Horoscop vineri, 23 octombrie 2020. Zodia care trebuie să fie atentă!

Author: Bogdan Stanescu
Actualizat: 22 oct 2020, 19:59
Horoscop vineri, 23 octombrie 2020

Ziua de vineri, 23 octombrie 2020, aduce deopotrivă vești bune și rele pentru anumite zodii.

În timp ce unii stau bine cu dragostea și cu cariera, dimpotrivă, pentru alte zodii se recomandă prudență maximă!

Ce rezervă horoscopul din 23 octombrie pentru fiecare zodie

Berbec- Ai o stare bună, dar ai grijă, tocmai entuziasmul debordant de care dai dovadă te poate face să privești superficial anumite lucruri. Este posibil ca un prieten să îți ceară ajutorul, nu ezita să îl ajuți!

Taur- Este o perioadă bună din punct de vedere profesional pentru tauri. E posibil să primești ajutor de la anumite persoane pentru a avansa profesional mai rapid decât exclusiv prin muncă, dar ai grijă, asta se poate întoarce împotriva ta în viitor.

Gemeni- E o zi bună pentru întâlniri, atât de afaceri, cât și de dragoste. Pe seară e posibil să ai o întâlnire romantică, cu o persoană cu care ai mai vorbit în ultima vreme pe internet. 

Rac- E o zi în care întorci orice pe toate fețele. Nu ești obișnuit/obișnuită să faci asta în mod normal, dar astăzi este ceva ieșit din comun, așa că ai grijă să nu exagerezi și să superi pe cineva apropiat.

Leu- Ai ceva mai mult timp la dispoziție după ce tocmai ai încheiat un proiect de amploare, care ți-a luat foarte mult.

Ia-ți timp pentru tine, pentru a te analiza. Dacă ești singur/singură, e timpul să faci ceva în acest sens.

Fecioară- Te axezi pe chestii intelectuale astăzi, deși în general ești o fire foarte pragmatică. E o zi bună pentru a te dezvolta, a citi o carte sau a merge la un muzeu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Balanță- Nu reușești să îți pui la punct un buget, așa că banii ți se duc rapid pe fel și fel de chestii care nu îți sunt necesare. Nu te teme, persoana iubită te va ajuta să rezolvi această problemă.

Scorpion- Nu e o zi favorabilă pentru tine din punct de vedere astral, așa că ai grijă ce faci astăzi! Evită cheltuielile sau proiectele de afaceri care necesită investiții serioase fiindcă azi nu e un moment bun să te arunci cu capul înainte.

Săgetător- E o zi plină pentru tine. Vei avea fel și fel de lucruri de realizat sau de rezolvat, așa că menține-ți calmul și fii proactiv. Pe seară ai putea să citești o carte sau să vezi un film ca să te relaxezi.

Capricorn- Te-ai despărțit recent de cineva, iar astăzi apar resentimentele și te gândești la persoana respectivă.

Tu știi cel mai bine dacă ți-o dorești din nou în viața ta, iar dacă da, va trebui să faci pași către a împlini ce îți dorești.

Vărsător- E o zi excelentă pentru tine din toate punctele de vedere. Rezolvi lucruri, cunoști persoane noi, iar pe seară ai timp și de persoana iubită.

Pești- Lucrurile nu au mers așa cum ți-ai dorit în ultima perioadă, așa că e timpul să începi să faci schimbări, atât în plan profesional, cât și în cel al iubirii. Vei vedea că schimbările vor fi de bun augur.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?