombrie. Luna Nouă în Balanță le schimbă viața acestor nativi

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 15 oct 2020, 16:00
Previziunile astrale pentru ziua de vineri, 16 octombrie
Sursa: PixaBay

Horoscopul zilei de vineri, 16 octombrie, anunță schimbări importante pentru mai multe zodii, multe dintre ele fiind influențate de Luna Nouă în Balanță. Iată previziunile pentru toate cele 12 zodii.

Ziua de 16 octombrie este una foarte importantă din punct de vedere astrologic. Luna Nouă se va forma în zodia Balanță, iar acest lucru îi va influența puternic pe toți nativii zodiacului. 

Ce rezervă horoscopul din 16 octombrie pentru fiecare zodie?

Luna Nouă este cel mai bun moment pentru a face schimbări importante, pentru a lua decizii și pentru a renunța la aspectele ce țin de trecut.

Având în vedere că pe 16 octombrie se va forma Luna Nouă în zodia Balanță, acest lucru le va permite nativilor din toate zodiile să fie mult mai echilibrați și să cântărească foarte bine lucrurile înainte de a lua o hotărâre. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Berbec

Astăzi există toate șansele să renegociezi termenii unui contract sau să apară schimbări importante în ceea ce privește relația cu o anumită persoană.

Poate că nu va fi totul pe placul tău încă de la început, însă indicat ar fi să nu îți pierzi răbdarea.

Taur

În ultima perioadă nu ai reușit să evoluezi din punct de vedere profesional, însă Luna Nouă în Balanță te-ar putea ajuta să faci acest lucru astăzi. Profită de orice ocazie și lasă-i pe cei din jur să se convingă de calitățile pe care le ai.


Gemeni

Contextul astral te poate determina să iei o serie de decizii radicale, în special în privința unor persoane din viața ta personală. Îți vei da seama că anumite legături nu îți fac tocmai bine, motiv pentru care ai putea decide să te retragi definitiv.

Rac

Pentru tine, ziua de astăzi poate reprezenta un șir lung de ghinioane și evenimente neprevăzute.

Parcă totul îți iese pe dos, ceea ce te scoate din minți. Ziua se va dovedi una destul de dificilă.

Leu

Orice plan ai avea astăzi, încearcă să nu te entuziasmezi prea tare. Sunt șanse mari să nu iasă totul așa cum ai planificat, în ciuda faptului că ai depus eforturi mari în acest sens. 

Fecioara

Îți place să ai totul stabilit în detaliu, cu foarte mult timp înainte, astfel că orice schimbare nu face altceva decât să te inducă in eroare.

Astăzi pot să apară diferite situații care să te determine să îți schimbi planurile, lucru care te va indispune.

Balanta

Luna Nouă se formează astăzi în semnul tău zodiacal și te poate pune în fața unui nou proiect din punct de vedere profesional. Poate va fi nevoie să te rupi complet de trecut pentru a te implica în acest proiect, iar asta te va pune serios pe gânduri.


Scorpion

Este o zi bună pentru tine în plan personal. Ai parte de momente de liniște alături de cei dragi, iar după prânz ai putea purta o discuție care te va ajuta să înțelegi mult mai bine datele unei probleme și chiar să găsești o rezolvare rapidă.

Sagetator

Relația cu persoana iubită poate avea de suferit astăzi din cauza unor probleme din trecut care au rămas nerezolvate. Nu ar fi exclus să apară tensiuni și conflicte puternice.

Capricorn

Sectorul carierei este puternic influențat de Luna Nouă care se va forma pe 16 octombrie în zodia Balanță. Cu toate acestea, mare atenție la felul în care abordezi lucrurile pentru a nu da impresia că ești o persoană arogantă.

Varsator

Este o zi perfectă pentru a-ți stabili anumite priorități și pentru a-ți pune ordine în gânduri. Ar fi bine să faci doar ce îți spune inima și să nu mai cauți scuze.

Pesti

Astăzi ai putea intra în posesia unei sume de bani, însă mare atenție la cheltuielile pe care le vei face. Riști să faci investiții inutile. 

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?