Horoscop vineri, 18 septembrie. Viața nativilor din zodia Fecioară este pe cale să schimbe

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 17 sep 2020, 16:00
Horoscopul zilei de vineri, 18 septembrie
Sursa: PixaBay

Ziua de astăzi va fi una perfectă pentru nativii Fecioară, dar nici celelalte zodii nu vor fi uitate de astre. Iată horoscopul complet de vineri, 18 septembrie, pentru cele 12 zodii.

Pe 17 septembrie s-a format Luna Nouă în zodia Fecioară, un moment foarte important pentru toți nativii. Acest lucru este asociat noilor începuturi, astfel că, pentru aproape toate zodiile, perioada ce urmează va fi una benefica din acest punct de vedere.

Ce rezervă horoscopul din 18 septembrie pentru fiecare zodie

Ziua de astăzi este una plină de surprize pentru toate zodiile, având în vedere că se vor simți efectele formării aspectului de Lună Nouă în zodia Fecioară.

Cei născuți în zodiile Fecioară, Pești, Gemeni sau Săgetător, dar ș i cei care au ascendent în aceaste zodii vor avea parte de schimbări importante pe toate planurile.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Berbec

Pentru tine, modificările pot să apară în plan profesional. Fie vei accepta un nou loc de muncă, fie te vei implica într-un proiect nou.

Deși lucrurile par simple la început, acestea pot avea tendința de a se complica pe parcurs, așa că ar fi bine să iei acest lucru în calcul.

Taur

Teama de necunoscut te poate determina să faci un pas în spate astăzi și să nu particpi la o anumită discuție. Dacă este vorba doar despre o provocare, poate că ar fi mai bine să o accepți.

Poți învăța lucruri importante în urma acestei experiențe.

Citeste si: Alege luna în care te-ai născut și află care ți-e DESTINUL. Dacă ai venit pe lume în Ianuarie, rolul tău este de Lider

Gemeni

În cazul tău, schimbările pot să apară astăzi în sfera personală. O discuție cu persoana iubită te poate determina să iei o serie de decizii importante.

Fie veți duce relația la un alt nivel, fie o veți lua pe drumuri separate.

Rac

Astăzi este posibil să faci mai multe deplasări, fie în interes de serviciu, fie pentru a-ți rezolva anumite probleme personale. Chiar dacă inițial ți se va părea că pierzi timpul, îți vei da seama ulterior că nu a fost așa.

Leu

Poți avea de pierdut astăzi din cauza orgoliului.

Nu te încăpățâna să iasă totul ca tine pentru că este posibil ca, de această dată, să nu ai dreptate. Mare atenție la acest aspect!

Citeste si: Singurul horoscop valabil tot restul vietii. Ce spune, de fapt, despre fiecare zodie

Fecioara

Astăzi vei învăța o lecție importantă care va face ca viața ta personală să se schimbe radical, dar în bine.

Vei evolua din punct de vedere emoțional și există șanse mari să capeți acea maturitate care până acum ți-a lipsit și care a fost în permanență un subiect de discuție între tine și persoana iubită.

Balanta

Ziua de astăzi vine cu rezolvări în ceea ce privește o problemă de sănătate. Se pot clarifica lucrurile, poți primi un diagnostic din partea medicilor și, începând de acum, vei știi cei ai de făcut pe viitor.

Scorpion

Deși nu mai aveai nicio speranță, astăzi poți primi acel sprijin material de care ai atât de multă nevoie. Va fi un moment important pentru tine!

Sagetator

Contextul astral te favorizează, astfel că dacă ai așteptat momentul potrivit pentru a demara un nou proiect, acum poți face acest lucru fără să mai stai pe gânduri. Te vei bucura de succes, asta dacă vei găsi curajul necesar pentru a face schimbări în viața ta.

Capricorn

În cursul zilei de astăzi îți vei da seama că ai exagerat în privința anumitor persoane și că le-ai judecat pe nedrept. Nu e târziu să îți ceri iertare, astfel că, de preferat ar fi să faci acest lucru cât mai repede.

Varsator

Vei reuși să îți găsești echilibrul interior care ți-a lipsit în ultima perioadă, iar acest lucru te va ajuta foarte mult în tot ceea ce vei dori să faci. Se anunță o zi excelentă.

Pesti

Ceea ce se va întâmpla astăzi te poate determina să îți schimbi modul de a gândi, dar și atitudinea în raport cu un anumit subiect. Îți vei da seama că până acum ai acționat greșit și că este timpul ca, începând de acum, să faci totul într-o manieră diferită.

Citeste si: Combinații de zodii care nu merg niciodată! De ce nu este bine să pui față în față un Berbec și o Fecioară?

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?