Horoscop vineri, 4 septembrie 2020. O zodie trece printr-o schimbare radicala! Iata ce pregatesc astrele!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 sep 2020, 16:57
Ce schimbari aduc astrele pentru toate cele 12 zodii!

Iata cum va fi ziua de vineri, 4 septembrie pentru toate cele 12 zodii! Echilibrul si perseverenta sunt cuvintele care definesc toate cele 12 zodii!

Prima luna de toamna a debutat cu o Luna Plina in Pesti, pe data de 2 septembrie, care adus pentru majoitatea zodiilor multe schimbari si dorinta de renastere, de reinventare.
Taurii sunt nevoiti sa ceara iertare, nativii din zoia berbec au dreptatea de partea lor, iar balantele au o zi plina de activitati. Leii trebuie sa fie mai precauti la capitolul financiar, in vreme ce fecioarele trec printr-o deziluzie pe plan sentimental.


Multi dintre nativii zodiacului isi fac planuri de viitor foarte elaborate. Iata cum va fi ziua de vineri, 4 septembrie pentru toate cele 12 zodii:  

Ce rezerva horoscopul din 4 septembrie 2020 pentru fiecare zodie

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Incepeti sa aveti mai multa incredere in persoanele apropiate. Chiar daca in trecut unele dintre ele v-au dezamagit.

Este o perioada in care munciti mult pentru a va consolida relatiile. Spre seara ati putea primi o vizita neasteptata din partea unei rude mai indepartate care va veni cu vesti si bune.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativii din zodia Taurului trebuie sa isi recunoasca vina in fata unei persoane importante. Daca stiti ce anume ati gresit, discutati sincer cu persoana iubita, recunoasteti fapta si greseala recunoscuta e pe jumatate iertata.

Dacă tratati totul cu tacerea supararea va continua sa se amplifice si totul ar putea culmina cu o despartire.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenilor le sunt recunoscute meritele la locul de munca si sunt apreciati pentru efortul depus. Va dedicati destul de mult jobului insa nu va neglijati deloc nici familia. Gemenii sunt dornici de validare, de cucerire, de flirt, de distractie.

Rac (22 iunie – 23 iulie)

Racii vor trebui sa cantareasca bine lucrurile inainte de a lua o decizie importanta. Toata energia si buna dispozitie vor fi dimunate de vestile care vor veni de la locul de munca, deoarece se produc anumite schimbari car enu sunt deloc in favoarea lor. Daca veti vrea sa va pastrati jobul este de preferat sa va supuneti noilor reguli impuse.

Leu (24 iulie – 23 august)

Pentru nativii Lei este tot mai mare dorinta de a face o schimbare importanta in privinta domiciliului. Fie ca o achizitionarea unei noi locuinte, sau de un alt oras sau chiar de o alta tara, vreti musai sa va mutati. Este posibil ca unii dintre membrii familiei să nu vă sustina initiativa, dar acest lucru nu va impiedica ci va determina sa luptati si mai mult.

Fecioara (24 august – 23 septembrie)

Nativii din zodia Fecioara sunt mereu in cautarea perfectiunii insa acest lucru poate fi deranjant pentru unele persoane din jurul lor. Tindeți să fiți deosebit de critic și de acid la adresa apropiaților, iar acest lucru vă poate aduce o atitudine ostilă din partea lor. Sfatul astrelor este sa fiti mai toleranti cu cei din jur. Veti dobandi o energie pozitiva care va va motiva di plin. Sunt plini de inspiratie, gratie sferei marilor viziuni, ai acea claritate dorita.

Balanta (24 septembrie – 23 octombrie)

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Desi in ultima perioada nu au fost prea optimisti, navitii Balanta incep sa devina pozitivi si mult mai increzatori. O persoana apropiata are nevoie de ajutor si atunci Balantele raspund prompt pentru a sari in ajutor cu sfaturi si multa atentie. Balantele sunt foarte solicitate la locul de munca, dar si in viata personala, insa sfatul astrelor este sa apeleze la mult calm si rabdare.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Nativii Scorpion se axeaza mult pe cariera în perioada imediat urmatoare. Sunteti focalizati pe ameliorarea propriilor aptitudini si va doriti sa va perfectionati. Este foarte probabil ca in urma acestor remedieri sa fiti recompensat pe masura sau chiar avansat. Familia va va sustine ca intotdeauna.

Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie)

Comunicati mai mult cu cei apropiati si va puteți cauta chiar si un job part-time. Simtiti nevoia unui venit suplimentar care v-ar fi de mare ajutor, mai ales că urmează o perioadă mai dificila. Este un cadru astral bun pentru studiu, lectura poate fi un mod de a te destinde, dar si de a-ti hrani sufletul.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nativii Capricorni se confrunta cu o problema urgenta si nu este deloc momentul pentru a se lasa coplesiti de emotii. Familia este cea care va menține pe linia de plutire, de aceea timpul petrecut cu cei dragi este extrem de important. Aveți tendinta de a intra tot mai frecvent in polemici si conflicte care va încarca negativ. Acest lucru se va reflecta si la locul de munca si in relatia cu partenerul de viata.

Varsator (21 ianuarie – 19 februarie)

Nativii Varsător sunt foarte optimisti si au senzația că pot muta muntii din loc. Profitati de această stare de bine si folositi-va energia in cât mai multe scopuri! Ați putea continua proiectele pe care le-ați abandonat sau să vă apucați de altele noi. Incercați sa le oferiti din optimismul dumneavoastra si celor din jur.

Pesti (20 februarie – 20 martie)

Este posibil ca astazi sa apara o cineva in viata nativilor Pesti, care va va deschide perspective noi. Aveti grija! Nimic nu este ceea ce pare, de aceea este bine sa cantariti bine orice detaliu inainte de a lua o decizie importanta.
Sunteti determinati și vă folositi abilitățile de convingere pentru a obtine sprijin. Este posibil chiar sa primiti un suport financiar din partea cuiva apropiat.

Citeste si: 10 trăsături care definesc nativul Vărsător. De ce este o zodie atât de specială?

Citeste si: Horoscop compatibilitati: zodiile cu care te potrivesti si zodiile cu care nu ai nicio sansa sa te intelegi

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?