Horoscop weekend, 11-12 decembrie 2021. Două zile grele pentru nativii din zodia Pești. Săgetătorii vor avea nevoie de sprijinul familiei

Autor: Bianca Hriscu

Horoscopul pentru weekendul 11-12 decembrie 2021

Sursa: canva.com

Descoperă horoscopul de weekend, 11-12 decembrie 2021. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Rac s-ar putea să primească vești importante despre o persoană dragă.

Horoscopul pentru weekendul 11-12 decembrie 2021 oferă câteva descrieri generale. Două zile de foc pentru anumiți nativi ai zodiacului. Cei născuți în aceste semne zodiacale vor avea parte de reproșuri, provocări și multe momente tensionate.

Află horoscopul de weekend pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop weekend, 11-12 decembrie 2021- Zodia Berbec

Weekendul 11-12 decembrie 2021 va fi unul foarte productiv pentru tine. Vei reuși să pui la punct o serie de lucruri și să rezolvi foarte multe probleme. Dacă sunt persoane pe care îți dorești să le vizitezi, rezervă-ți ziua de duminică pentru a face acest lucru. Nu uita ca în cele două zile de weekend să te și relaxezi, mai ales dacă ai avut un program încărcat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop weekend, 11-12 decembrie 2021- Zodia Taur

Profită de acest weekend pentru a face cumpărături de sărbători. Dacă știi deja ce îți dorești, acum este cel mai potrivit moment. Nu ești genul de persoană care să adore shoppingul și categoric nu îți va face plăcere să alergi prin magazine înainte de Crăciun.

Horoscop weekend, 11-12 decembrie 2021- Zodia Gemeni

Va fi nevoie să faci eforturi mari pentru a înțelege comportamentul unei persoane din familie.

Lasă de la tine ceva mai mult și încearcă să aplanezi orice conflict. Este cel mai bun lucru pe care îl poți face și care îți va aduce liniște în cele două zile de weekend.

Horoscop weekend, 11-12 decembrie 2021- Zodia Rac

În perioada 11-12 decembrie 2021 poți primi o serie de vești importante, iar unele dintre ele pot avea legătură cu o persoană din familie.

Analizează foarte bine informațiile, pune-le cap la cap și ia decizii în mod responsabil.

Citeste si: Horoscop 2022. Cel mai bun an pentru persoanele născute în aceste zodii. Scorpionii și Săgetătorii, câștiguri financiare importante în 2022

Horoscopul de weekend, 11-12 decembrie 2021, oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop weekend, 11-12 decembrie 2021- Zodia Leu

Multe schimbări la început de weekend pentru tine. Unele planuri se vor anula pentru a face loc unora noi. La început, acest lucru nu va fi tocmai pe placul tău, însă ulterior vei vedea că noile modificări te avantajează ceva mai mult și vei lua partea bună a lucrurilor.

Horoscop weekend, 11-12 decembrie 2021- Zodia Fecioară

Ar fi bine ca în acest weekend să vorbești mai mult cu cei dragi, mai ales dacă în ultima perioadă te-a preocupat mai mult jobul.

Lasă totul și ocupă-te de familie sâmbătă și duminică. Le vei face o bucurie lor, dar și un bine ție, având în vedere că momentele alături de cei dragi te vor încărca cu energie pozitivă.

Horoscop weekend, 11-12 decembrie 2021- Zodia Balanță

Ți se va atrage atenția la fiecare pas că greșești și că felul în care te comporți îi poate răni pe cei din jur. Nu vei considera că acestea sunt doar niște sfaturi, ci în mintea ta vor fi doar reproșuri. Vei avea o stare destul de ciudată în weekend și cu greu îți vor intra în voie apropiații.

Horoscop weekend, 11-12 decembrie 2021- Zodia Scorpion

Tensiuni în relația cu partenerul de viață, de asta vei avea parte în acest weekend. Unele probleme care nu au fost rezolvate la momentul potrivit vor reveni în viața voastră și vor complica lucrurile. 

Horoscop weekend, 11-12 decembrie 2021- Zodia Săgetător

În acest weekend cu siguranță vei avea parte de sprijinul celor din familie pentru a rezolva anumite probleme. Nu te încăpățâna să pui tu lucrurile la punct, mai ales dacă știi exact că există cineva care îți poate oferi cea mai bună soluție. 

Horoscop weekend, 11-12 decembrie 2021- Zodia Capricorn

Îți pasă prea mult de părerea celor din jur, iar acest lucru îți poate aduce numai neplăceri în acest weekend. Dacă vei sta să asculți vocile din jurul tău, cu siguranță în mintea ta va fi un adevărat haos. Nu mai apleca urechea la ceea ce spun alții, ci concentrează-te mai mult pe ceea ce știi tu că e bine.

Horoscop weekend, 11-12 decembrie 2021- Zodia Vărsător

Weekendul 11-12 decembrie 2021 va fi unul liniștit pentru tine și pe care îl vei petrece într-o atmosferă foarte plăcută. Duminică poți primi vizita unei persoane dragi și pe care nu ai mai văzut-o de foarte mult timp, lucru care te va bucura enorm.

Horoscop weekend, 11-12 decembrie 2021- Zodia Pești

Weekend greu pentru tine, cu provocări din toate părțile. Vei avea senzația că tot ceea ce spui sau faci se întoarce împotriva ta și că cei din jur nu fac altceva decât să te critice. Pe parcursul celor două zile de weekend nu ar fi exclus să îți pierzi răbdarea de mai multe ori și să provoci certuri aprinse, în special cu cei din familie.

Descopera şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citeste si: Ianuarie 2022: Horoscop sănătate. 2 zodii vor întâmpina probleme de sănătate după sărbători. Berbecii, în formă maximă în ianuarie