Horoscop vineri, 28 august. Zodia care începe o nouă relație

Author: Bianca Hriscu
Horscopul zilei de vineri, 28 august
Sursa: PixaBay

Fluturași în stomac și sentimente puternice, cam așa arată horoscopul zilei de vineri, 28 august, pentru nativii unei zodii. Iată previziunile complete.

Este o zi cu foarte multe aspecte pozitive, în special pentru două zodii. La sfârșit de săptămână, eforturile lor vor fi răsplătite și se vor simți mai bine ca niciodată. Nimic nu le va putea șterge zâmbetul larg de pe față.

Ce rezervă horoscopul din 28 august pentru fiecare zodie

Anumiți nativi ai zodiacului vor fi mai norocși astăzi, în timp ce alții vor fi nevoiți să facă un efort mai mare pentru a-și duce la bun sfârșit planurile.

Ziua se anunță una liniștită, iar contextul astral este favorabil celor care își doresc să înceapă proiecte noi.

Berbec

Poți face mai multe drumuri astăzi pentru a finaliza un proiect, însă la finalul zilei vei avea satisfacția că totul a ieșit exact cum ți-ai propus. Evită să te enervezi din motive banale și păstreză-ți calmul chiar și atunci când lucrurile vor avea tendința de a scăpa de sub control.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Taur

Nu ar fi exclus ca astăzi să recuperezi o sumă de bani pe care ai împrumutat-o cuiva în trecut. Acest lucru îți va permite să faci cheltuieli extra și să îți achiziționezi acele lucruri pe care până acum nu ți le-ai permis.

Gemeni

Nu ești în apele tale astăzi și poți răbufni în orice moment. Încearcă să te calmezi pentru că, fără să îți dai seama, poți ajunge să te răzbuni pe oameni care nu au nicio vină.

Citeste si: Horoscop saptamana 24- 30 august 2020. Apar piedici si dificultati pentru mai multe zodii

Rac

Problemele de la locul de muncă te fac să îți pierzi încrederea în tine.

A fost o perioadă dificilă și nici acum lucrurile nu s-au îmbunătățit. 

Leu

Iei mult prea personal comentariile unei persoane, iar asta ajunge să îți schimbe complet starea de spirit astăzi. Poate că ar fi mai bine să tratezi totul cu indiferență și să nu mai pui preț pe ce spun ceilalți.

Fecioara

Discuția cu o persoană din familie te ajută să îți pui ordine în gânduri.

Astăzi îți vei da seama ce schimbări trebuie să faci pentru a-ți găsi echilibrul.

Balanta

Te compari tot timpul cu cei din jur, iar această greșeală majoră stă în calea fericirii tale. Nu e greșit să ai modele în viață, dar nici nu ar trebui să te ghidezi doar după acest lucru.

Citeste si: 10 trăsături care definesc nativul Vărsător. De ce este o zodie atât de specială?

Scorpion

Astăzi îți vei găsi curajul să vorbești deschis despre sentimentele tale. Nu ai mai făcut de multă vreme acest lucru, iar cu puțin noroc poți începe o nouă relație.

Sagetator

Deși știi că ai greșit, orgoliul nu te lasă să pleci capul și să recunoști că nu ai avut dreptate. Ai o stare de neliniște din această cauză, motiv pentru care ar fi mai bine să îți recunoști greșeala și să îți ceri scuze.

Capricorn

Ai o zi plină la muncă, ești pe fugă, lucru care nu îți place absolut deloc. Îți place să verifici totul de două ori și să faci lucrurile în ritmul tău, astfel că nu te vei simți comod când superiorii vor pune presiune pe tine.

Varsator

Dacă până acum ai simțit că munca ta nu este apreciată la adevărata ei valoare, astăzi, lucrurile se vor schimba. Vei avea parte de o mare surpriză în plan profesional, iar acest lucru te va determina să începi weekendul cu dreptul.

Pesti

Primești o veste care te va convinge că a meritat tot efortul pe care l-ai depus în ultimele luni. Nu credeai că se va mai întâmpla asta!

Citeste si: Când are loc prima lună plină din septembrie și la ce oră o vedem?

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?