Horoscop weekend 10-12 aprilie. Două zodii își pun ordine în gânduri

Autor: B.H.

Weekendul 10-12 aprilie este unul în care zodiile se vor concentra mai mult pe partea spirituală, încercând să înțeleagă mai bine anumite aspecte ale vieții lor. Două zodii își pun ordine în gânduri.

Horoscop weekend 10-12 aprilie. Berbec

Pentru tine, weekendul care urmează îți va aduce răspunsul la o serie de întrebări importante. Astfel, vei reuși să rezolvi anumite probleme, iar viața ta va intra în normal, fără să mai ai parte de stres și agitație la fiecare pas.

Horoscop weekend 10-12 aprilie. Taur

Weekendul îți aduce tensiuni și conflicte puternice, în special în relația de cuplu.

Dacă nu vrei ca situația să se complice și mai mult, cel mai bine ar fi să renunți la orgoliu și să vorbești cu calm despre ce te apasă.

Horoscop weekend 10-12 aprilie. Gemeni

Ar fi bine să profiți de aceste zile libere pentru a pune în ordine anumite aspecte legate de viitor. A venit momentul să îți pui ordine în gânduri și să te gândești serios la tot ceea ce ai de făcut. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Prognoza meteo. Cum va fi vremea în acest weekend? E cod galben de vânt în mai multe zone ale țării

Horoscop weekend 10-12 aprilie. Rac

Este un weekend în care tentațiile vor fi la fiecare pas, însă trebuie să te ții departe de ele. În caz contrar, riști să faci greșeli care te vor costa scump.

Horoscop weekend 10-12 aprilie. Leu

Contextul astral te ajută să comunici mult mai bine cu persoana iubită. Este o ocazie bună pentru a lămuri anumite aspecte și pentru a restabili echilibrul.

Cu calm și răbdare veți reuși să treceți peste această perioadă mai dificilă.

Horoscop weekend 10-12 aprilie. Fecioara

Deși inițial weekendul se anunța unul liniștit, vei constata că ai o mulțime de lucruri de făcut și că ar trebui să profiți de aceste zile libere. Programul tău va fi unul încărcat, asta și pentru că acorzi o mult prea mare atenție detaliilor, obicei la care ar trebui să renunți.

Citeste si: De ce nu ar trebui să mergem în vizită de Paște? Alexandru Rafila: "Reunirea familiilor, de Paște, poate să afecteze în primul rând..."

Horoscop weekend 10-12 aprilie. Balanta

Nu îți place să te ocupi de acele lucruri care îți pun răbdarea la încercare, motiv pentru care acest weekend va fi un adevărat test pentru tine.

Nu este exclus să îți ieși de mai multe ori din minți și să arunci vorbe grele în stânga și în dreapta.

Horoscop weekend 10-12 aprilie. Scorpion

Dacă ți-ai neglijat partenerul în ultima perioadă, acum a venit momentul să te revanșezi. Asigură-te că îi oferi toată atenția ta, chiar dacă nu traversezi o perioadă prea bună din punct de vedere emoțional.

Horoscop weekend 10-12 aprilie. Sagetator

Weekendul este plin de surprize pentru tine, unele plăcute, altele mai puțin plăcute. Există riscul să apară anumite defecțiuni, ceea ce înseamnă că pe lângă cheltuielile obișnuite va fi nevoie să scoți din buzunar o sumă de bani suplimentară.

Horoscop weekend 10-12 aprilie. Capricorn

E nevoie să faci o schimbare în plan personal, dar îți este foarte greu să iei o decizie în această perioadă. Profită de acest weekend pentru a-ți găsi liniștea și a-ți stabili anumite priorități.

Horoscop weekend 10-12 aprilie. Varsator

Ai sentimentul că ceva rău este pe cale să se întâmple, iar acest lucru te agită peste măsură. Dacă nu ai motive reale de îngrijorare ar fi bine să nu te panichezi inutil.

Horoscop weekend 10-12 aprilie. Pesti

Sunt unele lucruri pe care deși te-ai chinuit să le înțelegi, efectiv nu ai reușit să faci acest lucru. Un prieten apropiat te va ajuta să scapi de anumite îndoieli, îți va deschide ochii și te va ajuta să ai o imagine clară a ceea ce se întâmplă. 

Citeste si: Horoscop 2020. Previziuni zodiacale pentru anul 2020

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.