Horoscop vineri, 5 martie 2021: Zodia care are probleme de sănătate!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 22 iul 2022, 07:50
Horoscop 5 martie 2021

Ziua de vineri, 5 martie 2021 vine cu vești bune și vești mai puțin bune. Consultă horoscopul kanald.ro.

Sănătatea va sta sub semnul zilei de vineri, 5 martie 2021. Mai multe zodii vor avea probleme de sănătate, cei mai afectați fiind nativii din zodia Rac.

Și Fecioarele vor fi nevoite să se odihnească, ele muncind mult în ultima perioadă și periclitându-și, astfel, sănătatea.

Ce rezervă horoscopul din 4 martie pentru fiecare zodie

Dacă Racii au probleme de sănătate, Taurii au probleme la serviciu.

Nu au fost zile prea bune în ultima perioadă pentru Tauri, care au avut ba probleme financiare, ba probleme de cuplu

Vărsătorii se vor pregăti de un concediu de odihnă, mult-așteptat de către ei după munca asidură depusă în ultima vreme.

Iată ce le rezervă astrele vineri, 5 martie, 2021 tuturor celor 12 zodii:

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Berbec

Evită conflictele fiindcă astăzi ești mai tensionat decât de obicei. La serviciu lucrurile vor merge în regulă, iar superiorii tăi chiar vor aprecia dedicarea de care dai dovadă.

Taur

Nu îți faci treaba cum trebuie la locul de muncă, iar șefii vor observa și te vor taxa. Încearcă să te aduni și privește criticile constructiv.

Gemeni

Gemenii primesc o ofertă profesională tentantă, pe care o vor cântări foarte bine. Atât aspectul financiar, cât și cel al dezvoltării profesionale sunt demne de luat în calcul.

Rac

Racii se confruntă cu probleme de sănătate. Cel mai bine este să se odihnească în zilele următoare. Toate celelalte lucruri trebuie lăsate pe plan secund fiindcă sănătatea este cea mai importantă.

Leu

Nu treci printr-o perioadă formidabilă nici din punctul de vedere al sănătății, nici în planul sănătății. Salvarea în legătură cu banii vine de la un prieten apropiat, care e dispus să te ajute.

Fecioară

Ești obosit și nu te simți foarte bine, așa că te vei odihni. Ai muncit mult în ultima perioadă, așa că ar fi cazul să o lași mai ușor pentru ca sănătatea să nu îți fie în pericol.

Balanță

Nativii din zodia Balanță au o zi foarte bună vineri. Vor primi și vizita unei persoane apropiate, pe care nu au mai văzut-o de multă vreme. Vizita respectivă îi va face foarte fericiți.

Scorpion

Te pregătești pentru o deplasare în interes de serviciu pe care n-ai fi vrut să o faci, dar ești nevoit. Starea ta va fi influențată de acest lucru și nu vei fi o companie prea plăcută.

Săgetător

Ai multe lucruri de rezolvat, iar colac peste pupăză partenerul de viață vrea să aibă o discuție importantă cu tine despre viitorul vostru. Acordă-i atenție și vorbește-i deschis despre ce simți și tu.

Capricorn

Te pregătești pentru o mini-vacanță după o perioadă încărcată la serviciu. Te vei relaxa foarte bine în compania familiei.

Vărsător

Vărsătorii își vor lua câteva zile de concediu și vor pleca într-un loc frumos alături de persoana iubită. Va fi compensația pentru munca intensă pe care au depus-o în ultima perioadă.

Pești

Ai primit o sarcină pe care nu o poți duce singur la bun sfârșit, dar, din fericire, cineva din anturajul tău e dispus să te ajute.

Citeste si: Horoscop joi, 4 martie 2021: Tensiuni mari în cuplu pentru o zodie!