Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022. Primul weekend din luna octombrie le aduce zodiilor surprize de proporții

Author: Amalia Georgescu

Horoscopul pentru weekendul 1-2 octombrie 2022

Sursa: canva.com

Descoperă horoscopul pentru weekendul 1-2 octombrie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Fecioară vor începe weekendul cu zâmbetul pe buze și cu o energie bună.

Horoscopul pentru weekendul 1-2 octombrie 2022 oferă câteva descrieri generale. În acest final de săptămână, unii nativi ai zodiacului își vor dori să se reinventeze, să scape definitiv de trecut și să facă lucruri prin care să reușească să evolueze. Nimeni și nimic nu ar trebui să le taie elanul. 

Află horoscopul de weekend pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022- Zodia Berbec

Este un weekend foarte bun pentru nativii din zodia Berbec. Multe persoane născute în această zodie vor reuși să pună la punct anumite planuri și să facă lucrurile să funcționeze. Berbecii vor fi foarte productivi la final de săptămână.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022- Zodia Taur

Taurii mai pot avea unele momente de slăbiciune în weekendul 1-2 octombrie 2022, astfel că se pot confrunta cu tot felul de situații mai puțin plăcute. De vină poate fi programul haotic din ultima perioadă, așa că ar fi bine ca acești nativi să se organizeze mai bine și să își facă timp pentru odihnă.

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022- Zodia Gemeni

Pe Gemeni îi așteaptă un weekend cu multă muncă, dar la finalul căruia vor reuși să își rotunjească veniturile. Este o perioadă bună pentru a face ceva economii. 

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022- Zodia Rac

Racii vor avea parte de surprize mari în acest weekend, în special din partea persoanei iubite. Pot fi luate decizii legate de viitor, astfel că acești nativi ar trebui să fie foarte atenți la pașii pe care îi vor face.

Citeste si: Horoscop chinezesc weekend 1-2 OCTOMBRIE 2022: E vremea să lăsați magia să pătrundă în viața voastră! Luna Câinelui din calendarul chinezesc aduce adevărata fericire

Horoscopul pentru weekendul 1-2 octombrie 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022- Zodia Leu

Leii vor dori să se reinventeze în acest weekend, astfel că vor pune accentul ceva mai mult pe pasiunile lor.

Este posibil să descopere că pot câștiga mult mai ușor banii în acest mod și că merită să își pună în valoare talentele.

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022- Zodia Fecioară

Fecioarele vor avea o energie pozitivă în acest weekend, astfel că vor reuși să atragă doar lucrurile frumoase în viața lor. Acești nativi nu vor întâmpina dificultăți, ci din contră, toate le vor merge ca pe roate și se vor simți norocoși. 

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022- Zodia Balanță

Pot să apară unele probleme financiare în acest weekend, însă poate fi doar o chestiune de moment, astfel că lucrurile pot intra în normal la mijlocul săptămânii viitoare. Balanțele trebuie să încerce să nu intre în panică.

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022- Zodia Scorpion

Dacă au decis să renunțe definitiv la trecut, Scorpionii nu ar trebui să se mai întoarcă de unde au plecat. Oricât de mare ar fi tentația, cel mai bine ar fi să privească doar spre viitor.

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022- Zodia Săgetător

Chiar dacă au ceva bani puși de-o parte, Săgetătorii ar trebui să încerce să nu îi risipească în acest weekend. Pot face alegeri neinspirate și care să îi coste destul de scump. 

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022- Zodia Capricorn

Capricornii vor avea tendința de a da vina pe alte persoane pentru lucrurile care nu merg tocmai bine în viața lor, chiar dacă, în realitate, lucrurile stau complet diferit. Ar fi bine să gândească rațional și să acționeze în consecință. 

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022- Zodia Vărsător

Chiar dacă este un weekend în care vor avea de pus la punct mai multe lucruri legate de casă și gospodărie, Vărsătorii ar trebui să își facă timp și pentru relaxare. Plimbările în aer liber pot fi o idee foarte inspirată la final de săptămână.

Horoscop weekend 1-2 octombrie 2022- Zodia Pești

Este un weekend în care Peștii pot avea parte de surprize plăcute din partea celor dragi. Persoanele apropiate îi vor ajuta să iasă din rutină și să facă lucruri care să le aducă zâmbetul pe buze.

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citeste si: Horoscop zilnic sâmbătă, 1 octombrie 2022. Sfatul zilei: atenție la discuțiile în contradictoriu. Un nou început pentru Scorpioni