Horoscop vineri, 7 mai 2021: Zodia care are parte de o mare dezamăgire!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 24 iul 2022, 14:45
Horoscop vineri, 7 mai 2021
Sursa: pexels.com

Horoscop vineri, 7 mai 2021. Consultă horoscopul zilei de vineri, 7 mai 2021 și află ce ți-au rezervat astrele!

Nativii din zodia Pești vor avea parte de o mare dezamăgire vineri. 

Peștii și-au deschis sufletul, însă deschiderea lor nu a avut efectul scontat.

Ce rezervă horoscopul zilei de 7 mai 2021, pentru fiecare zodie?

Berbec

Berbecii au parte de o zi bună la serviciu, unde lucrurile merg așa cum își doresc. Este posibil să fie promovați în perioadă următoare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Taur

Taurii au parte de momente bune în compania familiei, iar relațiile de muncă de la serviciu se îmbunătățesc considerabil.

Gemeni

Gemenii au parte de o zi dificilă. Nimic nu le merge așa cum și-ar dori, atât în ce privește serviciul, cât și în privința relației de cuplu. Încercați pe cât posibil să evitați conflictele!

Rac

Racii sunt obosiți, așa că nu vor realiza multe lucruri astăzi, nici la serviciu, nici pe alte planuri. Weekend-ul sosește la timp pentru ei, întrucât au acumulat multă oboseală în ultima vreme.

Leu

O zi dificilă pentru nativii din zodia Leu, care vor avea niște obstacole la serviciu și vor fi irascibili. Pe cât posibil, e recomandat să își mențină calmul.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară au parte de o zi foarte bună astăzi. Eficiente ca întotdeauna, Fecioarele vor rezolva tot ce au de făcut astăzi și în timp util.

Deși sunt aglomerate deseori, astăzi organizarea va fi perfectă și nu vor intra deloc în panică fiindcă au prea multe lucruri de făcut și nu au suficient timp.

Balanță

Nativii din zodia Balanță vor primi bani, fie dintr-un contract pe care l-au semnat, fie din unul pe care îl vor semna astăzi. Se anunță zile bune din punct de vedere financiar pentru Balanțe!

Scorpion

Scorpionii stau foarte bine în privința iubirii! Fie că își consolidează relația, fie că vor cunoaște pe cineva cu care vor forma un cuplu, Cupidon îi va ajuta din plin astăzi pe Scorpioni.

Săgetător

Săgetătorii vor avea o zi în care se vor ocupa de amenajarea casei lor, iar munca pe care o fac îi va mulțumi foarte tare.

Capricorn

Capricornii își vor lua o zi liberă în care vor face ce vor dori ei! Va fi o zi care le va face mare plăcere!

Vărsător

Vărsătorii cheltuie prea mulți bani, iar bugetul le este afectat. Este posibil să urmeze discuții din acest motiv cu partenerii de viață!

Pești

Peștii au parte de o mare dezamăgire! Fie că se îndrăgostesc de către o persoană care nu le împărtășește sentimentele, fie că își deschid sufletul către cineva apropiat, iar destăinuirea nu oferă efectul scontat, lucrurile nu vor sta deloc așa cum se așteaptă ei!

Citeste si: Horoscop miercuri, 5 mai 2021: Ce zodie va avea probleme cu banii