Horoscop vineri, 25 decembrie. Zodia care are parte de cea mai mare surpriză de Crăciun

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 19 iul 2022, 16:45
Horoscopul zilei de vineri, 25 decembrie 2020, oferă câteva descrieri generale ale celor mai importante evenimente din viaţa zodiilor.

Vezi horoscopul zilei 25 decembrie. Previziuni astrale pentru cele 12 zodii. Zodiac general 25 decembrie 2020.

Consultă horoscopul zilei de 25 decembrie 2020  şi află ce ţi-au rezervat astrele! Este o zi cu multe provocări pentru nativi.

Ce rezervă horoscopul din 25 decembrie pentru fiecare zodie?

Astrologii au veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales din punct de vedere sentimental.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Berbec

Semnale și mistere care prevăd ceva important în perioada următoare. Relațiile de prietenie ajung în prim-plan, reia acele legături uitate. Ideile și metodele din activitatea profesională sunt reevaluate la sânge. Dai dovadă de energie și motivație din plin.

Taur

La masa de Crăciun se dezbat și subiecte mai delicate. Cei singuri vor fi "chestionați" cu privire la situația lor amoroasă.

Gemeni

Uimire sau respingere față de o situație care nu îți este pe plac. Ai toate șansele să-ți schimbi viața, transpune dorințele în fapte. Pe final de interval astrologic ești preocupat mai mult de bunurile sau avantajele materiale care trebuie conservate. Dacă îți începi ziua puțin mai greu, după prânz vei vedea că îți revii, iar partenerul va fi cel care îți va face cea mai mare surpriză.

Se pare că se anunță o zi de neuitat.

Rac

Bucură-te, alături de cei dragi, de această zi cu însemnătate puternică deoarece micile momente frumoase sunt cele care-ţi rămân întipărite în memorie. Într-o atmosferă de sărbătoare o să simți că te cuprinde spiritul Crăciunului.

Citeste si:   HOROSCOP 2021: Previziuni complete pentru toate zodiile! Iata care vor fi cele mai norocoase zodii!

Leu

Dialoguri neobișnuite și schimbări în planul afacerilor până la finalul anului. Politețe sau amabilitate sub forma unor mici atenții pentru persoanele dragi. Sunt posibile stări psihice apăsătoare, nu ești dispus deloc să asculți ce au de spus ceilalți. Se cere calm și atenție în viața personală.

Fecioară

Fecioara are o surpriză, una mare. Tocmai când erai sigur că nu vei mai auzi niciodată de cineva și chiar când te obișnuiai cu ideea, ghici ce? Cineva menționează că această persoană dispărută a fost văzută și că ți-a menționat numele.

Amintiți-vă, atunci când vă gândiți la cineva, este adesea pentru că şi acea persoană se gândeşte la voi.

Balanță

Simți nevoia de libertate, în special în primele zile ale săptămânii. Ai un chef de viață cum nu ai mai întâlnit până acum. Se cere discernământ, dar și prudență. Ulterior, intervine spiritul practic legat de viața personală și chestiunile domestice. Noțiunea de datorie pentru rude este tot mai accentuată.

Scorpion

Pentru Scoprion nu este ușor să nege în continuare distracția pe care ar vrea să o aibă, să-şi spună în continuare că o va face săptămâna viitoare sau luna viitoare sau anul viitor. Din fericire, ai pe cineva în viața ta acum care nu te va lăsa să scapi de genul ăsta de lucruri, nu acum, oricum. Deşi aveţi o stare foarte accentuată de nervozitate, nu vă certați cu ei și nu-i înstrăinați.

Sagetator 

Sectorul învățăturii și al examenelor devine mai încărcat, dar poți asimila multe informații. Stare de calm și de satisfacție interioară alături de oamenii dragi, în timp ce partea profesională este pusă sub semnul așteptării. Nu te grăbi să iei unele decizii pripite.

Citeste si:   Horoscop luna decembrie 2020. Schimbari majore pe toate planurile pentru unele zodii! Iata ce aduce sfarsitul anului!

Capricorn

Capricornii îşi vor petrece Crăciunul alături de familie şi de cei dragi. Nimic nu te va deranja sau supăra şi te vei bucura să fii la masă alături de toţi membrii familiei. Multe poveşti, amintiri, multe râsete, o zi petrecută aşa cum trebuie şi aşa cum ți-ai dorit. Nu uita că secretul succesului în tot ceea ce faci este să nu te oprești niciodată și să fii recunoscător pentru tot cei ai.

Varsator

Ești în armonie cu tine însuţi, mai ales că, după o dietă lungă, ai ajuns la kilogramele dorite. Te vei bucura de momente plăcute şi vei descoperi lucruri minunate despre tine.

Pesti

Posibilă neliniște, mai ales legat de partea medicală. Sunt șanse mari să ajungi la niște concluzii importante, care se vor confirma și anul următor. Confort și stare de bine în relații, de familie și de prietenie. Ai șansa să te impui datorită calităților de care dai dovadă.