Horoscop vineri, 8 ianuarie. O zodie se confrunta cu temeri si situatii neplacute pe plan sentimental!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 ian 2021, 16:32
Horoscop 8 ianuarie 2021. Ce pregatesc astrele pentru nativii fiecarei zodii.

Consultă horoscopul zilei de 8 ianuarie 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Iata previziunile astrale pentru cele 12 zodii.

In ultima zi lucrătoare din această săptămână, vineri, 8 ianuarie 2021, astrele aduc noutăți legate de planul sentimental al unor nativi. Sunt multi factori care vor crea diverse stări de spirit. Multi nativi se vor confrunta cu temeri, situații neplăcute, dar cu calm și răbdare le vor rezolva pe toate. Pe de altă parte există și câteva zodii care simt o nevoie acută de libertate, de a face tot ce le taie capul.

Sfatul astrologilor este ca nativii să fie fericiți indiferent de obstacolele care le ies în cale. Totul se rezolvă dacă există încredere și bunătate.

Ce rezervă horoscopul din 8 ianuarie pentru fiecare zodie?

Luna ianuarie reprezinta una dintre cele mai importante perioade în ceea ce privește horoscopul. Pentru multă lume, în subconștient această lună reprezintă un nou început. Insa oricat de mult ne-ar influena astrele, depinde doar de tine cum îți vei face viața.


Vineri este o zi în care unii nativi trebuie să fie atenţi la ce se întâmplă în jurul lor şi să trateze situaţiile ivite cu atenţie sporită dar si cu multa rabdare.

Citeste si: Horoscop joi, 7 ianuarie. Zodiile care nu trebuie să se implice în nimic. Trebuie să evite necazurile

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Horoscop miercuri, 6 ianuarie. O zodie are parte de o mare surpriza pe plan profesional!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii Berbec ar fi bine sa se concentreze pe parteneriate, pe relatii, legaturi, conexiuni, pentru ca este o zi buna pentru asocieri, discutii, sedinte, intalniri, reuniuni. In plus este un cadru astral deosebit de benefic pentru studiu, cercetare, dezvoltare personala, pentru expansiune, evolutie.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru nativii zodiei Taur este important sa-si pastreze cumpatul, sa fie chibzuiti, atenti, sa nu se grabeasca, sa cerceteze, sa observe. Nu trebuie sa se arunce, daca nu-ti sunt clare toate aspectele, nu bateti palma, daca nu sunteti suta la suta convinsi. Cereti mai intai detalii, explicatii.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pentru nativii Gemeni, ziua de vineri este despre romantism, iubire, tandrete, atentie, dar si despre a fi creativ, a-ti folosi imaginatia. Sfatul astrelor este sa e imbinati cu succes pe cele doua, atata timp cat nu faceti schimbari prea mari, ci tineti cont de rutina, de siguranta, de stabilitate.

Rac (22 iunie – 23 iulie)

Pentru Raci, ziua de astazi este despre relatia sentimentala in care esti implicat, despre nevoia ta de afectiune, despre pasiune, despre manifestari romantice.

Este o zi buna pentru a reaprinde flacara iubirii, pentru jocuri amoroase, pentru scantei, pentru a-ti revigora viata de cuplu.

Leu (24 iulie – 23 august)

Pentru nativii zodiei Leu, astazi este despre camin, familie. Esti mai emotiv, simti nevoia sa te retragi, sa nu fii in fata reflectoarelor. Ai nevoie sa-ti asculti gandurile, sa-ti urmaresti emotiile, trairile. Este un cadru astral bun si pentru activitati ce tin de intrajutorarea altor persoane. Iti popti imbunati unele relatii ce tin de familia extinsa.

Fecioara (24 august – 23 septembrie)

Nativii Fecioara sunt preocupati de armonie, atat cea care tine de sfera interioara, cat si de relatiile cu ceilalti, de mediul profesional, de sfera cu lumea exterioara. Sunteti plini de inspiratie, gratie sferei marilor viziuni, ai acea claritate dorita, stii sa va gestionati cu multa abiltiate resursele personale.

Balanta (24 septembrie – 23 octombrie)

Balantele au parte de o zi linistita, fara prea mari evenimente, de aceea astazi s-ar putea sa fii interesat de rezolvarea unor sarcini pe care le-ai tot amanat in trecut. In plus, este un cadru astral bun pentru hobby-uri si pasiuni. Astrele va recomanda un film interesant, o carte buna, o muzica placuta, o discutie de suflet… ce te-ar incanta?

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Nativii Scorpioni trebuie sa fie atenti la oamenii cu care vă împărtășiţi secretele astăzi. Asigurați-vă că pot face față responsabilității. Chiar și unul dintre cei mai de încredere prieteni s-ar putea să nu poată rezista să transmită niște știri picante, așa că țineți cont de asta înainte de a vă spune păsul. Toată lumea va afla asta destul de curând și atunci puteți să spuneţi că ați știut-o tot timpul.

Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie)

Nativii Sagetatori au parte de unele surprize placute care le vor aduce zambetul pe buze cat pentru intreaga zi, fie ca este vorba despre venirea unor bani, despre intalnirea intamplatoare a unei persoane dragi, fie ca este vorba despre faptul ca unele lucruri se asaza exact cum iti doresti.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Pentru Capricorni este o zi buna pentru o apropiere deosebita cu persoana iubita. Vesti reusi sa fuzionati la vinel emotional, spiritual. Astazi te vei focusa pe stabilitatea cuplului, pe armonia din familie, pe rezolvarea situatiilor conflictuale din trecut. Iti intelegi si ii oferi mai mult suport partenerul de viata.

Varsator (21 ianuarie – 19 februarie)

Pentru Varsatori se anunta inceperea unei noi etapa, daca nu astazi atunci cu siguranta aceasta bate la usa zilele acestea, iar acum ar fi momentul sa te pregatesti, sa faci un plan, sa te organizezi. Este un cadru astral pentru sarcini ce tin de camin, de aranjare, de renovare, de curatenie.

Pesti (20 februarie – 20 martie)

Pentru unii nativi ai zodiei Peşti astazi, poate apărea un obstacol greu de trecut, din cauza căruia multe planuri ar putea fi amânate. E nevoie de acest răgaz, chiar dacă, pe moment, ai tendința de a crede că este finalul tuturor eforturilor tale. Vei vedea, însă, că acest tăvălug va trece și vei începe să înțelegi că totul a avut un rost, un scop. Sfatul astrelor este sa abordati totul cu mult calm si rabdare.