Horoscop weekend 13-15 martie. 3 zodii își găsesc liniștea sufletească!

Author: B.H.

Începe un weekend de vis pentru nativii din 3 zodii. Reușesc să își găsească echilibrul și liniștea sufletească. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru acest sfârșit de săptămână.

Weekendul acesta, trei zodii vor fi răsfățate de astre. Problemele vor dispărea pentru acești nativi și vor reuși să își pună ordine în viață.

Horoscop weekend 13-15 martie. 3 zodii își găsesc liniștea sufletească!

Horoscop weekend 13-15 martie. Berbec

Chiar dacă vineri vor mai apărea câteva situații care îți vor da bătăi de cap, totul se va liniști în zilele următoare.

Te așteaptă un weekend fără evenimente excepționale, așa că ar fi bine să profiți de el și să te relaxezi.

Horoscop weekend 13-15 martie. Taur

Te numeri printre norocoșii zodiacului în acest weekend. Până acum ai trăit cu o teamă în suflet, dar reușești să te eliberezi, totul datorită unei persoane pe care este posibil să o întâlnești sâmbătă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Horoscop 16-22 martie. Experiențe noi și trăiri intense pentru toate zodiile!

Horoscop weekend 13-15 martie. Gemeni

Discuția cu o persoană mai în vârstă din familie se poate transforma într-un adevărat conflict care îți poate strica tot weekendul. Pune capăt conversației atunci când simți că totul scapă de sub control.

Horoscop weekend 13-15 martie. Rac

În acest weekend te vei putea ocupa, în sfârșit, de acele sarcini legate de gospodărie pe care le-ai tot ocolit în timpul săptămânii. Vei pune totul la punct, iar acest lucru îți va da o stare de bine.

Horoscop weekend 13-15 martie. Leu

Ai parte de un weekend încărcat din punct de vedere emoțional. O persoană apropiată îți spune tot ce are pe suflet, iar asta vă va ajuta să vă rezolvați problemele.

Îți vei găsi liniștea sufletească!

Horoscop weekend 13-15 martie. Fecioara

În prima parte a weekendului vei fi puțin bulversată de anumite schimbări care au intervenit recent în viața ta. Ulterior, totul se va clarifica și vei înțelege ce e de făcut pe viitor.

Horoscop weekend 13-15 martie. Balanta

Pentru tine, weekendul va fi unul destul de agitat. Nu ai reușit să îți termini toate treburile în cursul săptămânii, astfel ca va fi nevoie să muncești și în zilele libere pentru a ajunge la zi cu sarcinile.

Horoscop weekend 13-15 martie. Scorpion

În acest weekend va fi nevoie să treci testul răbdării. Va fi foarte important să îți stăpânești ieșirile nervoase.

Horoscop weekend 13-15 martie. Sagetator

Reușești să te detașezi și să privești totul în ansamblu, lucru care te va ajuta să iei decizii înțelepte. Îți vei recăpăta echilibrul de care aveai atât de multă nevoie.

Citeste si: Bill Gates trage un semnal de alarma legat de coronavirus: "Trebuie sa salvam vieti"! Ce masuri propune

Horoscop weekend 13-15 martie. Capricorn

Mare atenție la tot ceea ce spui în acest weekend. Riști să dezvălui informații confidențiale, iar acest lucru te poate costa scump. 

Horoscop weekend 13-15 martie. Varsator

Este un weekend al împăcării pentru tine. Îți vei călca pe orgoliu și vei reuși să îți ceri iertare de la persoana căreia i-ai greșit foarte mult în ultimele zile. Te vei simți mult mai bine după ce vei face acest lucru!

Horoscop weekend 13-15 martie. Pesti

Distracție, foarte multă distracție pentru tine în acest weekend. Profita de ieșirile cu prietenii pentru a cunoaște oameni noi. Îți poți întâlni marea iubire!

Citeste si: Cea mai norocoasă lună a ta, în funcție de zodie! Când vei da lovitura în 2020

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.